|
|
pátek 7. srpna, 17:37 Svátek má Lada
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Šmejdi. A co je taky hrozný, když se zjistilo, jak se chovají děti na internetu. To je taky pěkný hnus, vydírání, vyhrožování, stejně jak ti dospělí.
Nevím, jestli mám nadávat--budu mít míň práce--
Dnes jsem otrhala rybíz, je pod stromy tak červená později. Z pěti keřů vysokých metr a čtvrt jsem nenatrhala ani 5ti litrový kyblíček
. To jsem zažila poprvé, vždycky jsem uspokojila rodinu i kamarádky a dělala džem a ještě dala do mrazáku. I ptákům jsem tam nechala. Angrešt taky nebude, je nabodaný vosama, viděla jsem je při tom. Tak ještě uchránit borůvky, jinak mám už sklizeno . U nás nebyly letos třešně, pomrzly květy, tak to mají náhražku. Chybí voda, viděla jsem vosy pít na pítku pro ptáky.
Dopadla jsem stejně.Angreštu zbyla na keři malá mistička,včera jsem to otrhala.Černý rybíz opadal úplně,nezbylo nic.Sousedka to má stejně.Ty vedra to úplně odrovnaly,i když jsem poctivě zalévala.
U nás tj. podobné, čerého rybízu bylo málo, ale taky jak který keř, vykopeme Titanii, na naši polohu nepatří. Červený rybíz byl nejlepší Rovada, pozdní u nás. Nj. není švestka, jablko, budou nějaké ostružiny - možná. Třeba bude líp příští rok.
Ze Zásilkovny by se jeden .... víte co
ráno mi přišla zpráva, že mi budou doručovat balík a v poledne další, že mi to uložili ve vedlejší vsi ve fitku. Doprčic, schválně jsem si to nechala poslat do práce. To už ty dva kilometry do kopce k nám mohli vyjet. Já bych to musela kvůli zbouranému mostu složitě objíždět, naštěstí mi nabídla recepční, že mi to vyzvedne, protože okolo toho fitka jezdí domů. Hodná holka 
No dovolujou si dost, taky mám zkušenost. Jako změnit doručovací adresu? To bych si stěžovala
Já jim napsala, ať mi to pošlou domů, nebo si to nechají. Že to nemám jak odnést. Pak jel manžel z nákupu, tak to vyzvedl, ale stejně jsem to celé vyreklamovala. Už jsem si řekla, že to nebudu honit, když jsem si zaplatila dovoz domů a čekám na to.
Tak, a moje láska tlačítková Nokia už to má za sebou
včera v práci mi upadla na zem, rozebrala se na prvočásti a už to nerozdýchala

Leni, cítím s tebou🙂, taky jsem se těžko loučila. Můj poslední tlačítkový byla tato Nokie , poškodila jsem si rámeček foťáku a od té doby mám jen dotykové. Ale funguje, občas ji nabiju a smutním😉
Pinko, přesně tu jsem měla. Nicméně už mám novou Nokii, opět TLAČÍTKOVOU. Já prostě dotykový mobil nechci. A basta

Leni, tak ať ti slouží 👍. Mě zblbli naši mladý, jinak bych si koupila zase Nokii
Mikešek ,soused, ten co bydlel 7 let venku na zahradě a myslel si že je náš má rakovinu.
Nenechala jsem ho uspat , dostal opiáty a pokud to půjde užije si ještě pár dní na zahradě. Miluje to tsm Jí , pije , čůrá, .....
Kordul, to ne
ty jsi ale zkušená chovatelka a poznáš, kdy přišel jeho čas. Díkybohu, že u zvířat ta možnost jde, ne jako u lidí.
Kordul, to je mi líto....Tak snad ho nebude nic trápit, a až příjde jeho čas, bude to na tobě.
On ví, proč si tě vybral
Chudák Mikešek,je mi ho líto.