![]() |
středa 23. dubna, 01:01 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Muškáty
Parádní.
Muškáty jsou jediné, které si v těch vedrech lebedí. Mají rády sluneční úpal a nevadí jim přísušek. Ty si toto léto užívají

Berdo, daří se.
dneska se mi muškátů zželelo a sundala jsem je z jižních oken. A za druhý.....nemám už vodu na to,abych každý den dala 20 l jen na tyhle 4 truhlíky.
Jsou ve stínu, snad se vzpamatují.
Těm sucho nevadí
Kordul
. Příští rok dám jen muškáty a fuchsie co přežijí zimu,jinak kupovat nic nebudu.
na muškáty koukám z kuchyně. Stále se jim daří
Mám růžičkové , voňavé, dalšì od Berdy, tak o ty musìm pečovat
Pomalu musím začít množit muškáty.Kdyby někdo chtěl a měl místo na přezimování,můžu nabídnout
velké rostliny.
Berdo, jestli bys je fakt likvidovala, tak mi, prosím, pár nech. Až pojedeš na hřbitov, tak uděláme předání. Dám je dědkovi na chalupu pak na sezonu. Pro něj jsou lepší starší rostliny. Mladé, malé povětšinou uleje. A už mu tam některé skutečně hodně stárnou. Asi dva truhlíky jsou víc než pětileté.
Detaily květů. Ten poslední marně sháním,včera mi utekl na bazárku na FB.
Před chvílí jsem začla s množením na příští rok.Řízky nechám zaschnout než si dám kávu a něco sladkého a teprve potom
je napíchám do květináčků. A velké rostliny půjdou do světa nebo do bioodpadu. Nechávám si jen ty co se špatně množí.
vyhazuju vše na kompost, z jara si nechávám osázet truhlíky v zahradnictví. Už mě to nebaví zimovat
muškáty zimuju jen ty od Berdy, na jaře si koupím někde desítku polopřevislých, možná
.....
Dnes jsem dokončila likvidaci muškátů.Ještě mi zbývají závěsné květináče,ale ty nebudu vyhazovat,jen množit.
Některé od jara narostly do obřích rozměrů.