pátek 23. ledna, 11:59 Svátek má Zdeněk
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 6 z 21
  • Autor: cancourek

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 17.12.2024 09:04

Kaaj, taky chrchlám jako tuberák. A s pivama jsi mi něco připomněla - kdysi mi v kuchyni vypadla z ruky otevřená dvoulitrová petka. Následoval gejzír až do stropu. Museli jsme vymalovat winking smiley grinning smiley

• Autor: Reklama

• Autor: kaaj

Datum: 17.12.2024 10:12

ted´ jsem mluvila tel. se Silvou -ta říkala- co se takového stalo confused smiley - jim loni prasklo 200 l akvárko . museli vyměnit plovoucí podlahu smoking smiley ..

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 17.12.2024 10:19

Takže piva jsou jen brnkačka, jak to píše Ela. Čekám taky něco. To by nebyly svátky.

• Autor: cancourek

Datum: 17.12.2024 10:43

V tom případě u nás už je vybráno winking smiley ramínko s vyžehleným tričkem jsem pověsila panu cancourkovi na lustr. Dělám to tak leta.

Včera ve spěchu sundal i ten lustr tongue sticking out smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Autor: babkaela

Datum: 17.12.2024 11:13

Leni, promiň, ale teď jsem se zasmála. Dědek sundal triko včetně celých sušících šnůr v koupelně. Já už ani snad nenadávám.

• Autor: kaaj

Datum: 17.12.2024 11:24

grinning smiley grinning smiley grinning smiley se mi líbíte.. naštěstí nežehlím -

• Autor: bosk

Datum: 17.12.2024 13:31

cancourek napsal(a):

Kaaj, taky chrchlám jako tuberák. A s pivama jsi mi něco připomněla - kdysi mi v kuchyni vypadla z ruky otevřená dvoulitrová petka. Následoval gejzír až do stropu. Museli jsme vymalovat winking smiley grinning smiley

Já jsem onehdy omylem zavřela Sárinku-kočku do špajzu a taky rána,shodila láhev z pivem.Pivo po celé špajzce a já měla hned co dělat.Naštěstí jsem se nepořezala a kočka vyšla,jakože nic. grinning smiley

Gramofon mám taky ,ale desky už jsou vyhozený.

• Autor: kordula

Datum: 18.12.2024 13:15

bosk napsal(a):

cancourek napsal(a):

Já jsem onehdy omylem zavřela Sárinku-kočku do špajzu a taky rána,shodila láhev z pivem.Pivo po celé špajzce a já měla hned co dělat.Naštěstí jsem se nepořezala a kočka vyšla,jakože nic. grinning smiley

Gramofon mám taky ,ale desky už jsou vyhozený.

Gramorádio je prodáno 👍 dostala jsem víc, než jsem chtěla.

LP máme, ty jsou dědův poklad🙈

• Autor: alenak

Datum: 21.12.2024 16:16

Už jsem si zanadávala, hodně. Dělala jsem vaječňák. Nalila jsem do šroubovací po neslazeném mléku, fixou popsala a dala ven za dveře do zahrady. Že dostane kamarádka Evička na košt nebo do kafe. No muž vyhodil a vylil, myslel že něco zkaženého a dělal pořádek...jinak si celý rok ničeho nevšimne... angry smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 21.12.2024 20:32

Tedy Alenko, kdyby to nebylo k pláči, byla by to dokonalá groteska. grinning smiley

Něco podobného se tradovalo v rodině tchyně, která poctivě nakládala maso na svíčkovou. Když ji už šla dělat, tchán pomáhal a myl nádobí. No a tu "špinavou vodu", což byl lák z toho naloženého masa, vylil a hrnec pečlivě umyl. Tehdy tchyně plakala, že svíčková bude úplně bez chuti z vymáčeného masa dodělaného na vodě.

• Autor: babkaela

Datum: 22.12.2024 09:37

Něco podobného se stalo mojí kamarádce .... pro dost lidí z celé rodiny, která se scházela na vánoce, vařila rydí polévku .... v tom fofru jak měla, scedila nejen brabory na salát, ale také ten rybí vývar .... no co už, o život nejde.

• Autor: alenak

Datum: 22.12.2024 09:53

grinning smiley grinning smiley co s tím nadělám, už je to pryč grinning smiley grinning smiley

• Autor: Pinka

Datum: 22.12.2024 10:43

Ali, hlavně s humorem grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 22.12.2024 19:51

Aleno, to je jak ze života s postaršími partnery. Člověk už se spoléhá, že v zásadě nic nedělají a nehlásí všechny zákazy a příkazy a proč a nač jsou některé věci. Když mi na něčem skutečně záleží, skoro se chvěju a pokud to jde, tak zamknu nebo odnesu na vyloženě vzdálená místa.O vývaru na rybí polévku bych mohla psát romány. grinning smiley

• Autor: kordula

Datum: 26.12.2024 22:57

img_20241226_154300.jpg
    Další fotografie:

Překvapení pod stromečkem, 😡

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.