pátek 21. března, 18:52 Svátek má Radek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 1

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Autor: alenak

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 01.05.2024 21:06

TAKu, máme hranatou nádobu, ale 200 l strašně let, tenkrát z OBI, když to začínalo, na zimu otáčíme a je trochu vybledlá ze slunce, ale jinak ji nic není. Je u toho i víko, tj. fajn proti komárům.

Taky se přimlouvám za předělání kuchyně a troubu na pečení výše, mám taky horkovzduch ale nepoužívám, moc se mi to pečení nelíbilo. Parní chválí, nemám zkušenost. Měli jsme původní sporák na plyn, dalo se pryč a je sklokeramická deska, hlavně kvůli údržbě. Dnes můžeš mít na 1/2 indukci a sklokeramiku, pokrok jde rychle dopředu. ˇUdržba proti plyn. sporáku neskutečná.

• Autor: Reklama

• Autor: SPIKE

Datum: 01.05.2024 21:12

Taku, mám dva tyhle hranaté sudy. Asi o něco menší, než ty. Trošku se vyboulí, ale jen mírně.Dokonce v tom jednom máme vodu celou zimu, abych měla dešťovku na zalévání v zimní zahradě. Není plný a máme v něm plastové flašky, aby led neroztrhal sud, ale při současných zimách je většinu zimy v sudu voda bez ledu.

Stejně jako ty jsem hranaté sudy kupovala, aby se mi líp vešly na dvě místa pod okap. Jinde mám sudy kulaté (mám těch sudů po zahradě asi 6).

• Autor: kordula

Datum: 01.05.2024 21:20

img_20240501_144209.jpg

Když jsme u těch sudů . Vypouštim se sudů vodu do záhonu a musím nacucnout vodu, aby tekla,🙈. Tak mám toto, už jsem si to koupila loni a ztratila. Dnes jsem to vyzkoušela a super. Strči se to do hadice, párkrát zakvedláš v sudu.. a voda teče

• Autor: SPIKE

Datum: 01.05.2024 21:40

Kordulko, takhle jsme v mém dětství "přecucávali" vodu z vany pod okapem do dalších nádob. Občas jsme nasáli škvora či jinou potvoru, co se v hadici schovávala.

Datum: 02.05.2024 07:33

SPIKE napsal(a):

Kordulko, takhle jsme v mém dětství "přecucávali" vodu z vany pod okapem do dalších nádob. Občas jsme nasáli škvora či jinou potvoru, co se v hadici schovávala.

To já mám plnou pusu pisku a kdo ví jaké havěti když nacucávám z potoku 🫣🙈

• Autor: Manca

Datum: 02.05.2024 08:37

Já naliju do hadice vodu z konve a pak to pustím a teče samospádem. Konec je ohnutý, to se osvědčilo líp než špunt. Zalívám takhle celé léto. Ale na jednorázové vypuštění sudu si budu pamatovat, že něco takového je, až nezdvihnu konev.

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 02.05.2024 10:47

Elo je tam jen ruční pripařeni, když vložím něco kynutého párkrát páru stisknu a třeba chleba má šanci trochu ještě nakynout

Datum: 02.05.2024 13:12

Mám dny kdy jsem nepoužitelna a to je zrovna dnes

Kluk chtěl fazole, je tady už po deváté hodině a můžete mu říkat, že nebudu kvůli němu vstávat. Děda chtěl čocku, Tala jsem ji povařit a fakt jsem ji vypnula a šla si lehnout. Mírný smrádek, jsem si říkala ,asi od sousedů. .. No jasně Kordula místo vypnula, jen stlumila, hrnec asi na vyhození , naštěstí tam bylo dost vody, tak to nebylo tak rychlý 🙈

• Autor: LadaB

Datum: 03.05.2024 11:39

Kordul, mám kombinaci. U nového sporáku mám více možností.. klasika spodní /horní... zadní /spodní +ventilátor, jenom zadní+ventilátor, 2x gril horní. Používám většinou tak na půl, začnu klasikou a přepínám na zadní spodní+ ventilátor.

Buď v klidu..jsem si takto nedávno ,,vypnula" brkaši. Naštěstí jsem na to přišla včas.. grinning smiley

Datum: 03.05.2024 13:24

LadaB napsal(a):

Kordul, mám kombinaci. U nového sporáku mám více možností.. klasika spodní /horní... zadní /spodní +ventilátor, jenom zadní+ventilátor, 2x gril horní. Používám většinou tak na půl, začnu klasikou a přepínám na zadní spodní+ ventilátor.

Buď v klidu..jsem si takto nedávno ,,vypnula" brkaši. Naštěstí jsem na to přišla včas.. grinning smiley

Je objednaný, má všechno co pišeš👍🥰

• Autor: Pinka

Datum: 03.05.2024 14:02

dneska ráno jsem šla sekat, nebot´ zítra tam bude šrumec a tráva by byla pošlapaná. Ale sekačka to vymyslela jinak, prý stačí ta půlka, co jsem stihla posíct a dala si konečnou - už nešla zapnout sad smileyMám jí 3 roky, že bych už zas kupovala novou? eye rolling smiley

• Autor: Manca

Datum: 03.05.2024 14:37

img_20240503_143222.jpg

Rozlomil se mi rozmarýn. Asi tak čtvrtina objemu je pryč. Třeba to ještě přežije, na první pohled mu ani nic nechybí. No ale co teď s tím materiálem, děláte něco? Asi něco usuším a rozdám. Nebo uvařím do vany/lavoru na nohy.

• Autor: JaniV

Datum: 03.05.2024 14:56

Třeba by někdo v rodině ocenil rozmarýnové mazání na nohy a křečové žíly.Rozmarýn na dva týdny do kokosového oleje.Já ho v tom i pak nechávám.Vydrží řadu měsíců.

• Autor: bosk

Datum: 03.05.2024 18:40

Pinka napsal(a):

dneska ráno jsem šla sekat, nebot´ zítra tam bude šrumec a tráva by byla pošlapaná. Ale sekačka to vymyslela jinak, prý stačí ta půlka, co jsem stihla posíct a dala si konečnou - už nešla zapnout sad smileyMám jí 3 roky, že bych už zas kupovala novou? eye rolling smiley

Jakou máš sekačku benzínku,nebo elektrickou.Na chatě jsem musela vyjet s malou elektrickou,protože benzínku jsem nemohla po zimě nastartovat.

Doma sekám elektrickou,ale ty kabely nono smileymusím dávat pozor.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.