neděle 15. června, 09:07 Svátek má Vít
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Autor: babkaela

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 15.08.2024 21:53

TAKu, opravdu pozitivní zprávy grinning smiley

• Autor: Reklama

• Autor: gabca

Datum: 15.08.2024 22:10

Taku, tak ještě jedna pozitivní. Jste na tom líp než my, my ji měli jen 7 let. Bylo nám řečeno, co bysme chtěli, že už má odsloužíno. eye rolling smiley grinning smiley

• Autor: Pinka

Datum: 16.08.2024 11:10

Když jsem si koupila Philco lednici, musela jsem jí dát skoro na nejvyšší stupeň, skoro nechladila. Opravář mi řekl, že je to termostat a že mi tedy objedná ORIGINÁL eye popping smiley . Z čeho je teda ta značková lednice vlastně splácaná?????

• Autor: kordula

Datum: 17.08.2024 10:59

Já jsem zase byla vytočená kyselila solná ,co stála asi 4,80,- stojí 100,-

• Autor: kaaj

Datum: 17.08.2024 13:01

hlásili déšť , bouřky. prozatím nic. ráno modrá obloha. eye popping smiley

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 17.08.2024 13:17

Tady se začíná zatahovat ale není už snad takový horko ale je ještě hůř. Je vysoká vzdušná vlhkost. Koukala jsem na meteostanici. Kde se bere, když tu vůbec neprší, to netuším. Ale je to běs.

Kordul, ani mě to nepřekvapuje, neříkám, že neštve. Louh stál taky pár korun. A úplně nejvíc mě štve, když pak čtu kecy některých politiků, jak se zlevnilo a jak jsme zlikvidovali inflaci. Dám příklad posledního měsíce, co kupuju pravidelně a je stejný výrobce. 'Ustní voda Listerine. Akční balení 500ml+250ml zdarma. Před měsícem 89,9, teď běží akce 99,9. To je víc než deset procent. Ceny zubních past se zcela urvaly. A aby to ještě tak nevypadalo a víc výrobci ušetřili, snížili 150ml na 125ml. Cena je vyšší samozřejmě. Obaly poloprázdné a já se mám nechat buzerovat, abych se chovala ekologicky. angry smiley

Datum: 17.08.2024 14:18

Mě bolí nohy, že jsem vzdala i zahradu a to je co říct.

Jelikož mám presovač stále rozbitý, /nejsme schopný zajet do HK / tak piju rozpustného Jakopse. Tady cena taky letí nahoru.

Datum: 26.08.2024 19:21

Nenadavám, jen tak nějak se potřebuji vykecat. Sousedkou jsem byla upozorněna,že skrz plot k nim něco leze. ,někaky keř. Povidám ,asi list hortenzie, " ne hortenzie to není. Jasně že byla ,ale že pod plotem ke mě leze kdejaký plevel, to je OK. Jsme ji pánovi, že se také musí ohnout, tedy paní. Jsou staří jak moje děti a nebudou mě buzerovat. Jinak vychazíme.

Měli by si považovat ,že já jsem dobrák, jiný by jim tu havěť v rekreačni oblasti netrpěl.

Za plotem králíci ,hrdličky holubi, asi 35-40 kačen, brojleři , slepice a stále kokrhajici kohout, dva psi a v sobotu přibylo další , mimochodem nádherný štěně rotvajlera . To si mě mimochodem získalo , tak ve finále tři psi.

To ,že sekal v poledne křoviňákem nekomentuji

• Autor: cancourek

Datum: 30.08.2024 12:41

Včera se mi podařilo nakopnout futra v prádelně a dnes mám krásně fialový malíček. Pajdám jako Žofré sad smiley thumbs up

Že to bolí jak sviňa je snad každému jasné winking smiley

Datum: 30.08.2024 13:42

Leni foukám ...

Já zase potřebuju pro benzín a jelikož jsem včera nebyla na zahradě, tak se musí zalévat.

No a dávala jsem nádobí do myčky a skříplo mě v zádech, přesně " esičko ". Mužu se Hadí masti a doufám , že budu do večera fit 🙈

Datum: 07.09.2024 09:19

dědek opět blbne s pečením - těsto jak na uši a taky ořechové přes mlýnek . - sad smiley

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 07.09.2024 10:06

Kaaj, vrátí se omladina, tak se snaží. V současných vedrech je to obdivuhodné, že se mu vůbec chce. Aspoň je to trochu užitečný. Mě včera dostal dědek. Podivovala jsem se, že jsem ho viděla den předtím s hadicí zalívat. Mlčela jsem. A nic nezkoumala.Včera jsem se chystala aspoň trochu oživit hortenzie. Kousek od nich je kubitér. Voda žádná, hadice přetažená přes půl zahrady.Ptala jsem se, proč nezalil to, co je přímo u ruky a rozvrtal mi celý připravený systém. Protože proto. Ani jsem to nekomentovala, je moc horko, mohlo by mě klepnout. kdybych se rozčílila. eye rolling smiley

• Autor: babkaela

Datum: 08.09.2024 08:07

Já už ani nenadávám, nějak jsem se dostala do stavu, že mě je to všechno úplně fuk. Cancourkovi foukám na bebino, udělala jsem si něco podobného dvířkama od ledničky.

Datum: 08.09.2024 08:27

no jo - u nás je ráno a v noci poměrně chladno . jenom dnes v noci bylo +19 a ještě v půl jedné někdo kecal na zahradě.dnes to snad skončí - kubitér máme plný , ale nemám sílu zalévat zahradu . jenom muškáty a na ty mi stačí dvě konve ze sudu .

naši už od rána jedou domůˇpřes Rakousko - muži ze skupiny jsou mistři světa--- ženám se letos nedařilo . ale byl to hezký výlet a mladoši si o týden prodloužili prázdniny.

jinak ti druzí byli včera vystupovat doma- na Štramberku . velká akce - šermíři Brno , Vsetín a další . dojeli z Č. Lípy i kouzelník s dcerou - ti s nima byli i v Luxemburku . příští víkend vinobraní Znojmo s velkou slávou . winking smiley

pořád něco - zahrada nepohrabaná - plno listí ... smoking smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (08.09.2024 08:31)

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.