středa 9. září, 17:34 Svátek má Daniela
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 16 z 21
  • Autor: kordula

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 22.03.2026 14:27

img_20260322_103707.jpg

Za plotem a klidek

• Autor: Reklama

• Autor: Manca

Datum: 22.03.2026 17:27

Mám za plotem horší a ještě si to o můj plot opírají a celé se to k nám vyvaluje. Nechce se mi s nimi hádat. Jejich pes se k nám chodí venčit. Otevřou branku a hop k nám - třeba tento víkend každý den. Už dlouho nebyla v neděli k obědu rozbuška nebo podobný rachot, asi až v létě... A tak

Plot u tebe mi přijde dobrý, zařídila bych se po svém na svojí straně a hotovo.

• Autor: kordula

Datum: 22.03.2026 19:22

img_20260321_155543.jpg

Manca napsal(a):

Mám za plotem horší a ještě si to o můj plot opírají a celé se to k nám vyvaluje. Nechce se mi s nimi hádat. Jejich pes se k nám chodí venčit. Otevřou branku a hop k nám - třeba tento víkend každý den. Už dlouho nebyla v neděli k obědu rozbuška nebo podobný rachot, asi až v létě... A tak

Plot u tebe mi přijde dobrý, zařídila bych se po svém na svojí straně a hotovo.

Plot je jejich ,kameny rovnám jak se dá, přes voliéru hodím stínící plachtu, tak budu trochu neviditelná.

Asi otravují, ale Kordulu to baví, je to výzva a těším se jak dál 🙈

• Autor: cancourek

Datum: 18.04.2026 11:06

dscn5546.jpg

Tak, a od pondělka přestávám chodit v práci na obědy. Včera na jídlo nebyl čas, přinesla jsem si to tedy domů. Polévka - viz foto - fazolová bez chuti,zápachu, fazole tvrdé. Hlavní chod "sváteční sekaná" to byl polotovar, který nežral ani toulavý kocour angry smiley

To vše za rovných 90,- Kč. Ale zase jsme dostali sušenku, to jo winking smiley mimochodem, k té sekané se podávala brkaše, která protékala přes vidličku tongue sticking out smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil cancourek (18.04.2026 11:10)

• Autor: Pinka

Datum: 18.04.2026 11:37

No fuj, to se ti nedivím winking smiley. Dost se to ted´ šidí. Ale co si tady chodí lidi do školní jídelny pro obědy, tak si moc chválí, stojí stovku. Ale prý z toho je na 2 dny jídlo.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Pinka (20.04.2026 10:59)

• Autor: gabca

Datum: 19.04.2026 17:18

Já nevím, ale podle mě za 90,- nemůže to jídlo být kvalitní. Ještě s polévkou.

Já kupuju za 115,- jen druhý chod, mám to tedy i s dovozem. Občas to taky stojí za prd, ale většinou už vím, co je dobré a co ne. Mám výběr ze tří jídel.

Tohle co posíláš, bych nedala tongue sticking out smiley

• Autor: alenak

Datum: 19.04.2026 22:17

To by měl dlabat za trest ten, kdo to uvařil, humus thumbs up

Datum: 10.05.2026 07:31

Včera před půlnocí si tak klimbám u telky, když kolem mě začala kroužit masařka. Byla otravná, tak jsem vstala. že si vezmu plácačku. Po rozkoukání jsem zjistila, že to není masařka, ale netopýr sad smiley kde se tam vzal, netuším, všechna okna byla zavřená confused smiley musela jsem tedy zavolat přítele na telefonu ( manžela, měl noční winking smiley) který poradil otevřít oboje balkonové dveře, zhasnout a čekat. Fajn, povedlo se, jen jsem potom ještě naháněla domů kočky, které využily příležitosti a šly prozkoumat noční svět smiling smiley

Už ani doma není člověk v bezpečí grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Datum: 10.05.2026 11:01

To byl tak malej? Nebo jsi byla hodně rozespalá grinning smiley. Hlavně, že vyfičel ven .

Datum: 10.05.2026 17:44

Holky, můžete se podívat do rubriky "Co je to za kytičku?" Mně to píše, že zpráva bohužel nebyla nalezena eye popping smiley confused smiley

Datum: 10.05.2026 18:12

Holky píšou že Ephorbia gumovnik

Datum: 10.05.2026 18:34

A proč já to nevidím? confused smiley eye popping smiley

Cancourku, to určení jsem ti tam psala já, ale teď to taky nevidím. confused smiley

Euphorbia umbellata - gumovník

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil SPIKE (10.05.2026 23:06)

Datum: 10.05.2026 19:10

Jestli se díváš v mobilu, tak to se mi už taky stalo. To se ti otvírá starší záložka. Zavři je a pak klikni znova na Week.

Datum: 10.05.2026 19:22

Pinko, ne v mobilu, normálně na noťasu jako vždy confused smiley občas se mi to mi to u nějaké poslední odpovědi objeví, že nebyla nalezena.

Datum: 10.05.2026 19:32

Hm, tak na noťasu se mi to nestalo.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.