čtvrtek 22. května, 08:48 Svátek má Emil
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 5 z 21
  • Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 04.10.2024 11:07

Já u prověřených dodavatelů platím převodem. Zkušebně formou dobírky. Ale hotovost mám u sebe vždycky a nikdy bych bez ní nevyrazila nikam dál. Několikerá zkušenost, že nefungovalo banovnictví, nešel proud, poslední zkušeností, naštěstí ne přímou, povodně a dlouhodobé výpadky proudu. Rozhodně bych si nepřála totální zrušení možnosti užívat hotovost.

• Autor: Reklama

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

• Autor: alenak

Datum: 04.10.2024 13:09

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Já u prověřených dodavatelů platím převodem. Zkušebně formou dobírky. Ale hotovost mám u sebe vždycky a nikdy bych bez ní nevyrazila nikam dál. Několikerá zkušenost, že nefungovalo banovnictví, nešel proud, poslední zkušeností, naštěstí ne přímou, povodně a dlouhodobé výpadky proudu. Rozhodně bych si nepřála totální zrušení možnosti užívat hotovost.

praktikuju stejně, lidé mají mít svobodu v rozhodování o svých věcech, každý jsme jinak "nastavený" a potřebuje to jinak. smiling smiley

Datum: 04.10.2024 14:22

Já nikomu nenutím aby žil bez hotovosti, mě to ale vyhovuje na 100%. Když čtete kolik lidí okradou šmejdi a vyrabujou jim skrýše s penězi :-), to se mě stát nemůže. Navíc to o mě každý ví, že u sebe nemám ani korunu:-)

• Autor: kordula

Datum: 04.10.2024 15:26

jaja99 napsal(a):

Já nikomu nenutím aby žil bez hotovosti, mě to ale vyhovuje na 100%. Když čtete kolik lidí okradou šmejdi a vyrabujou jim skrýše s penězi :-), to se mě stát nemůže. Navíc to o mě každý ví, že u sebe nemám ani korunu:-)

Mě to včera navrhla v bance, ale já zatím nechci.

• Autor: Pinka

Datum: 05.10.2024 11:43

Ani já ne, já dávám v rodině finanční dárky, přece jim to nepošlu na účet s tím- tam máš dárek eye rolling smiley. Ale to není jen kvuli tomu smiling smiley, hodně platím kartou, ale papírové mám taky pořád u sebe.

• Autor: bosk

Datum: 05.10.2024 12:18

alenak napsal(a):

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

praktikuju stejně, lidé mají mít svobodu v rozhodování o svých věcech, každý jsme jinak "nastavený" a potřebuje to jinak. smiling smiley

Já to mám stejně.

• Autor: gabca

Datum: 07.10.2024 22:50

Koupila jsem si před měsícem vstupenky do divadla na violoncellový koncert Petra Špačka. Vstupenka stála 650,-. Teď koukám, kolik mají prodáno a zjistila jsem, že už vstupenka stojí na to stejné místo 490, - Tak to už jsem, trochu prodělala. spinning smiley sticking its tongue out

Ale těším se, byla jsem na něm v Jilemnici a byl to zážitek.

• Autor: SPIKE

Datum: 10.10.2024 12:03

Tak on s těmi nabídkami půjček nedá pokoj! Nestačím to nahlašovat. Jen to zmizí, objeví se další diskuze. angry smiley

Datum: 10.10.2024 18:39

Přidala jsem se. Už zmizelo. Ale jak na dlouho? Zoufalci.

Datum: 10.10.2024 19:47

img_20241010_194431.jpg

Chtěla jsem si otevří minerálku

Datum: 13.10.2024 19:30

img_20241013_185813.jpg

Dala jsem si opravit kávovar ,s tím , že nemele kávu. Údajna závada je podle mechanika ulomená vpust do spařivaci jednotky,za 200,-, práce opravyza 2,5hod je 1815,-a nějaké těsněni asi za 100,- Oprava kávovaru stála 2264,-. Druhý bysbička mě ho vyzvedla a včera jsem si ho přivezla domů. Dnes jsem si chtěla udělat kafe a co si myslíte, nemele😡 vyteče trochu špinavé vody a rosviti se všechny tři výstrahy

• Autor: gabca

Datum: 13.10.2024 20:19

To by mě jeblo. thumbs up

Jsem zvědavá co ti na to řekne. Nejlépe opravit na místě a vyzkoušet. Je to děs dneska. tongue sticking out smiley

Datum: 13.10.2024 20:48

img_20241013_203928.jpg
    Další fotografie:

gabca napsal(a):

To by mě jeblo. thumbs up

Jsem zvědavá co ti na to řekne. Nejlépe opravit na místě a vyzkoušet. Je to děs dneska. tongue sticking out smiley

Nevim jak. by se to mohlo ulomit, nikdy jsem ani mletou kávu nepoužívala.

Datum: 14.10.2024 20:08

img_20241014_200241.jpg

Gábi, tak mě napadlo, když to bylo ulomený, tak od čeho, kde je ta druhá část. Telefon neberou, zítra tam jedu,ať mě to ukažou. Vytáhla jsem brožuru s návodem, všechno celé znova se zapnutím a vypnitím ze zásuvky, restart jak u PC a nic.

"Zlomený plast výstupu kávomlýnku"

Datum: 15.10.2024 16:46

kordula napsal(a):

Gábi, tak mě napadlo, když to bylo ulomený, tak od čeho, kde je ta druhá část. Telefon neberou, zítra tam jedu,ať mě to ukažou. Vytáhla jsem brožuru s návodem, všechno celé znova se zapnutím a vypnitím ze zásuvky, restart jak u PC a nic.

"Zlomený plast výstupu kávomlýnku"

Tak nakonec to byl mlýnek, kvůle kterému jsem to tam vlastně dávala, Tak dalsích 1700,- , jsem bu řekla, že snad si práci počítat nebude

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.