|
|
středa 9. září, 18:29 Svátek má Daniela
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Camaro už máme tři roky a je to super věc
Včera jsem při pečení masa dala do trouby i kastrůlek, aby se v něm ohřálo jídlo. Vyndala jsem ho ven a vzápětí jsem tu rozpálenou rukojeť vzala do holé ruky. No rychleji konám, než přemýším. Hned jsem na to dala aloi a chladící gelový polštářek (mám je stále v mrazáku). Až do večera to bez ledování bolelo jako čert, ale na noc se to už zklidnilo a dnes docela ok. Asi tam jsou menší puchýře pod silnou kůží, ale už se s tím dá fungovat.
S pomocí chlapa jsem ještě uvařila večer knedlíky, ale šplouchla jsem si tu vroucí vodu na druhou ruku. Jó když se daří, tak se daří!
Spike, ať se ti to brzy ztratí. Nedávno tu letěl vrtulník pro dítě, co se polilo kaší. Tak pamětníci vzpomínali, co se tu komu v minulosti stalo, radši nevědět. Tohle jsou škaredé úrazy. Máš stejný potah gauče
Kupodivu už to mám docela v pohodě. asi jsem reagovala rychle a na dlani je ta kůže docela silná.
Při své zbrklosti jsem měla docela kliku.
Spike, foukám na dálku, ať se brzy zahojíš
kdysi se mi stalo to samé. Vyndala jsem z trouby rýži (s chňapkou) a pak ten kastrůlek chtěla na sporáku jen posunou, to už holou rukou. Jauvajs, to byla bolest
až se mi dělalo špatně.
Cancourku, přesně tak jsem to udělala i já.
Spike první pomoc jsi zvládla skvěle, ted´ už jen přeju brzké zahojení
Když se to se..., tak se to se...! 😡🙉
Dnes jsem už upekla kubu se spoustou loňských hub. A teď jsem si jen kousek zobla a ...je to hořké!!!
Musel se nám tam zatoulat hořčák. Jdu si dát kafe na uklidnění a potom to odnesu slepicí.
Hm, tak houby jsou v tom nevinně. Hořkost způsobila "majoránka", tedy obsah dózy s nápisem majoránka,
ovšem byl tam sušený pelyněk. Mně se zdálo, že ta majoránka málo voní, tak jsem s ní nešetřila.
SPIKE
když se daří,tak se daří.Škoda práce a hub.Zítra budu dělat houbovou polívku,ale ze sušených hub.Ty ještě sbíral a sušil můj manžel.
Spike, ať už máš vybráno a je to k lepšímu.
Asi jsem někde přistydla, pěkně chraptám...
No ten můj chlap odvážně porci snědl. Prý hořčiny jsou zdravé a není to tak hořké. Já tedy myslím, že to zitra dostanou slepice.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Holky jedině sůl, namocit spáleninu a vrstvu soli aby se přilepila a neudělá se ani puchýřek. Osobně vyzkoušeno, zalévala jsem čaj a praskla sklenice vše teklo rovnou z varné konvice na bosou nohu. A úplně bez následků.
Tak jsem si to dnes vybrala "do třetice" a doufám, že tím ty maléry končí.
Byla jsem dopoledne za mamkou a měla jsem tam sraz s dcerou, které jsem slíbila br. salát. No a na milý salát jsem si vzpomněla v půli cesty (asi 10km od domu), takže jsem jela zpět.
Spike, hlavně, že nic horšího
Tohle se nám prostě stává

POMOC!!!! Stačí s panem cancourkem zajet na pohotovost, nebo radši volat záchranku? Při rýmě jeden neví