![]() |
čtvrtek 6. února, 17:48 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Nebo ho byhoď🙈
Teče nám do záchoda , měla jsme mokrou celou prdel . Chtěla bych ubourat kousek šupny a nějak to šikovně napojit a posunout dopředu, v lajně s chatou.....ta střeše se nám loupe šindel ,jak perníček 😡
Před okny koukám za doprovodu komentářů o povodních, kácení stromů, betonu, o Labi téměř na třetím povodňovém stupni,už několik dnů jak vytrhávají bagry vzrostlé javory lemující výpadovou silnici na Pardubice. Dochází v souladu s plány radnice k budování cyklostezky. Další vyasfaltovaný prostor místo zelenáho pruhu trávy se vzrostlými stromy. Chodců je zde minimálně, pokud tu někdo jel na kole a nechtěl užít silnici, jel po skoro prázdném chodníku. Poláci vystavěli za dotace dálnice. My jsme dotace, užiju expresivní výraz, rozmrdali za cyklostezky a lavičky. Takhle pracuje zelená lobby. A pak pokřikuje o povodních na severní Moravě, kde už dávno měla stát přehrada.Jsem fakt ráda, že jsem už tak stará a dalších dvacet let nebudu muset přihlížet zvěrstvům proti zdravému rozumu.
Nešel by už konečně zablokovat ten Apotheke, kdo to má furt nahlašovat?

Mě to taky přestává bavit, jen sem kouknu a
Já myslela, když se přihlásí někdo nový, že nemůže hned dávat nové příspěvky. Pokaždé změní nick a prudí tady.
A co napsat adminovi?
Admin to musí vědět ne? Když ho musí neustále odmazávat. Není to poprvé, ale poslední dobou snad po 4 té. Možná i víc.
Admin to neodmazává, když to nahlásí tři lidi, schová se to samo.
Ahaa
Potřebuju...
Dnes mi měli doručovat balíček, už předem zaplacený. Celý den se nic nedělo, tak jsem mrkla na sledování zásilky a tam je psáno, že moje zásilka nebyla doručena z důvodu poškození. A že budou informovat odesílatele.
Tak to jsem zvědavá, co s tím dělali.... Byly to dřevěné truhlíky, co vyráběla jedna paní.

Gabčo, asi úplně blbě napíšu ... synáčci (pro mne už jsou to dostatečně staří chlapi) občas objednávají na internetu (jednak neumím, no zas taková blbka nejsem, umím, ale nechci), prostřední nějaké hadérky pro dceru, tam v pohodě, zapatí, dojde co chtěl, občas dojde úplně něco jiného... jeho chyba nebo kohokoliv jiného, neřeším, řeší on. Starší většinou jen granule nebo psí potřeby - už pouze dobírkou - stalo se mnohokrát, že zaplatil předem a zásilka vůbec nedošla. Už jsme trochu vyučení v tomhle.
Kamarádka přes nějaký e-shop objednala ledničku ... trvalo půl roku než se jí dočkala ... stále důvod poškození.
Já objednávám jedině na dobírku. Když není možnost dobírky jdu na jiného dodavatele. Teď objednávám z Temu , kde se platí předem , ale ještě jsem neměla žádný problém. Reklamace probíhá super a peníze mi připíšou na účet okamžitě
No jo, ale chápu paní, když něco vyrobí, že chce peníze předem. To by pak posílala balíčky a peněz by se nedočkala.
Jinak teď mi přišla SMS, že budou balík doručovat, musím si na něj počkat a zkontrolovat. Je to divný.
Gabi, držím palce
. Já taky dost objednávám, u spolehlivých platím předem a jinak si radši připlatím dobírku. Zatím jsem neměla problém, jen jednou mi zásilkovna měla doručit domů a dali mi to do boxu, což byla pro mě komplikace. Zásilkovně se vyhýbám.
Ted´ mě štve jediná prodejna chovatelských potřeb ve městě, neprodávají značku granulí, co jí Megi, takže pres eshop s vyzvednutím na prodejně a za to chtějí 59 Kč. To jsem ještě nikde neviděla