|
|
středa 14. ledna, 20:07 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Teda Ali, ty máš smůlu
Musíš nakupovat v ověřených obchodech. Přečíst nejdřív recenze na daný obchod a teprv pak objednávat.
Hlavně ne z FB, co na tebe futr vyskakuje reklama.
Nebo to máš někde z Temu??
No jo, zkouší to a nějaky blbec se sem tam chytne.
Ale co mě štve, další ATB, stále marodím s močákem. Elišce našli něco na ledvině a za měsíc jde na operaci, je to fofr.
Sleduji ten ekologický průšvih - požár obrovské skládky plastů (mám to cca 10 km vzdušnou čarou).
Docela trefně kdosi okomentoval měření škodlivin v okolí požáru (vše v pořádku, překrošení jen něčeho a zanedbatelně minimální
) - "to mě těší, že je vše v pořádku, že je to možná až léčivé". No trefný černý humor.
Teď aspoň déšť pomáhá s dohašováním, ale zase hrozí prosakování zplodin ze skládky i z hasební chemie do nádrže Klíčava, což je zásobárna pitné vody pro široké okolí.
To prý je taky v pohodě.
Jenže já si myslím, že tohle se projeví až se zpožděním, možná i velkým zpožděním, ale to už bude mimo možnost nějakého řešení.
Mě zase řikal kdosi, jak hasili ty cisterny, že se to mělo nechat vyhořet a ne na to lit vodu
Tohle je tedy hrozný, jak se museli brodit tou pěnou (jíž oddělili část skládky, aby se tam nedostal oheň).
jo potřebuju, na počasí, vím , že s tím nic nenadělám, ale postěžuju si. U nás je každý den ráno při zemi mínus a pak teplo. Doma mám pořád papriky i rajčata, nemůžu dát ani do skleníku, než na zahradu dojedu tak se to v něm uvaří
. Ale fakt mě to už nebaví
. Azalky co kvetly jsou spálené, v poupatech taky, omrzly i hortenzie. Vím, že to nekde máte taky tak, ale musela jsem upustit páru 
Rajčata bych do skleníku dala a nechala větrání, jestli má nějaké okno. Na zahradě mi raší ze semínek v hlíně a omrzlé nejsou. Přemýšlím, že bych ty své dala nějak pod netkanku, ale bojím se, že to akorát polámu. Papriky za týden a máš to.
Manco, mám větrací okno, ale skleník je malý a rychle se přehřeje. V létě nestačí ani otevřené dveře, ty vůbec nezavírám. Dávám tam keříčková rajčata a papriky, ale 2/3 jsou tyčková na záhon a papriky mám taky polní, to prostě nemá zatím šanci přežít. Tak to ještě chvíli budu venčit doma na parapetu
Přišlo mě vyúčtovani za elektřinu na chatě.
Zálohy platíme stále stejně 130,- spotřeba také neměnná, loni nedoplatek 890,- a podzim a letos, kdy jsem tam byla minimálně , bylo šeredně nebo jsem byla nemocná, doplacíme 2100,-😡
A aby toho nebylo dost ruplo mě v koleně, v tom " zdravém " tak mě noha neudrží a i po bytě chodím s hůlkou. Nevim jestli to mám mazat mastičku ,nebo ledovat🙈a jsem pěkně nasraná, plná chodba kytek ,měla jsem úplně jiný plán.😡
Taky jsem doplácela za el. na chatě 775kč.Zálohu platím 230kč.
To je také hodně,
Já tam vařím jen kafe, baterie do vyžínače většinou vozím domů, 😡
Já tam platím 2400 kč ročně a nestačí to, zvedli mi zálohu. Kafe vařím jen někdy a jinak jen sekačka. No pěkně nás dřou
To tedy jo, zmetci
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já platím rok od roku méně a vracejí mi, teď mi sami poslali novou smlouvu s nižší cenou. U koho jste?