pondělí 2. prosince, 08:53 Svátek má Blanka
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Status:
Výsledné hodnocení: 1

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 11 z 21
  • Status: expert

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 02.06.2024 12:36

20240602_092024993_ios (2).jpg
    Další fotografie:

Kordulko, nevím, jestli provádějí nějaké testy, že už není nemocný infekční. Že by ses po týdnu zbavila kašle, pokud to je černý kašel, to po zkušenosti kdysi dávno s dcerou vylučuju.

Jinak jsem nikdy nevěřila, že hlemýžď, ten s boudou, dokáže napáchat takové škody. Takhle mi zřídil listy na orchijích co jsou na léto venku. A to stojí na vyrovnaném dřevu pod oknem a na desce je daná pytlovina. Měla by být hrubá a odpuzovat je. Kdybych ho tam přímo nechytila, tak bych tomu nevěřila. Jenže já ty s boudou nějak psychicky nemůžu zabít.Tak jsem ho vynesla před dům. eye rolling smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (02.06.2024 16:26)

• Autor: Reklama

• Autor: alenak
    Status: expert

Datum: 02.06.2024 13:14

Kordul, všude kvetou bezy, uvař si sirup. Ne že vyléčí, ale hodně uleví v kašli. Výbornou zkušenost mám i s vincentkou.

Regino, koukám že dáváš phaly ven, nikdy jsem to nezkoušela. Ty šneci lezou všude, ani se nedivím kam se dostal, syčák.

• Autor: kordula

Datum: 02.06.2024 17:28

alenak napsal(a):

Kordul, všude kvetou bezy, uvař si sirup. Ne že vyléčí, ale hodně uleví v kašli. Výbornou zkušenost mám i s vincentkou.

Regino, koukám že dáváš phaly ven, nikdy jsem to nezkoušela. Ty šneci lezou všude, ani se nedivím kam se dostal, syčák.

Na zahradě bez máme ,ale co z něho bude po těch lijácích

Jo ,aby toho nebylo málo, děda začíná taky a s teplotou

• Autor: iriska

Datum: 02.06.2024 19:05

Jo potřebuju, klempíř ještě neprodloužil střechu a zatýká nám za polystyren a samozřejmě i do místnosti angry smiley

• Autor: kordula

Datum: 02.06.2024 21:15

My zase čekame na pokrývače. Rumuna děda nechtěl a tam náš má práce nad hlavu.

Mimo jiné, kašel mám jak před ATB.

Datum: 03.06.2024 08:29

alenak napsal(a):

Aleno, dávám už několik let. Chce to místo, kam vyloženě přímo a hodně neprší i když to je tady úplně všude. angry smiley Sluníčko fakt jen chvíli, nejlépe východní. Já mám severní expozici, začne tam svítit někdy po páté, šesté. Vynáším tam hlavně kvetoucí, kvetení vydrží daleko déle a ještě dělají parádu. Jinak jsou v ložnici a tam se od jara moc nezdržuju.

Kordulko, počkej pár dnů a pak můžeš případně vyrazit znovu k lékaři.

• Autor: Pinka

Datum: 03.06.2024 09:50

Díky lijákům se zastavila práce na kůlně, to mě hodně štve, když se to neposunuje angry smiley

Datum: 03.06.2024 13:59

Aleno, dávám už několik let. Chce to místo, kam vyloženě přímo a hodně neprší i když to je tady úplně všude. angry smiley Sluníčko fakt jen chvíli, nejlépe východní. Já mám severní expozici, začne tam svítit někdy po páté, šesté. Vynáším tam hlavně kvetoucí, kvetení vydrží daleko déle a ještě dělají parádu. Jinak jsou v ložnici a tam se od jara moc nezdržuju.

Kordulko, počkej pár dnů a pak můžeš případně vyrazit znovu k lékaři.

Sestra je dávala ven, ale věšela je na drátech do větví stromů a měla klid.

• Autor: maguska
    Status:

Datum: 12.06.2024 15:15

20240612_140518.jpg

Objednala jsem si v zahradnictví Spomyšl měly v nabidce mispulovník japonicu no neposlali úplně něco jiného zřejmě mišpuli germanicu.

Psala jsem jim i poslala snímky rozdíl rostlin i listů, odepsali jednou že je to mišpule japonica a pak přestali komunikovat. No přece to poznám japonicu i germanicu už pár let mám u prostřed dnešní rostlina ze Spomyšle, krajní rostliny mišpule japonica.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil maguska (12.06.2024 15:17)

Datum: 13.06.2024 08:43

Magusko, aspoň moje zkušenost. Spomyšl na posílání není až zase tak spolehlivá. Ale já aspoň neměla u reklamace problém.Jestli jsi si opravdu jistá kultivarem, máš účet, zkus jim pohrozit obchodní inspekcí, že se obrátíš tam, pokud se nechtějí nějak dohodnout.

Status:

Datum: 13.06.2024 10:42

Dnes se mi ozvali po konzultaci s odborníkem a uznali že to není mišpule japonica, vrátí mi peníze na účet.

Doposud s nimi jsem neměla žádný problém.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil maguska (13.06.2024 10:47)

Datum: 13.06.2024 12:50

Moje sestra u nich v minulosti nakoupila větší množství, ovocných stromků,. Nepřežil ani jeden, bohužel nereklamovala.

• Autor: Manca

Datum: 13.06.2024 13:45

Magusko, to je dobře, že ti to uznali. Já si koupila oskeruši, a jestli za dva jícet let zjistím, že je to obyčejná jeřabina, už nic nevyreklamuju. Jestli se toho obě dožijeme grinning smiley

Jak vlastně tahle rostlina přezimuje, jak chutná a jak ochotně plodí? Nevím o ní nic.

Status:

Datum: 13.06.2024 22:11

Ono prý možná bude nekonec planá jabloň, bxl u toho pohozená vizitka, ale hrozně listy jsou podobné mišpuli germanice, stromek nechali no uvidím co se z toho vyklube jinak skončí v popelnici Bio

• Autor: Manca

Datum: 14.06.2024 03:36

Mně ten stromek připomíná vavřín (bobkový list). Zkus dát větvičku v detailu, třeba na to přijdeme i bez odborníků.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.