|
|
středa 14. ledna, 20:27 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
ČEZ
Jako u Jáji.....sami mi poslali sms, že můžu mít levnější elektřinu, když na netu vše odklikam dle jejich návodu. Tak úž mám levnější. Mám innogy
Ale šla jsem si postěžovat kvůli něčemu jinému. Máme to hrozný kvanto brabčáku a kosů, takže vy se tý hrách je stále oštípávaný a o hlávkovém salátu ani nemluvím. Čím je mám plašit? Už jsem vyzkoušela všechno možné
Já mám EoN,taky jsem tedˇ podepsala novou smlouvu na chatu.Doma mě vraceli 6 600.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Mám taky E-on a jsem spokojená. Platím hodně, ale trochu i z vypočítavosti, hodně mi vracejí a já raději beru než bych doplácela. V zimě elektrikou i přitápíme a jak se oteplí jde klima celou noc, abych teplé období udýchala.
nechtějí ale upsat se do roku 2027?
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Chtějí fixaci do června 26. Riskla jsem to, nikdy jsem fixaci neměla tak jsem to riskla. Jestli to nebude Ok po dvou letech to zruším.
Přítel fixace nejsem, raději bych platila reálnou cenu co je na burze, bylo by to trochu dobrodrůžo :-)
Máme fixaci, 12 kWh , spotřeba tak nějak stále stejná, ale doplatek přes 2000,- to je tedy trochu moc a zálohu nám nechali měsíčně 120,- stejně tam zajdu.
Bohužel jsem i dál nasraná. Koleno bolí, chodit moc nemůžu, ovšem prášek na bolest mě doktor zakázal " Halbrštátová chcete si odpravit játra".
to už v mém věku je asi celkem jedno.
Zato se srdíčkem mě doktor chválil, ale pro změnu se ultrazvukem nepodíval jen na srdce, ale i na žlučník." Máte tam dva pěkné docela velké kameny. Tak než vás chytne žlučnik, přemýšlejte ,kam si nechtáte udělat kérku.🙈
Ta na srdce se mu líbila❤️, oni mají na zdi, nad ultrazvukem podobnou kresbu👍
Potřebuju..... brabčáci mi rozhrabávají záhony, o jahodách už ami nemluvím. Mám záhony udělaný tak , aby když zaleju, nestékala mi voda do cestiček, jenže ptákům je to čumafuk

Dnes jsem si byla žádat o příspěvek na děti. To byla komedie. Natáhla jsem si mateřskou na 3,5 roku, dřív mi tu dítě do školky nevezmou. No a paní na úřadě si všimla, že mám nízký příjem, vybavila mě papíry k vyplnění... Minule jsem to přinesla a nebylo to vše a dnes teda už to mělo být kompletní, poslední den v měsíci, to se stihne. Nejdou jim počítače, do datovky se nepodívají, zprvu si ode mě papíry ani nechtěli vzít. Tak to ne, to není můj problém
Kamarádky dvojčata oslaví v září třetí narozeniny a do školky se též nedostaly, obvolala toho víc a bude je někam vozit. Hlavně že Jurečka zkracuje rodičovskou, ale jak to bez zkrácených úvazků řešit...
To já jsem sehnala u nás v baráku byt 3+1 pro vnuka. Dobrá cena, pro nás, výhodnější cena jsme v centru ,ale .
Nakonec jsme to museli vzdát , vyšlo to 20 000 na 20 let. + mám ěsíční náklady na byt a to jsme nepočítali rekonstrukci. To prostě nešlo . U snachy budou v zaří propouštět a zbytek rodiny nemá ten " pruměrný. " plat 50 tis.😡
Jestli se do průměrného platu počítají platy politiků, tak snadno těch 50 tis je
To je v prdeli ,kolik těch lidí na to dosáhne a to se jednalo jen o 2 500 000,-
Hlašeni o stavu kolene. Opět pan doktor vycucnul spoustu tekutiny, vůbec se mu to nelíbí. Mám chodit se dvěma betléma a modlit se ,aby to neskončilo alteroskopii.
A aby toho nebylo málo dnes jsem byla na krvi, nebo mém na noze flek jako prase a podezřeni na kliště.