![]() |
neděle 1. října, 01:15 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Jáji, ale tohle je soused, kterého ve všední den vidím sedět venku s kafíčkem, pivíčkem, cigárkem
o to víc mě sere (pardon) že se do sekání pouští o víkendu. Dělá to naschvál 
My jsme taky dneska sekali, dědek prohlásil , že je počasí akorát. Nikdo tam nebyl, až později sousedé a ti potom zase vypustili močůvku, nevšimli si ,že jsem dědka odvezla domů a vrátila se

dnes se před naším barákem na křižovatce scukly dvě auta. zvuk bouraných plechů děs.byli to dva mladí sousedé .naštěstí jen trochu pokřivených plechů . policajtů ale 4 auta . technici . odtahovka , dopraváci a nevím kdo ještě.
jeden blbec , co bydlí naproti nás - má stojící auto už rok v křižovatce. a přes něj není vidět. no doufám , že dostal taky pokutu . už tu stojí víc než rok a ani nejezdí . . učastníci nehody dostali po pěti stovce..oba znám - tak mi to řekli . hlavně , že se jim nic nestalo
přijelo velké auto a dovezli sousedovi za náma polystyren - bude zateplovat .. se těším na ten bordel ..
..
Kájo, naštěstí odnesly to jen plechy
.
A se zateplováním - pokud to bude stejná firma, která před covidem zateplovala u souseda (samí Ukrajinci už tehdy, s jejich polírem jsme si vždy s Tondou pokecaly, nesmírně slušný a pohodový a pracovitý člověk, takové sluníčko po ránu - firma sídlila v Ostravě, dojížděli, přespávali přes týden tady někde na ubytovně) - u nás v zahradě snad ani kulička polysteru nebyla, ani kousek igelitu, nic - jak kdyby se vedle nic nedělalo
no Elo na to spoléhám , že když firma- tak to bude OK .. byli tady tři nějací ing , počmárali mu barák oranžovým sprejem a dnes dovezli materiál . . tak snad to proběhne v pohodě. naproti přes křižovatku si mladý Gusta obkládal sám . sice dva roky , ale už jenom jednu stranu natřít . tak ten tu bordel neměl .
Z jedné strany slyším sekačku, z druhé traktůrek a do toho řve mrouskající Megi. To je koncert
Jo, našla jsem ty náušnice. Byly přesně na tom místě, kam jsem si byla jistá, že jsem je odložila, tedy v koupelně na okně v krabičce. Nechápu, vždyť jsem tam koukala stokrát
jj Cancourku - někdy člověk pro oči nevidí ...
tak jsem nadělala koláčky, namočené rozinky jsem si vzpomněla až byl jeden plech hotový . takže druhý plech bude ožralý . byly v rumu .
Jak to bych si dala
Lenko, ona není vykastrovaná,....
Včera mě bylo na zahradě moc dobře, kocour je úžasný , bylo nám fain.
Dnes ležím, jsem unavená. Sere mě to, venku je nádherně, ale pokud nebudu po operaci, nechci to pokouset
Kordul, není a nebude. Před lety jsme její mámu po porodu dali kastrovat a málem o ní přišli. Má srdeční vadu, o které jsme nevěděli a nesedla jí narkóza. Když jsme chtěli dát kastrovat Megi, bylo nejdřív nutné zjistit, jestli náhodou tu vadu nemá taky. Co ti budu povídat - držela jsem jí já, manžel, sestřička, doktor byl chudák zpocený, ale ultrazvuk se nepodařilo udělat. Takovou měla ta potvora malá sílu.
Takže máme v pravidelných intervalech doma veselo
Potřebuju.....bolí mě koleno. Poslední dobou mě bolelo při delší chůzi,poprvé po 20 km,pak už po 10 km. Při chůzi z kopce. No,vy co to znáte, víte. Pak zase dobrý.
V sobotu js byla kámošovi na oslavě a trochu jsem se tam rozjela, tancovali jsme do 3h do rána. No a druhej den hotovo.
Koleno mě bolí, k tomu trochu kyčel, twl, tomu se říká mládí.
Musím se objednat na ortopedii,ale do tý doby co? Mám ledovat,stahovat? Nějaký prášky? Možná Aulin by byl dobrej,ale ten asi mít nebudu.
no jo Gábi -- všechny ty masti jsou na h.--- mi aspoń nepomáhají - hlavně že jsou drahé jak čert .zkus aspoń pružný obvaz ,ten určitě máš. toho ortopeda určitě !!!
Z mastí jsem docela ocenila Traumaplant. Nepatří k nejdražším ale uleví. Samozřejmě zázračná není žádná mast.
Gabco, asi to bude chtít ortopeda, abys věděla, jak to koleno zatěžovat. Jestli je to nějaká přechodná záležitost nebo určitá definitivní změna.