středa 14. ledna, 20:52 Svátek má Radovan
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 18 z 21
  • Autor: cancourek

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 07.08.2025 09:35

Mám dovolenou, takže dělám co? No přeci běhám po doktorech angry smiley jeden den nasadit holtra na tlak, druhý den to sundat, další den na odběry a na závěr rentgen. Nenudím se thumbs up

• Autor: Reklama

• Autor: Pinka

Datum: 08.08.2025 13:47

to je dovča naprd, ale i kdyby nebyla. Nesnáším chození po doktorech, vyhybám se tomu jak můžu, jsem takový ten neposlušný pacient winking smiley

• Autor: bosk

Datum: 10.08.2025 20:55

Pinka napsal(a):

to je dovča naprd, ale i kdyby nebyla. Nesnáším chození po doktorech, vyhybám se tomu jak můžu, jsem takový ten neposlušný pacient winking smiley

Taky tak.Leni,přeji ať je vše v pořádku,když už to musíš absolvovat.

Datum: 27.10.2025 07:43

Jsem já to ale trubka angry smiley v sobotu jsem byla nakoupit a skákla jsem si i do trafiky. Tam mi tam padnul do oka kalendář s kočkama, tak jsem si ho u jedné pokladny zaplatila a přesunula se k druhé pokladně pro cigára. Tam různé obštrukce - máte registraci? Ne? Tak mi řekněte telefon...... a spoustu dalších věcí. Nebudu vás napínat, pak jsem prostě čapla jen ty cigára a ten zaplacený kalendář tam nechala sad smiley zjistila jsem to dneska ráno winking smiley grinning smiley

A teď si tu luštím křížovku a rozčiluju se, že to mají špatně, vyšly mi jakési KALCOTY eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley snad KALHOTY,ne?

To bych ovšem musela jako samce od slepice napsat kohouta a ne kocoura stydlin smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil cancourek (27.10.2025 08:58)

• Autor: Manca

Datum: 27.10.2025 09:39

Cancourku grinning smiley, to jsou naštěstí takové malé trable pro zasmání ostatních

• Autor: alenak

Datum: 27.10.2025 09:55

Manca napsal(a):

Cancourku grinning smiley, to jsou naštěstí takové malé trable pro zasmání ostatních

thumbs down grinning smiley grinning smiley

Datum: 18.11.2025 15:00

Tak si představte, že jsme dnes v noci měli na dvoře nezvaného hosta. Ráno byly vrata dokořán a mužskýmu se z auta ztratillo to dálkové ovládání. A měl otevřený kufr eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley. Asi si budeme muset pořídit kameru a holkám pepřové spreje, někdy se vrací domů pozdě. Mám z toho docela mrazivý pocit, že se tu někdo producíroval.

• Autor: Pinka

Datum: 18.11.2025 15:35

Leni, to se ti nedivím, ta představa je hrozná. Na druhou stranu je to lepší varianta, než aby lezl po domě. Ale opatření budete muset udělat.

Datum: 18.11.2025 21:07

Bydlíme se sestrou vedle sebe. Ze tří stran budovy a dopředu zahrada, tak 20 m. Nad dvorkem nám v noci létal dron, mezi domy. Vídala ho, když byla těhotná a v noci se budila, třeba ve dvě. Slídil na více místech. Starosta v místním rozhlase pohrozil policií a byl klid. Lidí jsou různí a mnohdy divní.

• Autor: iriska

Datum: 22.11.2025 10:38

Camaro už máme tři roky a je to super věc thumbs down

• Autor: SPIKE

Datum: 21.12.2025 14:54

601019803_852688714194358_1363215122616942484_n.jpg
    Další fotografie:

Včera jsem při pečení masa dala do trouby i kastrůlek, aby se v něm ohřálo jídlo. Vyndala jsem ho ven a vzápětí jsem tu rozpálenou rukojeť vzala do holé ruky. No rychleji konám, než přemýším. Hned jsem na to dala aloi a chladící gelový polštářek (mám je stále v mrazáku). Až do večera to bez ledování bolelo jako čert, ale na noc se to už zklidnilo a dnes docela ok. Asi tam jsou menší puchýře pod silnou kůží, ale už se s tím dá fungovat.

S pomocí chlapa jsem ještě uvařila večer knedlíky, ale šplouchla jsem si tu vroucí vodu na druhou ruku. Jó když se daří, tak se daří! angry smiley

Datum: 22.12.2025 09:32

Spike, ať se ti to brzy ztratí. Nedávno tu letěl vrtulník pro dítě, co se polilo kaší. Tak pamětníci vzpomínali, co se tu komu v minulosti stalo, radši nevědět. Tohle jsou škaredé úrazy. Máš stejný potah gauče thumbs down

Datum: 22.12.2025 10:12

Kupodivu už to mám docela v pohodě. asi jsem reagovala rychle a na dlani je ta kůže docela silná.

Při své zbrklosti jsem měla docela kliku.

Datum: 22.12.2025 10:15

Spike, foukám na dálku, ať se brzy zahojíš please smiley kdysi se mi stalo to samé. Vyndala jsem z trouby rýži (s chňapkou) a pak ten kastrůlek chtěla na sporáku jen posunou, to už holou rukou. Jauvajs, to byla bolest sad smiley až se mi dělalo špatně.

Datum: 22.12.2025 10:26

Cancourku, přesně tak jsem to udělala i já.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.