středa 14. ledna, 20:07 Svátek má Radovan
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 15 z 21
  • Autor: gabca

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 15.04.2025 19:14

Teda Ali, ty máš smůlu eye rolling smiley

Musíš nakupovat v ověřených obchodech. Přečíst nejdřív recenze na daný obchod a teprv pak objednávat.

Hlavně ne z FB, co na tebe futr vyskakuje reklama.

Nebo to máš někde z Temu??

• Autor: Reklama

• Autor: kordula

Datum: 17.04.2025 16:49

No jo, zkouší to a nějaky blbec se sem tam chytne.

Ale co mě štve, další ATB, stále marodím s močákem. Elišce našli něco na ledvině a za měsíc jde na operaci, je to fofr.

• Autor: SPIKE

Datum: 25.04.2025 09:53

Sleduji ten ekologický průšvih - požár obrovské skládky plastů (mám to cca 10 km vzdušnou čarou).

Docela trefně kdosi okomentoval měření škodlivin v okolí požáru (vše v pořádku, překrošení jen něčeho a zanedbatelně minimální eye rolling smiley ) - "to mě těší, že je vše v pořádku, že je to možná až léčivé". No trefný černý humor.

Teď aspoň déšť pomáhá s dohašováním, ale zase hrozí prosakování zplodin ze skládky i z hasební chemie do nádrže Klíčava, což je zásobárna pitné vody pro široké okolí. angry smiley To prý je taky v pohodě. angry smiley Jenže já si myslím, že tohle se projeví až se zpožděním, možná i velkým zpožděním, ale to už bude mimo možnost nějakého řešení.

Datum: 25.04.2025 10:33

SPIKE napsal(a):

Sleduji ten ekologický průšvih - požár obrovské skládky plastů (mám to cca 10 km vzdušnou čarou).

Docela trefně kdosi okomentoval měření škodlivin v okolí požáru (vše v pořádku, překrošení jen něčeho a zanedbatelně minimální eye rolling smiley ) - "to mě těší, že je vše v pořádku, že je to možná až léčivé". No trefný černý humor.

Teď aspoň déšť pomáhá s dohašováním, ale zase hrozí prosakování zplodin ze skládky i z hasební chemie do nádrže Klíčava, což je zásobárna pitné vody pro široké okolí. angry smiley To prý je taky v pohodě. angry smiley Jenže já si myslím, že tohle se projeví až se zpožděním, možná i velkým zpožděním, ale to už bude mimo možnost nějakého řešení.

Mě zase řikal kdosi, jak hasili ty cisterny, že se to mělo nechat vyhořet a ne na to lit vodu

• Autor: SPIKE

Datum: 25.04.2025 10:35

492538452_663630953100136_8486867995646287216_n.jpg

Tohle je tedy hrozný, jak se museli brodit tou pěnou (jíž oddělili část skládky, aby se tam nedostal oheň).

• Autor: Pinka

Datum: 11.05.2025 12:24

jo potřebuju, na počasí, vím , že s tím nic nenadělám, ale postěžuju si. U nás je každý den ráno při zemi mínus a pak teplo. Doma mám pořád papriky i rajčata, nemůžu dát ani do skleníku, než na zahradu dojedu tak se to v něm uvaří angry smiley. Ale fakt mě to už nebaví thumbs up. Azalky co kvetly jsou spálené, v poupatech taky, omrzly i hortenzie. Vím, že to nekde máte taky tak, ale musela jsem upustit páru winking smiley

• Autor: Manca

Datum: 11.05.2025 12:32

Rajčata bych do skleníku dala a nechala větrání, jestli má nějaké okno. Na zahradě mi raší ze semínek v hlíně a omrzlé nejsou. Přemýšlím, že bych ty své dala nějak pod netkanku, ale bojím se, že to akorát polámu. Papriky za týden a máš to.

Datum: 11.05.2025 15:59

Manco, mám větrací okno, ale skleník je malý a rychle se přehřeje. V létě nestačí ani otevřené dveře, ty vůbec nezavírám. Dávám tam keříčková rajčata a papriky, ale 2/3 jsou tyčková na záhon a papriky mám taky polní, to prostě nemá zatím šanci přežít. Tak to ještě chvíli budu venčit doma na parapetu smiling smiley

Datum: 20.05.2025 18:59

Přišlo mě vyúčtovani za elektřinu na chatě.

Zálohy platíme stále stejně 130,- spotřeba také neměnná, loni nedoplatek 890,- a podzim a letos, kdy jsem tam byla minimálně , bylo šeredně nebo jsem byla nemocná, doplacíme 2100,-😡

Datum: 21.05.2025 11:17

kordula napsal(a):

Zálohy platíme stále stejně 130,- spotřeba také neměnná, loni nedoplatek 890,- a podzim a letos, kdy jsem tam byla minimálně , bylo šeredně nebo jsem byla nemocná, doplacíme 2100,-😡

A aby toho nebylo dost ruplo mě v koleně, v tom " zdravém " tak mě noha neudrží a i po bytě chodím s hůlkou. Nevim jestli to mám mazat mastičku ,nebo ledovat🙈a jsem pěkně nasraná, plná chodba kytek ,měla jsem úplně jiný plán.😡

• Autor: bosk

Datum: 23.05.2025 07:31

kordula napsal(a):

Taky jsem doplácela za el. na chatě 775kč.Zálohu platím 230kč.

Datum: 23.05.2025 08:30

bosk napsal(a):

kordula napsal(a):

Taky jsem doplácela za el. na chatě 775kč.Zálohu platím 230kč.

To je také hodně,

Já tam vařím jen kafe, baterie do vyžínače většinou vozím domů, 😡

Datum: 23.05.2025 10:05

Já tam platím 2400 kč ročně a nestačí to, zvedli mi zálohu. Kafe vařím jen někdy a jinak jen sekačka. No pěkně nás dřou thumbs up

Datum: 23.05.2025 12:09

Pinka napsal(a):

Já tam platím 2400 kč ročně a nestačí to, zvedli mi zálohu. Kafe vařím jen někdy a jinak jen sekačka. No pěkně nás dřou thumbs up

To tedy jo, zmetci

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 23.05.2025 19:54

Já platím rok od roku méně a vracejí mi, teď mi sami poslali novou smlouvu s nižší cenou. U koho jste?

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.