středa 14. ledna, 20:27 Svátek má Radovan
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 16 z 21
  • Autor: kordula

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 23.05.2025 21:46

ČEZ

• Autor: Reklama

• Autor: iriska

Datum: 23.05.2025 21:50

Jako u Jáji.....sami mi poslali sms, že můžu mít levnější elektřinu, když na netu vše odklikam dle jejich návodu. Tak úž mám levnější. Mám innogy

Datum: 23.05.2025 21:51

Ale šla jsem si postěžovat kvůli něčemu jinému. Máme to hrozný kvanto brabčáku a kosů, takže vy se tý hrách je stále oštípávaný a o hlávkovém salátu ani nemluvím. Čím je mám plašit? Už jsem vyzkoušela všechno možné angry smiley

• Autor: bosk

Datum: 24.05.2025 07:33

jaja99 napsal(a):

Já platím rok od roku méně a vracejí mi, teď mi sami poslali novou smlouvu s nižší cenou. U koho jste?

Já mám EoN,taky jsem tedˇ podepsala novou smlouvu na chatu.Doma mě vraceli 6 600.

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 24.05.2025 12:56

Mám taky E-on a jsem spokojená. Platím hodně, ale trochu i z vypočítavosti, hodně mi vracejí a já raději beru než bych doplácela. V zimě elektrikou i přitápíme a jak se oteplí jde klima celou noc, abych teplé období udýchala.

• Autor: Missi

Datum: 24.05.2025 22:48

jaja99 napsal(a):

Já platím rok od roku méně a vracejí mi, teď mi sami poslali novou smlouvu s nižší cenou. U koho jste?

nechtějí ale upsat se do roku 2027?

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 25.05.2025 11:42

Chtějí fixaci do června 26. Riskla jsem to, nikdy jsem fixaci neměla tak jsem to riskla. Jestli to nebude Ok po dvou letech to zruším.

Přítel fixace nejsem, raději bych platila reálnou cenu co je na burze, bylo by to trochu dobrodrůžo :-)

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil jaja99 (25.05.2025 12:38)

Datum: 25.05.2025 12:18

Máme fixaci, 12 kWh , spotřeba tak nějak stále stejná, ale doplatek přes 2000,- to je tedy trochu moc a zálohu nám nechali měsíčně 120,- stejně tam zajdu.

Datum: 21.06.2025 10:11

img_20250621_101302.jpg

Bohužel jsem i dál nasraná. Koleno bolí, chodit moc nemůžu, ovšem prášek na bolest mě doktor zakázal " Halbrštátová chcete si odpravit játra".

to už v mém věku je asi celkem jedno.

Zato se srdíčkem mě doktor chválil, ale pro změnu se ultrazvukem nepodíval jen na srdce, ale i na žlučník." Máte tam dva pěkné docela velké kameny. Tak než vás chytne žlučnik, přemýšlejte ,kam si nechtáte udělat kérku.🙈

Ta na srdce se mu líbila❤️, oni mají na zdi, nad ultrazvukem podobnou kresbu👍

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kordula (21.06.2025 10:19)

Datum: 22.06.2025 17:07

Potřebuju..... brabčáci mi rozhrabávají záhony, o jahodách už ami nemluvím. Mám záhony udělaný tak , aby když zaleju, nestékala mi voda do cestiček, jenže ptákům je to čumafuk angry smiley thumbs up

• Autor: Manca

Datum: 30.06.2025 11:39

Dnes jsem si byla žádat o příspěvek na děti. To byla komedie. Natáhla jsem si mateřskou na 3,5 roku, dřív mi tu dítě do školky nevezmou. No a paní na úřadě si všimla, že mám nízký příjem, vybavila mě papíry k vyplnění... Minule jsem to přinesla a nebylo to vše a dnes teda už to mělo být kompletní, poslední den v měsíci, to se stihne. Nejdou jim počítače, do datovky se nepodívají, zprvu si ode mě papíry ani nechtěli vzít. Tak to ne, to není můj problém nono smiley

Kamarádky dvojčata oslaví v září třetí narozeniny a do školky se též nedostaly, obvolala toho víc a bude je někam vozit. Hlavně že Jurečka zkracuje rodičovskou, ale jak to bez zkrácených úvazků řešit...

Datum: 03.07.2025 09:39

To já jsem sehnala u nás v baráku byt 3+1 pro vnuka. Dobrá cena, pro nás, výhodnější cena jsme v centru ,ale .

Nakonec jsme to museli vzdát , vyšlo to 20 000 na 20 let. + mám ěsíční náklady na byt a to jsme nepočítali rekonstrukci. To prostě nešlo . U snachy budou v zaří propouštět a zbytek rodiny nemá ten " pruměrný. " plat 50 tis.😡

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kordula (03.07.2025 10:08)

• Autor: Pinka

Datum: 03.07.2025 11:30

Jestli se do průměrného platu počítají platy politiků, tak snadno těch 50 tis je angry smiley

Datum: 03.07.2025 12:25

Pinka napsal(a):

Jestli se do průměrného platu počítají platy politiků, tak snadno těch 50 tis je angry smiley

To je v prdeli ,kolik těch lidí na to dosáhne a to se jednalo jen o 2 500 000,-

Datum: 03.07.2025 17:56

Hlašeni o stavu kolene. Opět pan doktor vycucnul spoustu tekutiny, vůbec se mu to nelíbí. Mám chodit se dvěma betléma a modlit se ,aby to neskončilo alteroskopii.

A aby toho nebylo málo dnes jsem byla na krvi, nebo mém na noze flek jako prase a podezřeni na kliště.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.