|
|
středa 14. ledna, 21:07 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Spike první pomoc jsi zvládla skvěle, ted´ už jen přeju brzké zahojení
Když se to se..., tak se to se...! 😡🙉
Dnes jsem už upekla kubu se spoustou loňských hub. A teď jsem si jen kousek zobla a ...je to hořké!!!
Musel se nám tam zatoulat hořčák. Jdu si dát kafe na uklidnění a potom to odnesu slepicí.
Hm, tak houby jsou v tom nevinně. Hořkost způsobila "majoránka", tedy obsah dózy s nápisem majoránka,
ovšem byl tam sušený pelyněk. Mně se zdálo, že ta majoránka málo voní, tak jsem s ní nešetřila.
SPIKE
když se daří,tak se daří.Škoda práce a hub.Zítra budu dělat houbovou polívku,ale ze sušených hub.Ty ještě sbíral a sušil můj manžel.
Spike, ať už máš vybráno a je to k lepšímu.
Asi jsem někde přistydla, pěkně chraptám...
No ten můj chlap odvážně porci snědl. Prý hořčiny jsou zdravé a není to tak hořké. Já tedy myslím, že to zitra dostanou slepice.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Holky jedině sůl, namocit spáleninu a vrstvu soli aby se přilepila a neudělá se ani puchýřek. Osobně vyzkoušeno, zalévala jsem čaj a praskla sklenice vše teklo rovnou z varné konvice na bosou nohu. A úplně bez následků.
Tak jsem si to dnes vybrala "do třetice" a doufám, že tím ty maléry končí.
Byla jsem dopoledne za mamkou a měla jsem tam sraz s dcerou, které jsem slíbila br. salát. No a na milý salát jsem si vzpomněla v půli cesty (asi 10km od domu), takže jsem jela zpět.
Spike, hlavně, že nic horšího
Tohle se nám prostě stává

POMOC!!!! Stačí s panem cancourkem zajet na pohotovost, nebo radši volat záchranku? Při rýmě jeden neví

To není pr-el!!! Volej koronera ... , nebo bych zkusil jako poslední možnost čaj s rumem s minimálním obsahem čaje. Držte se!
Ten "čaj"s rumem funguje.Tak mě jednou vyléčil můj manžel.Sice jsem byla "nadraná",ale pomohlo to.
.... no jasně, nejlépe je se léčit tím co nám chutná ...

Já jsem přidala ještě jeden malér. Udělali jsme si delší pěší výlet a mně se udělal na patě puchýř (jo boty jsem měla na nohou jen párkrát a jen na kratší trasy). Myslela jsem, že bude pata jen trošku zarudlá, odřená od shrnuté ponožky, ale bohužel to byl už stržený puchýř. Takže teď jsem schopna chodit jen v pantoflích. Dnes jsem dopajdala kousek v zimních botách za kulturou, ale bolelo to. Chce to pár dní klidu na vyhojení.