|
|
středa 14. ledna, 21:56 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Uštkla mne růže!
Střihla jsem výhon, ten se vymrštil a zaseknul se mi trnem přesně pod dlaní do žíly, utíkala jsem si na to dát led a ruku stáhnout, dřív než se složím, tak mám jen malou modřinu, ale celý víkend jsem měla ruku "vypnutou", bez síly, bez citu, jen brněla. Doma na mě koukali celý víkend jak na exota
Já jsem letos jen běžně podrápaná. No ale moc jsem je letos nestříhala. A nejsem si vlastně jistá, jestli jsem to dodělala, Lady od Sh. asi není celá a historické jsem chtěla okouknout. Brotan mám ostříhaný z poloviny a koukám na něj z okna už aspoň dva týdny.
Potřebovala bych týden dovolené sama doma. Na práci. I tak bych nestihla udělat všechno, ale aspoň bych se posunula.
Já jsem letos v neskutečným skluzu. Začalo to teplotou, kašlem.rýmou blokáda páteře krční a bederní. Dneska jsem skončila u lékaře, doma stále rebelovali, že na všechno kašlu....Nedozvěděla jsem se nic, co by mě přesvědčilo o nějaké trefené diagnoze. Bylo mi sděleno, že jsou následky po tomhle prevítu i dva měsíce. Kvůli blokádám mazat Voltaren Forte.CRP v pořádku. V zásadě bych měla být v pořádku. Ale nejeví se mi to tak.Některé příznaky by mohly být počínající cukrovka.Budu sledovat. A uvidím dál.
Stále marodím s tím močákem, Polsko jsem zrušila, aby h ještě nepřistydla.... Ale zlepšení nepozorují. V pondělí to doktor posílá na kultivaci.
Známé doktor v nemocnici poradil
Blokurima URO, máte s tím některá zkušenosti.
Kordulko, docela to chválí. Já užívala jak jsem ležela ty měsíce na ARU. Od dlouhotrvajíích cévek bývají záněty. Tam to bez antibiotik nejde ale co mně zbylo si vzaly kolegyně, že to berou, kupujou si to a pomáhá jim to.
Já ještě ,dnes naposled mám ATB, tak potom to začnu brát ,je to tedy pěkně dráha legrace i v Maxu v akci. A děkuji
Kordul, taky mi to určitou dobu trápilo. Když se rozjede, jedině ATB. Vynikající je D-manosa, je to doplněk stravy, mám to s propolisem, tomu já věřím. Hned nasazuju. Ale musí se hodně pít, prý obyčejná voda. Mám ráda heřmánek večer, ale pít, pít. Jednou jsem poslouchala v rádiu nějakou dr. o těchto zánětech, právě radila pít, pít. Taky se prý musí hlavně ATb dobrat. Urologové snad mají lék, který zabírá a je po 3 dnech pokoj, nemohla říci v rádiu jméno a nikde jsem se nedopátrala. Nesmím zakřiknout, teď mám pokoj. Ať je líp.
Blokurima URO je právě D-manoza ještě s něčím,určitě pomůže.
Ten rychle účinný lék je Urifos,bere se jednou večer,max.se jednou zopakuje další den.
blokurimaURO , začnu od zítra , první den 4x potom,3x ,2x a pokračuji 1večer a hlavně pít . To piju stále 3 l . Dnes jsem dobrala ATB , tak to nechci míchat.
Jani, díky.
Jani V ráda tě vidím👍
A teť co u nás, Špěpánovi ukradli že zamčeného domu drahé kolo, to za prvé a za další mě poslali záměnou jiné krmivo Ale musím je pochválit v úterý přivezou to které jsem objednala a jen si balíky předáme u baráku 👍
Opět já , krmivo pro kočky přišla záměna, uznali chybu a zítra to srovnají, přitom to co mě prišlo muselo být o hodně dražší.
Dnes, přijela jsem utahaná z Pardubic z nemocnice a šla si vyzvednout Aku kleště na větve 1150,- .
Když jsem to doma rozdělala , byla tam sada šroubováků. Je to Made in China, to jsem zvědavá co s tím a to jsme se s dětkem ještě pohádali, že neví na co potřebuju Aku kleště, že když nemám sílu, tak nemám nic dělat.
No to je k nasr....
Byla jsem to nahlásit na PČR
Pozor stále jsou v nabídce!