pondělí 10. listopadu, 23:57 Svátek má Evžen
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 10 z 21
  • Autor: babkaela

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 22.12.2024 09:37

Něco podobného se stalo mojí kamarádce .... pro dost lidí z celé rodiny, která se scházela na vánoce, vařila rydí polévku .... v tom fofru jak měla, scedila nejen brabory na salát, ale také ten rybí vývar .... no co už, o život nejde.

• Autor: Reklama

• Autor: alenak

Datum: 22.12.2024 09:53

grinning smiley grinning smiley co s tím nadělám, už je to pryč grinning smiley grinning smiley

• Autor: Pinka

Datum: 22.12.2024 10:43

Ali, hlavně s humorem grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 22.12.2024 19:51

Aleno, to je jak ze života s postaršími partnery. Člověk už se spoléhá, že v zásadě nic nedělají a nehlásí všechny zákazy a příkazy a proč a nač jsou některé věci. Když mi na něčem skutečně záleží, skoro se chvěju a pokud to jde, tak zamknu nebo odnesu na vyloženě vzdálená místa.O vývaru na rybí polévku bych mohla psát romány. grinning smiley

• Autor: kordula

Datum: 26.12.2024 22:57

img_20241226_154300.jpg
    Další fotografie:

Překvapení pod stromečkem, 😡

Datum: 27.12.2024 10:30

Kordul, aspoň máš co řešit. Ale je to k nasr. Nezapomeň při reklamaci, že dodavatel je povinen hradit i náklady na zpětné poslání vadného zboží, pokud toto bude požadovat.

Datum: 27.12.2024 20:57

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Kordul, aspoň máš co řešit. Ale je to k nasr. Nezapomeň při reklamaci, že dodavatel je povinen hradit i náklady na zpětné poslání vadného zboží, pokud toto bude požadovat.

Nebudu reklamovat, dám zažehlovací záplatu, nebo tak něco.

• Autor: carlos
    Status:
    https://eu.zone..

Datum: 27.12.2024 21:41

Lidičkové, musím konstatovat, že pro mě byl tento rok absolutně na lejno. Takový jsem nepamatoval za celý svůj život. Má předssevzetí a plány vzaly za své. Tak jako jsem nikdy nemarodil, tak se mi to letos sešlo na jednu hromadu. Díky nemocem, a zčásti i hospitalizacím, ke kterým se přidávají další a další, jsem musel letos stronovat dva zahraniční zájezy (samozřejmě se ztrátou). Což by nebylo nejhorší, ale jsem omezen na pohybu, nikam nemůžu, protože nemám na to dost sil. Letos jsem toho hodně promeškal. Z jara to byl pásový herpes na hlavě, ze kterého jsem se lízal tři měsíce, aby po jediné dovolené, kterou jsem abslvoval, pak na zahradě zkolaboval pro akutní leukémii. A jak říkám, aby toho nebylo málo, tak mě vzalo tříslo, takže se šourám jak z....ná žebračka. A když už jsem dostal medikaci na zmírnění bolesti, tak se ozval žaludek, takže s jídlem je to na levačku, páč s každým soustem si připadám jako by mě někdo proklál nějakou kudlou. A to mě příští rok ještě čeká (možná) operace, která však zatím není nutná. A to jsem si loni koupil nový foťák, bo ten starý už mě nevyhovoval a potřeboval jsem se dostat na vyšší level. Tak se zatím na něj práší a jen koukám z okna a závidím těm, co mohou normálně chodit. I zahradu budu muset prodat, protože to neudýchám, a kdo větší zahradu má tak ví o čem píšu. Nehledě na to že ji mám ve svahu. Ale na druhou stranu to nevzdávám, docházím k pravidleným kontrolám a řídím se pokyny doktorek (chlapi doktoři jsou asi úzký profil grinning smiley). Takže asi tak ...

Datum: 27.12.2024 22:03

Carlosi, taky se mi tak sesypal před pěti lety jeden rok. Co se týče pohybu, uvažovals o různých pomůckách, hůlky, chodítko, vozík? Něco by mohlo pomoci. Je to běh na dlouhou trať ale i když je to blbý, tak se člověk nesmí poddat. nono smiley Držím palce a ať se na ten foťák jen nepráší.

• Autor: SPIKE

Datum: 27.12.2024 22:20

Carlosi, (ne)pěkně jsi mě zaskočil!

Věřím, že sis letos vše špatné vybral a teď přijde rok, kdy se všechno poskládá zase tím lepším navrch. Moc a upřímně ti to přeji a držím všechny palce. I přes všechny problémy jsi byl stále aktivní fotograf, že jsme to tady ani nepostřehli, že je něco jinak.

Tak ať ti to fotí, chodí a vůbec tělesná schránka funguje tak, jak má. thumbs down flower smiley

• Autor: gabca

Datum: 27.12.2024 23:08

Carlosi, tak přeji ať je už jen lépe a lépe a zase můžeš brzy vytáhnout foťák. Tvoje fotky tady chybí.

Někdy si člověk musí sáhnout na úplné dno, aby se zase mohl odrazit. Tak ti přeju, at se odrazíš co nejdříve.🍀❤️

• Autor: babkaela

Datum: 28.12.2024 07:28

Carlosi, přeju hlavně zdraví, zdraví love smiley flower smiley . Prostě někdy se to taky vymrší vše najednou .... jedna moje teta říkávala, že přestupný rok stojí za h..no a ten letošní byl přestupný. Jinak u nás se říká, že na po.ranýhoi aj ha.zl spadne.

Držím pěsti ať je líp thumbs down .

• Autor: Pinka

Datum: 28.12.2024 08:10

Carlosi, už dřív mi bylo divné, že nepíšeš, fotky nedaváš, a ono takhle. No někdy to s námi nečekaně zamává a vše je jinak. Tak ti moc přeji, aby ten nastávající rok vše napravil a mohl ses věnovat tomu, co máš rád. Moc ti držím palce thumbs down

• Autor: kaaj

Datum: 28.12.2024 08:15

tak jmenovče--ať se brzy dáš dohromady. please smiley . a co se těch nemocí týká-- to jde všechno jedno za druhým .. a já toho mám až příliš. tak ať se z toho vylížeš spinning smiley sticking its tongue out

Datum: 28.12.2024 10:47

Už to tak na té naší pouti životem bývá, že nás něco zaskoči. Já jsem měla mrtvičku, v 70 se ozvala vrozená srdečni vada🙄. Měla jsem kliku, dostala jsem záplatu / PFO a zatím dobrý, nesmím to zakřiknout .

Carlosi, do nového roku přeji hlavně zdraví a těšíme se na fotečky .

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.