Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Autor: Anavi, Datum: 20.02.2024 09:29


Můj se taky naštval a taky se ve Whatsappu v odpovědi vyřádil :). Ničemu to nepomůže, ale aspoň má člověk lepší pocit. grinning smiley

tak63 napsal(a):

Spike, ale i pro ostatní weekaře. Manželka pracuje u policie a takových případů podvodu po podání inzerátů je mnoho, cca 2-3 týdně (úspěšné) v našem okrese. Zblbnou člověka a vyberou účet.

Vždy se ozve někdo z daleka, aby se použila doprava Zásilkovny, DPD a podobně. Vše za vás vyřídí, že se nemusíte o nic starat. Pošlete nacionále. Pak vám pošlou emailem aplikaci kde uvedete č. ůčtu a pod a oni vám ten účet vyberou, nebo lidi pošlou peíze sami. To v případě, že vám volá falešný bankéř, že máte podezřelé pohyby na vašem ůčtu a musíte peníze ihned převést na chráněný ůčet, aby jste o ně nepřišli. A jsou v fuč. Pozor, nejedná se pouze o seniory, ale i lidé ve věku 30-50 let. Volejte ihned svou banku.

Prodával jsem koupelnový žebřík. Ihned se ozvala paní doktorka ze Znojma, že ho chce a už že pošle zásilkovnu a stejná písníčka. Šel jsem na stránky znojemské nemocnice a tato doktorka opravdu existuje. Hned další odkaz varoval, že jsou používány jména znojemských lékařů k podvodným emailům.

Tyhle podvody mě děsně štvou. Odepsal jsem dotyčné, že jí mohu prodat i vysavač, aby mi mohli lépe vyluxovat účet a že jim nepřeji nic dobrého a aby jim kuna vejce vypila a tejden se vysrat nemohli. Vím, není to nic duchaplného, ale v tom okamžiku jsem byl vytočenej.

Pozor, pokud něco prodáváte pře Bazoš a podobně, tak je to jistota, že se ti šmejdi ozvou.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 21:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-potrebujete-si-zanadavat-ii/read.php?1,1149570,1632746#msg-1632746