sobota 18. ledna, 19:04 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
dneska ráno jsem šla sekat, nebot´ zítra tam bude šrumec a tráva by byla pošlapaná. Ale sekačka to vymyslela jinak, prý stačí ta půlka, co jsem stihla posíct a dala si konečnou - už nešla zapnout Mám jí 3 roky, že bych už zas kupovala novou?
Rozlomil se mi rozmarýn. Asi tak čtvrtina objemu je pryč. Třeba to ještě přežije, na první pohled mu ani nic nechybí. No ale co teď s tím materiálem, děláte něco? Asi něco usuším a rozdám. Nebo uvařím do vany/lavoru na nohy.
Třeba by někdo v rodině ocenil rozmarýnové mazání na nohy a křečové žíly.Rozmarýn na dva týdny do kokosového oleje.Já ho v tom i pak nechávám.Vydrží řadu měsíců.
Jakou máš sekačku benzínku,nebo elektrickou.Na chatě jsem musela vyjet s malou elektrickou,protože benzínku jsem nemohla po zimě nastartovat.
Doma sekám elektrickou,ale ty kabely musím dávat pozor.
Rozmarýnu mám spíš na okrasu, moc nepoužívám. Nějaké mazání by asi bylo dobrou volbou.
Divím se, že se mi ještě nerozlomil, ani sněhem (no ono u nás toho sněhu moc nebylo).
Kdo máte benzinové sekačky dojezděte ještě starý benzín. A pak je už nutno používat dražší benzín.
Zrovna když potřebuju čerpat vodu z nádrže, tak se musí rozbít čerpadlo
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Irisko to nic, nám odešlo čerpadlo v žumpě.
Jájo, to je ovšem horší než přečerpávat vodu.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
bosk, mám elektrickou, naštěstí přijel druhý syn a objevil závadu v zásuvce a vyřešil to. Hlídat kabel mi vůbec nevadí, za ty roky jsem si zvykla. Dnes dopoledne jsem to jela dosekat. Zas na chvíli pokoj
Není všechno pryč, ale je to takové omlácené.
Manco, to je k vzteku a k breku. Obojí dohromady.Příroda si v mnoha věcech pomůže ale chce to čas.Snad bude příští rok příznivější.
Minulý týden už jsem sekala na chatě benzinkou,už se rozjela.Jsem ráda,protože tou malou to byl docela horor.Je tam svah a bez pojezdu jsem se dost nadřela.