![]() |
čtvrtek 22. května, 08:48 Svátek má Emil
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Já u prověřených dodavatelů platím převodem. Zkušebně formou dobírky. Ale hotovost mám u sebe vždycky a nikdy bych bez ní nevyrazila nikam dál. Několikerá zkušenost, že nefungovalo banovnictví, nešel proud, poslední zkušeností, naštěstí ne přímou, povodně a dlouhodobé výpadky proudu. Rozhodně bych si nepřála totální zrušení možnosti užívat hotovost.
praktikuju stejně, lidé mají mít svobodu v rozhodování o svých věcech, každý jsme jinak "nastavený" a potřebuje to jinak.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já nikomu nenutím aby žil bez hotovosti, mě to ale vyhovuje na 100%. Když čtete kolik lidí okradou šmejdi a vyrabujou jim skrýše s penězi :-), to se mě stát nemůže. Navíc to o mě každý ví, že u sebe nemám ani korunu:-)
Mě to včera navrhla v bance, ale já zatím nechci.
Ani já ne, já dávám v rodině finanční dárky, přece jim to nepošlu na účet s tím- tam máš dárek
. Ale to není jen kvuli tomu
, hodně platím kartou, ale papírové mám taky pořád u sebe.
Já to mám stejně.
Koupila jsem si před měsícem vstupenky do divadla na violoncellový koncert Petra Špačka. Vstupenka stála 650,-. Teď koukám, kolik mají prodáno a zjistila jsem, že už vstupenka stojí na to stejné místo 490, - Tak to už jsem, trochu prodělala.
Ale těším se, byla jsem na něm v Jilemnici a byl to zážitek.
Tak on s těmi nabídkami půjček nedá pokoj! Nestačím to nahlašovat. Jen to zmizí, objeví se další diskuze.
Přidala jsem se. Už zmizelo. Ale jak na dlouho? Zoufalci.
Chtěla jsem si otevří minerálku
Dala jsem si opravit kávovar ,s tím , že nemele kávu. Údajna závada je podle mechanika ulomená vpust do spařivaci jednotky,za 200,-, práce opravyza 2,5hod je 1815,-a nějaké těsněni asi za 100,- Oprava kávovaru stála 2264,-. Druhý bysbička mě ho vyzvedla a včera jsem si ho přivezla domů. Dnes jsem si chtěla udělat kafe a co si myslíte, nemele😡 vyteče trochu špinavé vody a rosviti se všechny tři výstrahy
To by mě jeblo.
Jsem zvědavá co ti na to řekne. Nejlépe opravit na místě a vyzkoušet. Je to děs dneska.
Nevim jak. by se to mohlo ulomit, nikdy jsem ani mletou kávu nepoužívala.
Gábi, tak mě napadlo, když to bylo ulomený, tak od čeho, kde je ta druhá část. Telefon neberou, zítra tam jedu,ať mě to ukažou. Vytáhla jsem brožuru s návodem, všechno celé znova se zapnutím a vypnitím ze zásuvky, restart jak u PC a nic.
"Zlomený plast výstupu kávomlýnku"
Tak nakonec to byl mlýnek, kvůle kterému jsem to tam vlastně dávala, Tak dalsích 1700,- , jsem bu řekla, že snad si práci počítat nebude