![]() |
čtvrtek 6. února, 17:21 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Moruše a ořešáky takto, kiwi podobně. Meruňky a švestky jsou pryč, hrušky vypadají s každým dnem hůř. Jabloně a třešně jsem ještě neodepsala, i když poškozené jsou. Kolik a na kterém stromě se uvidí. Tento rok bude přát spíš netradičnímu ovoci a možná dojde i na mišpule, ta teprve pokvete
Regi, máš pravdu s tím snižováním teploty..je to proti logice, akorát se všade v útrobách spotřebičů namnožej plísně. Mám nějakou taky takovou asi 6 let. Používám jedině program 60/ 30minut, přepínám si tlačítkem délku programu. Většinou dávám při plné myčce, na hodinu 20minut. nadobí horké, umyté.
Jinak u nás všechno zmrzlé, třešně, švestky, meruňky, jabka není zatím poznat, i rybíz to vzalo pořádně.
Odešla mě baterie k vyžínači a plotostřihu, to tedy moc nevydržela.
Kordul - to nejde znovu nabít???
.......nejde , to jsem samozřejmě zkoušela , uvidíme další dotaz , asi budeme muset koupit nový sporák, mám celoplynový, ale co kombinovany a navíc s horkovzduchem, jaké máte zkušenosti , děkuji
Kordulko, tady mám indukční desku. A elektrickou troubu. Na sídlišti jsem vyměnila po čase celoplynový za kombinovaný. Na vaření není plyn špatný, je tam dobrá regulovatelnost, teplota se okamžitě sníží, to mají až teď indukční desky.Na pečení je asi lepší nějaká ta elektrická varianta. I když ty si na pečení sladkého na plynu nestěžuješ. Mně to moc nešlo.
Kordul, ten sporák mají mladý a snacha si ho chválí. Proti plynovému je to fakt rozdíl.
Kordulko, mám plynovou varnou desku a horkovzduch troubu zvlášť zabudovanou trochu výš, nechtělo se mi už do trouby ohýbat. Plynovou troubu jsem měla několik let, klasický plyynový sporák. Taky na ni nemohu nadávat. Se vším se člověk musí naučit žit. Ale kdybych teď měla měnit, jakože mne to asi čeká - jen si nějak nemůžu vybrat, aby byla dostatečně velká, teď dám 4 plechy naráz, případně velký plech masa a k němu velký plech buchty, pachy vzájemně nechytají - asi bych si pořídila el. horkovzduch s párou.
Děkuji
Já mám taky kombinovaný,už druhý a jsem spokojená.Taky budu brzy kupovat nový,trouba už se začíná propalovat.
Co ten horkovzduch, je to k něčemu dobrý 🙈
Kordulko, když se to používá jak má, tak je. Lepší je ještě pára u toho horkovzduchu. Tady třeba mají některé informace.
[kmag.cz]
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Od devadesátek mám troubu jen na horkovzduch, tak nemůžu hodnotit troubu normální jsem spokojená. Hlavně nekupuj sporák v celku. Trouba výš nad zemí je požehnání, péct u zeme je opruz, věř mi, stojí za to trochu přeházet kuchyň.
TAK nějak nevím, jestli mám nadávat, nebo se chválit.
V Hornbachu jsem viděl hranaté nádoby 300 l na dešťovou vodu. Padly by mi pod okapy jako ulité, tak jsem je koupil. Doma jsem se podíval na recenze a hrůza. Sice jsem z fyziky maturoval, ale nedošlo mi, že sud musí být kulatý. Lidé v recenzích psali, že se po napuštění vyboulí, deformují a někdy praskají. Co s tím. Vrátit jsem je nechtěl, protože mi tvarově a oběmově vyhovují.
No nic, vyrobil jsem z pásoviny svorníky, které by měly deformaci zabránit. Napustíme a uvidíme a tímto varuji před hranatými nadobami s větším oběmem.