|
|
neděle 14. prosince, 02:58 Svátek má Lýdie
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Ten zmetek ,vidí jak že si připravují věci na zítra a v nestřeženém okamžiku mě v kumbále označkoval boty😡, a to mě ho bylo líto,že zůstal včera zavřený na balkoně.
Mařiče využívají skulinu v energetice a vydělávají. Distributorům to vadí - Seznam Zprávy
Tak nad tímhle už rozum stojí. Proti oteplování planety vyrábět z přebytečné elektřiny teplo a ještě za to provádějícím subjektům platit, to už je skutečně vrchol. A ještě jsou dotace na budování zdrojů vyrábějících elektřinu hlavně v době, kdy je jí přebytek.
To snad nemá obdoby
Ráda bych tímto poslala do prdele věčné umisťovače nevyžádaných reklam.
Přidám se k tobě, hrůza, nahlásíš a hned jsou nové.
Poslední dobou nedělám nic jinýho než nahlašuju. Upřímně už mě to nebaví.

Přesně, otevřu week, všechno oklikám a pak teprve kouknu, co je nového.
no jo- otravují v poslední době hodně...
mám i jinak problém - včerejší vítr byl hrozný - a nešla elektrika.
už to ale opravili .. dnes jdu zase na cévní - včera jedno vyšetření - dnes žilní ...
Kájo, přeju aby to dobře dopadlo
.
Kaj tak ať to dobře dopadne 👍
Taky vám při nahlášení příspěvku naskočí, že
Tato stránka teď nefunguje
[www.week.cz] teď nemůže tento požadavek zpracovat.
Tudíž nelze nahlásit
Gabčo, už mi to včera nešlo nahlásit
Napíšu adminovi, že to nefunguje.
Gabco, nevím, jestli to není tím, že na někoho byla převedena možnost zlikvidovat nevyžádané příspěvky. Přišlo mi do mailu, že mám tuhle kompetenci ještě s někým dalším. Kolikrát jsem vlezu a ani nepíšu a jen likviduju. Ale stále tu nejsem. A teď se sem ty lékárníci cpou jako blázen. Zajímalo by mě, kde berou všechny ty léky. Spousta je jich tam vyloženě na předpis anebo jsou tam zcela nedostatkové věci jako třeba současný zázrak pro diabetiky teď používaný na hubnutí Ozempic.
Regino, tím to není. Nahlašování fungovalo ještě 20., potom už mi nic nepřišlo, ale já taky několikrát denně koukám, jestli tu neřádí a kdyžtak mažu. Admin psal, že se na to zítra podívá, on o víkendu něco upgradoval na serveru. Tak vydržme.