![]() |
čtvrtek 3. července, 06:13 Svátek má Radomír
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Kaaj, nepamatuju vánoéce, kdy by se něco nepřihodilo. Rozbitá piva a pořezaný děda jsou jen aby bylo na co vzpomínat.
Hlavně, že to nebylo horší
.
Kaaj, taky chrchlám jako tuberák. A s pivama jsi mi něco připomněla - kdysi mi v kuchyni vypadla z ruky otevřená dvoulitrová petka. Následoval gejzír až do stropu. Museli jsme vymalovat

ted´ jsem mluvila tel. se Silvou -ta říkala- co se takového stalo
- jim loni prasklo 200 l akvárko . museli vyměnit plovoucí podlahu
..
Takže piva jsou jen brnkačka, jak to píše Ela. Čekám taky něco. To by nebyly svátky.
V tom případě u nás už je vybráno
ramínko s vyžehleným tričkem jsem pověsila panu cancourkovi na lustr. Dělám to tak leta.
Včera ve spěchu sundal i ten lustr

Leni, promiň, ale teď jsem se zasmála. Dědek sundal triko včetně celých sušících šnůr v koupelně. Já už ani snad nenadávám.
Já jsem onehdy omylem zavřela Sárinku-kočku do špajzu a taky rána,shodila láhev z pivem.Pivo po celé špajzce a já měla hned co dělat.Naštěstí jsem se nepořezala a kočka vyšla,jakože nic.
Gramofon mám taky ,ale desky už jsou vyhozený.
Gramorádio je prodáno 👍 dostala jsem víc, než jsem chtěla.
LP máme, ty jsou dědův poklad🙈
Už jsem si zanadávala, hodně. Dělala jsem vaječňák. Nalila jsem do šroubovací po neslazeném mléku, fixou popsala a dala ven za dveře do zahrady. Že dostane kamarádka Evička na košt nebo do kafe. No muž vyhodil a vylil, myslel že něco zkaženého a dělal pořádek...jinak si celý rok ničeho nevšimne...
Tedy Alenko, kdyby to nebylo k pláči, byla by to dokonalá groteska.
Něco podobného se tradovalo v rodině tchyně, která poctivě nakládala maso na svíčkovou. Když ji už šla dělat, tchán pomáhal a myl nádobí. No a tu "špinavou vodu", což byl lák z toho naloženého masa, vylil a hrnec pečlivě umyl. Tehdy tchyně plakala, že svíčková bude úplně bez chuti z vymáčeného masa dodělaného na vodě.
Něco podobného se stalo mojí kamarádce .... pro dost lidí z celé rodiny, která se scházela na vánoce, vařila rydí polévku .... v tom fofru jak měla, scedila nejen brabory na salát, ale také ten rybí vývar .... no co už, o život nejde.
Ali, hlavně s humorem

Aleno, to je jak ze života s postaršími partnery. Člověk už se spoléhá, že v zásadě nic nedělají a nehlásí všechny zákazy a příkazy a proč a nač jsou některé věci. Když mi na něčem skutečně záleží, skoro se chvěju a pokud to jde, tak zamknu nebo odnesu na vyloženě vzdálená místa.O vývaru na rybí polévku bych mohla psát romány.