čtvrtek 3. července, 06:13 Svátek má Radomír
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 11 z 21
  • Autor: babkaela

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 17.12.2024 08:00

Kaaj, nepamatuju vánoéce, kdy by se něco nepřihodilo. Rozbitá piva a pořezaný děda jsou jen aby bylo na co vzpomínat.

Hlavně, že to nebylo horší love smiley flower smiley .

• Autor: Reklama

• Autor: cancourek

Datum: 17.12.2024 09:04

Kaaj, taky chrchlám jako tuberák. A s pivama jsi mi něco připomněla - kdysi mi v kuchyni vypadla z ruky otevřená dvoulitrová petka. Následoval gejzír až do stropu. Museli jsme vymalovat winking smiley grinning smiley

• Autor: kaaj

Datum: 17.12.2024 10:12

ted´ jsem mluvila tel. se Silvou -ta říkala- co se takového stalo confused smiley - jim loni prasklo 200 l akvárko . museli vyměnit plovoucí podlahu smoking smiley ..

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 17.12.2024 10:19

Takže piva jsou jen brnkačka, jak to píše Ela. Čekám taky něco. To by nebyly svátky.

• Autor: cancourek

Datum: 17.12.2024 10:43

V tom případě u nás už je vybráno winking smiley ramínko s vyžehleným tričkem jsem pověsila panu cancourkovi na lustr. Dělám to tak leta.

Včera ve spěchu sundal i ten lustr tongue sticking out smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Datum: 17.12.2024 11:13

Leni, promiň, ale teď jsem se zasmála. Dědek sundal triko včetně celých sušících šnůr v koupelně. Já už ani snad nenadávám.

• Autor: kaaj

Datum: 17.12.2024 11:24

grinning smiley grinning smiley grinning smiley se mi líbíte.. naštěstí nežehlím -

• Autor: bosk

Datum: 17.12.2024 13:31

cancourek napsal(a):

Kaaj, taky chrchlám jako tuberák. A s pivama jsi mi něco připomněla - kdysi mi v kuchyni vypadla z ruky otevřená dvoulitrová petka. Následoval gejzír až do stropu. Museli jsme vymalovat winking smiley grinning smiley

Já jsem onehdy omylem zavřela Sárinku-kočku do špajzu a taky rána,shodila láhev z pivem.Pivo po celé špajzce a já měla hned co dělat.Naštěstí jsem se nepořezala a kočka vyšla,jakože nic. grinning smiley

Gramofon mám taky ,ale desky už jsou vyhozený.

• Autor: kordula

Datum: 18.12.2024 13:15

bosk napsal(a):

cancourek napsal(a):

Já jsem onehdy omylem zavřela Sárinku-kočku do špajzu a taky rána,shodila láhev z pivem.Pivo po celé špajzce a já měla hned co dělat.Naštěstí jsem se nepořezala a kočka vyšla,jakože nic. grinning smiley

Gramofon mám taky ,ale desky už jsou vyhozený.

Gramorádio je prodáno 👍 dostala jsem víc, než jsem chtěla.

LP máme, ty jsou dědův poklad🙈

• Autor: alenak

Datum: 21.12.2024 16:16

Už jsem si zanadávala, hodně. Dělala jsem vaječňák. Nalila jsem do šroubovací po neslazeném mléku, fixou popsala a dala ven za dveře do zahrady. Že dostane kamarádka Evička na košt nebo do kafe. No muž vyhodil a vylil, myslel že něco zkaženého a dělal pořádek...jinak si celý rok ničeho nevšimne... angry smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 21.12.2024 20:32

Tedy Alenko, kdyby to nebylo k pláči, byla by to dokonalá groteska. grinning smiley

Něco podobného se tradovalo v rodině tchyně, která poctivě nakládala maso na svíčkovou. Když ji už šla dělat, tchán pomáhal a myl nádobí. No a tu "špinavou vodu", což byl lák z toho naloženého masa, vylil a hrnec pečlivě umyl. Tehdy tchyně plakala, že svíčková bude úplně bez chuti z vymáčeného masa dodělaného na vodě.

Datum: 22.12.2024 09:37

Něco podobného se stalo mojí kamarádce .... pro dost lidí z celé rodiny, která se scházela na vánoce, vařila rydí polévku .... v tom fofru jak měla, scedila nejen brabory na salát, ale také ten rybí vývar .... no co už, o život nejde.

• Autor: alenak

Datum: 22.12.2024 09:53

grinning smiley grinning smiley co s tím nadělám, už je to pryč grinning smiley grinning smiley

• Autor: Pinka

Datum: 22.12.2024 10:43

Ali, hlavně s humorem grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 22.12.2024 19:51

Aleno, to je jak ze života s postaršími partnery. Člověk už se spoléhá, že v zásadě nic nedělají a nehlásí všechny zákazy a příkazy a proč a nač jsou některé věci. Když mi na něčem skutečně záleží, skoro se chvěju a pokud to jde, tak zamknu nebo odnesu na vyloženě vzdálená místa.O vývaru na rybí polévku bych mohla psát romány. grinning smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.