pátek 7. srpna, 17:37 Svátek má Lada
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 20 z 21
  • Autor: Pinka

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 27.06.2026 12:46

Šmejdi. A co je taky hrozný, když se zjistilo, jak se chovají děti na internetu. To je taky pěkný hnus, vydírání, vyhrožování, stejně jak ti dospělí. thumbs up

• Autor: Reklama

Datum: 14.07.2026 15:55

Nevím, jestli mám nadávat--budu mít míň práce-- winking smiley Dnes jsem otrhala rybíz, je pod stromy tak červená později. Z pěti keřů vysokých metr a čtvrt jsem nenatrhala ani 5ti litrový kyblíček sad smiley. To jsem zažila poprvé, vždycky jsem uspokojila rodinu i kamarádky a dělala džem a ještě dala do mrazáku. I ptákům jsem tam nechala. Angrešt taky nebude, je nabodaný vosama, viděla jsem je při tom. Tak ještě uchránit borůvky, jinak mám už sklizeno . U nás nebyly letos třešně, pomrzly květy, tak to mají náhražku. Chybí voda, viděla jsem vosy pít na pítku pro ptáky.

• Autor: JaniV

Datum: 14.07.2026 16:47

Dopadla jsem stejně.Angreštu zbyla na keři malá mistička,včera jsem to otrhala.Černý rybíz opadal úplně,nezbylo nic.Sousedka to má stejně.Ty vedra to úplně odrovnaly,i když jsem poctivě zalévala.

• Autor: alenak

Datum: 14.07.2026 22:31

U nás tj. podobné, čerého rybízu bylo málo, ale taky jak který keř, vykopeme Titanii, na naši polohu nepatří. Červený rybíz byl nejlepší Rovada, pozdní u nás. Nj. není švestka, jablko, budou nějaké ostružiny - možná. Třeba bude líp příští rok. love smiley

• Autor: cancourek

Datum: 15.07.2026 15:06

Ze Zásilkovny by se jeden .... víte co winking smiley ráno mi přišla zpráva, že mi budou doručovat balík a v poledne další, že mi to uložili ve vedlejší vsi ve fitku. Doprčic, schválně jsem si to nechala poslat do práce. To už ty dva kilometry do kopce k nám mohli vyjet. Já bych to musela kvůli zbouranému mostu složitě objíždět, naštěstí mi nabídla recepční, že mi to vyzvedne, protože okolo toho fitka jezdí domů. Hodná holka love smiley

Datum: 15.07.2026 16:29

No dovolujou si dost, taky mám zkušenost. Jako změnit doručovací adresu? To bych si stěžovala angry smiley

• Autor: Manca

Datum: 15.07.2026 18:14

Já jim napsala, ať mi to pošlou domů, nebo si to nechají. Že to nemám jak odnést. Pak jel manžel z nákupu, tak to vyzvedl, ale stejně jsem to celé vyreklamovala. Už jsem si řekla, že to nebudu honit, když jsem si zaplatila dovoz domů a čekám na to.

Datum: 19.07.2026 12:00

Tak, a moje láska tlačítková Nokia už to má za sebou sad smiley včera v práci mi upadla na zem, rozebrala se na prvočásti a už to nerozdýchala angry smiley angry smiley angry smiley

Datum: 20.07.2026 10:30

20260720_102345.jpg
    Další fotografie:

Leni, cítím s tebou🙂, taky jsem se těžko loučila. Můj poslední tlačítkový byla tato Nokie , poškodila jsem si rámeček foťáku a od té doby mám jen dotykové. Ale funguje, občas ji nabiju a smutním😉

Datum: 20.07.2026 15:54

Pinko, přesně tu jsem měla. Nicméně už mám novou Nokii, opět TLAČÍTKOVOU. Já prostě dotykový mobil nechci. A basta winking smiley grinning smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil cancourek (20.07.2026 15:56)

Datum: 20.07.2026 21:06

Leni, tak ať ti slouží 👍. Mě zblbli naši mladý, jinak bych si koupila zase Nokii love smiley

• Autor: kordula

Datum: 24.07.2026 20:44

img_20260724_113306.jpg

Mikešek ,soused, ten co bydlel 7 let venku na zahradě a myslel si že je náš má rakovinu.

Nenechala jsem ho uspat , dostal opiáty a pokud to půjde užije si ještě pár dní na zahradě. Miluje to tsm Jí , pije , čůrá, .....

Datum: 25.07.2026 07:55

Kordul, to ne sad smiley ty jsi ale zkušená chovatelka a poznáš, kdy přišel jeho čas. Díkybohu, že u zvířat ta možnost jde, ne jako u lidí.

• Autor: gabca

Datum: 25.07.2026 09:18

Kordul, to je mi líto....Tak snad ho nebude nic trápit, a až příjde jeho čas, bude to na tobě.

On ví, proč si tě vybral love smiley

• Autor: bosk

Datum: 25.07.2026 19:32

Chudák Mikešek,je mi ho líto.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.