|
|
úterý 18. listopadu, 04:43 Svátek má Romana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Já tedy taky vše kartou, na dobírku téměř neobjednávám. Nemám hotovost.
Já teda musím mít pár šušňů na vejce ( kupuju každý týden ) a pak na placení obědů ( taky týdně ).
A to mám pokaždé problém to dát dohromady.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
JJ pro vejce jezdíme taky, to se dá nějak dokupy, jedem kolem bankomatu. Když chci dát vnoučatům na zmrzku pošlu jim to na účet.-)
Já u prověřených dodavatelů platím převodem. Zkušebně formou dobírky. Ale hotovost mám u sebe vždycky a nikdy bych bez ní nevyrazila nikam dál. Několikerá zkušenost, že nefungovalo banovnictví, nešel proud, poslední zkušeností, naštěstí ne přímou, povodně a dlouhodobé výpadky proudu. Rozhodně bych si nepřála totální zrušení možnosti užívat hotovost.
praktikuju stejně, lidé mají mít svobodu v rozhodování o svých věcech, každý jsme jinak "nastavený" a potřebuje to jinak.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já nikomu nenutím aby žil bez hotovosti, mě to ale vyhovuje na 100%. Když čtete kolik lidí okradou šmejdi a vyrabujou jim skrýše s penězi :-), to se mě stát nemůže. Navíc to o mě každý ví, že u sebe nemám ani korunu:-)
Mě to včera navrhla v bance, ale já zatím nechci.
Ani já ne, já dávám v rodině finanční dárky, přece jim to nepošlu na účet s tím- tam máš dárek
. Ale to není jen kvuli tomu
, hodně platím kartou, ale papírové mám taky pořád u sebe.
Já to mám stejně.
Koupila jsem si před měsícem vstupenky do divadla na violoncellový koncert Petra Špačka. Vstupenka stála 650,-. Teď koukám, kolik mají prodáno a zjistila jsem, že už vstupenka stojí na to stejné místo 490, - Tak to už jsem, trochu prodělala.
Ale těším se, byla jsem na něm v Jilemnici a byl to zážitek.
Tak on s těmi nabídkami půjček nedá pokoj! Nestačím to nahlašovat. Jen to zmizí, objeví se další diskuze.
Přidala jsem se. Už zmizelo. Ale jak na dlouho? Zoufalci.
Chtěla jsem si otevří minerálku
Dala jsem si opravit kávovar ,s tím , že nemele kávu. Údajna závada je podle mechanika ulomená vpust do spařivaci jednotky,za 200,-, práce opravyza 2,5hod je 1815,-a nějaké těsněni asi za 100,- Oprava kávovaru stála 2264,-. Druhý bysbička mě ho vyzvedla a včera jsem si ho přivezla domů. Dnes jsem si chtěla udělat kafe a co si myslíte, nemele😡 vyteče trochu špinavé vody a rosviti se všechny tři výstrahy
To by mě jeblo.
Jsem zvědavá co ti na to řekne. Nejlépe opravit na místě a vyzkoušet. Je to děs dneska.
Nevim jak. by se to mohlo ulomit, nikdy jsem ani mletou kávu nepoužívala.