![]() |
středa 2. července, 02:47 Svátek má Patricie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Nevěřili byste, ale i objednání parfému přes internet, když tomu člověk nerozumí a poprosí drahou polovičku, vede málem k rozvodu

Klid, cancourku, klid. Vždyť ty vlastně žádnou voňavku nepotřebuješ
Klid cancourku, přeci to zvládneš sama, pokud přesně víš co chceš.
to já mám jiné starosti--- natírám desky na balkonech . luxolem . no je to děs- musela jsem si plochý dlouhý štětec ještě prodloužit tyčkou . a potom zevnitř balkonu nahnutá natírat desky na zábradlí . bolí mně ruce a všechno . dala jsem si tam plast . židli a občas si sednu . jinak pod zábradlí papundekl kvůli okápnutí - to toho ještě dědkovy kecy, že je to zbytečné a že už brzy umřem- . tak na co to dělat . ach jo . to jsem tři roky na ty balkony nevylezla, když jsem nemohla chodit . teď se nestačím divit , jak je všechno zanedbané .. od sluneční strany byla barva úplně vypálená---hnědý palisandr do červena
no jo a nejsou lidi - jedna dcera tři dny v Rýmařově- Vendy má soutěž . druhá byla na horách někde v Polsku a před chvíli jela na nějaký aktív s generálním ředitelem do Prahy. -
Už několik let plánuju přetřít branku, když jsem našla ztracenou kladívkovou barvu, tak začaly podzimní práce. Musí se taky přetřít okna.
Snad se ještě stihne udělat střecha a dotáhnout kominíka. 👀
bránu i branku jsem natřela minulý týden - luxolem a sloupky barvou . . seděla jsem u toho na židli , ale je tam křivý terén a čekala jsem , kdy se vyvrátím . naštěstí to vyšlo .
v sobotu už se má ochladit - tak toho už moc asi nestihnu .. zítra jedu se Silvou do OBI - musím koupit cement a říční písek . jsou na tom horním balkoně odražené kachlíky..
taky není posečeno a ve svátek se u nás nesmí .. na střeše od kůlny byl koš shnilých jablek - tam vylezl mladý od Klárky .. jsem na to přišla , když jsem natírala horní balkon . a furt něco-----blbě se pracuje s berlou v ruce....
Kaaj cement už je dneska " hotový" stači jen ředit. Nebo akrylat v tubě nebo v krabičce, podle toho kolik toho pozřebuješ
Já jsem nepoučitelná. Potřebovala jsem místo pro latnaté hortenzie, tak jsem jich pár vyryla a rozdala.
Ale jednu ,velkolistou ,opravdu nádherný lkeř jsem dala kamaradce a na oplátku jsem dostala něco jiného. Nečekala jsem nic, ale to , co jsem dostala bylo by mě hanba to někomu dát.
Já jsem dostala kytky i pěkné, pokojovky, ale nechci se o ně starat. A vyhodit je nemůžu. Kdyby se návštěva pídila, kde jsou. Teď mi pokvete dračinka, to zas bude smradu. Tu jsem taky nechtěla. Třeba nebude mrznout a vystrčím ji ven. Chtěla jsem ji ustřihnout dávno a teď je mi květu líto.
Kaaj, tys to teda rozjela ve velkém.
Všimla jsem si, že hodně chlapů má tenhle styl uvažování. Pozoruju to doma, když se něco udělá, tak je to takový flikování. Stále zatím, naštěstí, neumíráme a samozřejmě se to rozbije. To mě může čert vzít. Zvlášť když jsou to třeba opěry pro kytky nebo další věci, které pak přidělávají práci mně. Má to samozřejmě svou logiku ale zatím ji nemíním přijmout.To už bych mohla jen sedět a vařit a čekat na smrt. Pokud by se nerozsypal sporák, samozřejmě. 
Cancourku, věřila. Co se člověk sám nenaučí a neudělá si sám, je velice často zdrojem nesvárů.A nakonec nejen s manželem ale i s dětmi, kde by člověk čekal, že prostě požádá a bude hotovo. Houby.
Taky budu něco přetírat na zahradě i na chatě,zatím sonduju jaký nátěr to měl.Vím,že luxol to nebyl.
Regi,tak to zase ten můj musel mít všechno pořádně,žádný flikování.
Bosk, to dědek zamlada taky. Byl doslova puntičkář. To vždycky nezapomenu sdělit, jak na starý kolena zvlčel.
včera jsem začala šmirglovat zábradlí u vchodových schodů . nevím , co to je za rok - všude zelený povlak - na deskách i na lavičce. . . no a dopadlo to dnes tak že tu sedím s mokrými vlasy- zpocená . Zuzana mi po sedmé ráno donesla kapra- mladý chytil .. mrcha neskutečná - nešly ani odsekat ploutve a navíc to byl šupináč. sice ho vykuchali , ale jinak nic... jsem úplně vyčerpaná, než jsem ho naporcovala do mražáku .. - takže zábradlí musí počkat .
Celé léto nic a včera mě na zahradě píchla vosa do krku. Pořád si na mě sedala a tak jsem si připravila sprej a ona najednou nikde. Když jsem si chtěla u krku zatahnout zip u mikiny, tak pích
. Naštěstí nejsem alergická, tak jsem si na to dala namočený kapesník a jela domú. na zahradách kolem nikdo nebyl,tak kdyby náhodou něco, at´ jsem blíž lidem. Moje kamarádka alergii má, pořád má u sebe kalciové injekce, jinak by to nedala.
Manžela jednou popíchala v lednu. Buď se někde probudila, nebo jsme ji přinesli se dřevem. Chvíli tu lezla a než se někdo odhodlal, už nebyla vidět. Jako náhradní zimoviště si ovšem vybrala manželovo pyžamo a než mu rozespalému došlo, co se děje, když se přesouval mezi vanou a postelí... Hodně lidí se při téhle historce nasmálo.
Nejmladší v sobotu něco píchlo nad kraj ponožky, má tam tři ztvrdlé štípance. Ještě toho žije dost.
Taky dobrý, ta moje chtěla určitě taky do tepla