sobota 2. listopadu, 04:01 Svátek má Památka zesnulých
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Pinko díky---
Kaaj, na tebe se ty zdravotní problémy hrnou.
Držím palce, ať se to zase srovná a ty můžeš ven a na zahradu (kochat se, ne makat!).
jj- Spike - na mně se to hŕne už roky. a samé lepší---
Kaaj, ať je líp
všem moc děkuji -
Kaj, držím palce, ať jsi brzo fit, růžičky čekají
Káji,to je fakt pech,ale drž se,bude určitě líp.
Včera se oozval další "zájemce" a šlo to dle stejného scénáře, jen s malým rozdílem, že je bloknutý dřív, než jsem mu odpověděla, že mu na to sere Bílý Tesák. No možná ho někdo zrovna nahlásil, protože se dá čekat, že to zkouší na různých frontách.
Tedy píšu "on", ale jméno je ženské (lehce cizí), ale ve zprávách píše v mužském rodě.
Máme bohužel stejnou zkušenost. Naštěstí to mému chlapovi bylo podezřelé, proč by si paní posílala dopravu, když si může přijet osobně (malá věc), tak jí řekl, že nesouhlasí a ona už se neozvala.
Můj se taky naštval a taky se ve Whatsappu v odpovědi vyřádil . Ničemu to nepomůže, ale aspoň má člověk lepší pocit.
Kaaj, ať je brzo líp.
Sousedovic fešandy na mém novém kompostu. Tam toho určitě hodně vypěstuju. Další kusy byly mimo záběr.
Manco,některý kusy jsou docela hezky barevný.Ale na zahradě se příliš nehodí. to chápu. Měla bys se sousedem vážně pohovořit, případně uvažovat o nějakém pejskovi třeba.
Pejska mít budeme, ale domácího. Doufám, že si s nimi bude trochu hrát...
Tady je řada domů, z jihu zahrádky a tak, ze severu louky, pole... Tam se slepice volně pasou a neřeším to, i když mě trochu štvou. Mezi domy jsou úzké průchody různě zaplocené. Snažím se, aby je tito sousedi nepouštěli z jihu. Byla jsem za nimi opakovaně, mám na paní číslo. Prudím, pokud jich vidím více než 3. Dvě nebo tři tu jsou opravdu každý den a jsou někde naučené, i když je zavřeno. Takže takhle já jsem hodná. Tohle konkrétní stádo vyseděla jejich slepice přímo u nás, odnesli si tenkrát kvočnu s 11 kuřátky a každé trochu jiné.
Jsou to důchodci 70+