![]() |
sobota 5. července, 19:17 Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Zmetci to jsou
Sorry, jestli jsem se někoho dotkla.
Válenda se šupletem je jako Pandořina skříňka
Mimo jiné tam máme asi 20 let rádio s gramofonem+ bedny. Tak jsem to rozbalila a ,než to vyhodím ,že to zkusím. Svítí, ale nehraje,reproduktory jsou dobře🙈. Tak co s tím, dědek kouká na fotbal, tak nespolupracuje. Už nevíme ani ,jak se hledá stanice, jen to škvrčí👎 👀
.
Kordulo, přesně takové jako jsi ty potřebují ti různí trolové, kteří rozdělují společnost a jdou na ruku Babišovi a jemu podobným. Koukneš a vidíš, že ? Fiala byl estébák, a honem to budeme šířit, sdílet, rozesílat, protože Fyjalova drahota atakdále...
Zkus si srovnat ty dva obrázky. Některé věci jsou do očí bijící, a třeba XII. správa ZNB musí trknout i tebe. Zbor národnej bezpečnosti měli na Slovensku, v Čechách a na Moravě to byl vždycky Sbor/SNB. Omyl čistě náhodný, že? A odbor 3. oddělení 1 u obou stejné? Trochu podezřelé, ne? A co státní příslušnost? Jeden má čsl. druhý ČR. Proč, když platil v těch letech stejný zákon o st. občanství. Proč není u Fialy uvedeno bydliště? A proč ručně psaná modrá čísla jsou na chlup stejná? A ten text psaný tužkou na horním okraji? Taky u obou stejný, že?
Buď zkus občas použít mozek anebo se na to radši vykašli a věnuj se kočkám a kytkám, to umíš.
Je to špatně čitelné, ale můžeš se podívat třeba sem [x.com]
anebo sem [www.seznamzpravy.cz]
Kordul, říká se, že když rok nepoužíváš, tak to nepotřebuješ. Ale taky se tím neřídím, bohužel...co kdyby se to někdy hodilo
Už jsem to tak nějak zprovoznila, i gramofon se to čí. Ono to má nějaký předvolby, tak asi v tom to bude.
Dnes mi v 8:57 přišla sms, že mi PPL veze balíček, který dorazí mezi devátou a desátou. A v 9:04 mám dva nepřijaté hovory od řidiče (měla jsem ztlumený mobil). Balíček, označený jako křehký, hodil přes plot. Zazvonit na domovní zvonek se neobtěžoval.

Tušila jsem, že balíček asi přijde dnes, ale zprávu jsem ani nestihla zaregistrovat, když ji poslali těsně před dodáním. Moje chyba, že jsem neslyšela volání, ale vyřešit to hozením křehkého balíčku přes plot, je fakt síla. Naštěstí to byly hrnky ze silné kameniny a dokonale zabalené, takže přežily všechny....
Naprostý souhlas.Tahle kartička bloudí na netu od podzimu a naletěli tomu jen ti,kteří tomu chtějí věřit.
Ať je to pravda nebo ne, za mě je Fiala zmetek
Fiala je zmetek ,ať se ti to líbí ,nebo ne
Kordul, nerozčiluj se. Myslím, že dotyčný za to nestojí. Hlavně v předvánočním čase.
Co se týče rádia, je to jak píše Alena. Co člověk rok nepotřebuje, měl by vyhodit.Ale taky to nedělám.
Dokonce ani s oblečením ne ale tam jsem si už několikrát naběhla a jsou komentáře typu. Zdvižené obočí a přihlouplý dotaz? Tos nosila? Do toho ses vešla? Většinou reaguju. Nikoliv. to jsem si schválně skoro před půl stoletím koupila malý, abyste se mohli debillně ptát.
Ale možná by ocenil nějaký radiofanoušek. Tady technika běží hrozně dopředu a součástky se skutečně špatně shánějí.
Spike, osud ti přál.Hlavně, že to dobře dopadlo.
On děda byl velký fanda do muziky, byla to jeho srdcovka. Máme pěknou sbírku LP, potom přišla CD a nějak se na černý pozapomnělo.
Teď jsem řekla , že chci rádio ,tak prej , že máme tohle👀😂 . Tak jsem si s tím prohrála, nějaké stanice hrají, má to předvolby, tak je asi něco bloklého a děda si už nepamatuje co s tím. To už jsem psala ,gramofom se točí. Tak už to chce nějakého nadšence ,nebo to poletí
LP vinyl desky je srdcovka pro fanoušky muziky. Taky je tu pěkná sbírka. Bohužel na některých se podepsaly hodiny a hodiny přehrávání. Ale ten proces, vyndat z obalu, položit na taliř a skoro neslyšitelné praskání otáčející se desky to je prostě atmosféra.
Děda si chtěl koupit gramofon, nakonec to vzdal ,že už to nestojí zato🙄
půl druhé v noci- rána jako z děla. lekla jsem se , že spadl balkon . přišel se podívat i dědek . za chvíli znovu . tentokrát už od kuchyně. no a co??? dědek dal do špajzu piva a přepážka to neunesla. tak to křachlo na 2x dolů .. piva rozbité jenom tři , ale bordel na celou kuchyń . do toho se dědek při své šikovnosti pořezal .. já do toho celou noc děsně kašlala- takže opravdu vydařený advent .