středa 9. července, 08:50 Svátek má Drahoslava
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 4 z 21
  • Autor: SPIKE

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 10.10.2024 12:03

Tak on s těmi nabídkami půjček nedá pokoj! Nestačím to nahlašovat. Jen to zmizí, objeví se další diskuze. angry smiley

• Autor: Reklama

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 10.10.2024 18:39

Přidala jsem se. Už zmizelo. Ale jak na dlouho? Zoufalci.

• Autor: kordula

Datum: 10.10.2024 19:47

img_20241010_194431.jpg

Chtěla jsem si otevří minerálku

Datum: 13.10.2024 19:30

img_20241013_185813.jpg

Dala jsem si opravit kávovar ,s tím , že nemele kávu. Údajna závada je podle mechanika ulomená vpust do spařivaci jednotky,za 200,-, práce opravyza 2,5hod je 1815,-a nějaké těsněni asi za 100,- Oprava kávovaru stála 2264,-. Druhý bysbička mě ho vyzvedla a včera jsem si ho přivezla domů. Dnes jsem si chtěla udělat kafe a co si myslíte, nemele😡 vyteče trochu špinavé vody a rosviti se všechny tři výstrahy

• Autor: gabca

Datum: 13.10.2024 20:19

To by mě jeblo. thumbs up

Jsem zvědavá co ti na to řekne. Nejlépe opravit na místě a vyzkoušet. Je to děs dneska. tongue sticking out smiley

Datum: 13.10.2024 20:48

img_20241013_203928.jpg
    Další fotografie:

gabca napsal(a):

To by mě jeblo. thumbs up

Jsem zvědavá co ti na to řekne. Nejlépe opravit na místě a vyzkoušet. Je to děs dneska. tongue sticking out smiley

Nevim jak. by se to mohlo ulomit, nikdy jsem ani mletou kávu nepoužívala.

Datum: 14.10.2024 20:08

img_20241014_200241.jpg

Gábi, tak mě napadlo, když to bylo ulomený, tak od čeho, kde je ta druhá část. Telefon neberou, zítra tam jedu,ať mě to ukažou. Vytáhla jsem brožuru s návodem, všechno celé znova se zapnutím a vypnitím ze zásuvky, restart jak u PC a nic.

"Zlomený plast výstupu kávomlýnku"

Datum: 15.10.2024 16:46

kordula napsal(a):

Gábi, tak mě napadlo, když to bylo ulomený, tak od čeho, kde je ta druhá část. Telefon neberou, zítra tam jedu,ať mě to ukažou. Vytáhla jsem brožuru s návodem, všechno celé znova se zapnutím a vypnitím ze zásuvky, restart jak u PC a nic.

"Zlomený plast výstupu kávomlýnku"

Tak nakonec to byl mlýnek, kvůle kterému jsem to tam vlastně dávala, Tak dalsích 1700,- , jsem bu řekla, že snad si práci počítat nebude

• Autor: gabca

Datum: 15.10.2024 18:59

Prosím tě, jak máš ten kávovar dlouho a jaká byla pořizovací cena? vyplatilo se to vůbec? Vím, že jsou drahý, ale....

Datum: 15.10.2024 19:42

Nevím, tenkrát si ho koupila Drahuš, tak jsem si ho na její doporučení koupila taky.

V lednu 2021, stal kolem 8 tis. Tenkrát to byla akce . Tuším , že mlýnek by měl být keramický.

Nakonec dědkovi nechutná, tak si ho dělám jen pro sebe a pokud si to žádá návstěva.

Ten mechanik říkal i když budu mít drahou kávu ať ji prohlídnu, někdy se stane ,že tam je kamínek.

• Autor: cancourek

Datum: 28.10.2024 11:46

Nevěřili byste, ale i objednání parfému přes internet, když tomu člověk nerozumí a poprosí drahou polovičku, vede málem k rozvodu angry smiley angry smiley angry smiley

Klid, cancourku, klid. Vždyť ty vlastně žádnou voňavku nepotřebuješ winking smiley

Datum: 28.10.2024 12:13

cancourek napsal(a):

Nevěřili byste, ale i objednání parfému přes internet, když tomu člověk nerozumí a poprosí drahou polovičku, vede málem k rozvodu angry smiley angry smiley angry smiley

Klid, cancourku, klid. Vždyť ty vlastně žádnou voňavku nepotřebuješ winking smiley

Klid cancourku, přeci to zvládneš sama, pokud přesně víš co chceš.

• Autor: kaaj

Datum: 28.10.2024 14:40

to já mám jiné starosti--- natírám desky na balkonech . luxolem . no je to děs- musela jsem si plochý dlouhý štětec ještě prodloužit tyčkou . a potom zevnitř balkonu nahnutá natírat desky na zábradlí . bolí mně ruce a všechno . dala jsem si tam plast . židli a občas si sednu . jinak pod zábradlí papundekl kvůli okápnutí - to toho ještě dědkovy kecy, že je to zbytečné a že už brzy umřem- . tak na co to dělat . ach jo . to jsem tři roky na ty balkony nevylezla, když jsem nemohla chodit . teď se nestačím divit , jak je všechno zanedbané .. od sluneční strany byla barva úplně vypálená---hnědý palisandr do červena confused smiley

no jo a nejsou lidi - jedna dcera tři dny v Rýmařově- Vendy má soutěž . druhá byla na horách někde v Polsku a před chvíli jela na nějaký aktív s generálním ředitelem do Prahy. -

Datum: 28.10.2024 15:05

Už několik let plánuju přetřít branku, když jsem našla ztracenou kladívkovou barvu, tak začaly podzimní práce. Musí se taky přetřít okna.

Snad se ještě stihne udělat střecha a dotáhnout kominíka. 👀

• Autor: kaaj

Datum: 28.10.2024 15:18

bránu i branku jsem natřela minulý týden - luxolem a sloupky barvou . . seděla jsem u toho na židli , ale je tam křivý terén a čekala jsem , kdy se vyvrátím . naštěstí to vyšlo . winking smiley v sobotu už se má ochladit - tak toho už moc asi nestihnu .. zítra jedu se Silvou do OBI - musím koupit cement a říční písek . jsou na tom horním balkoně odražené kachlíky..

taky není posečeno a ve svátek se u nás nesmí .. na střeše od kůlny byl koš shnilých jablek - tam vylezl mladý od Klárky .. jsem na to přišla , když jsem natírala horní balkon . a furt něco-----blbě se pracuje s berlou v ruce....

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (28.10.2024 15:20)

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.