neděle 16. února, 04:28 Svátek má Ljuba
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Status:
Výsledné hodnocení: 1

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 8 z 21
  • Autor: kaaj
    Status: expert

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 07.09.2024 09:19

dědek opět blbne s pečením - těsto jak na uši a taky ořechové přes mlýnek . - sad smiley

• Autor: Reklama

• Status: expert

Datum: 07.09.2024 10:06

Kaaj, vrátí se omladina, tak se snaží. V současných vedrech je to obdivuhodné, že se mu vůbec chce. Aspoň je to trochu užitečný. Mě včera dostal dědek. Podivovala jsem se, že jsem ho viděla den předtím s hadicí zalívat. Mlčela jsem. A nic nezkoumala.Včera jsem se chystala aspoň trochu oživit hortenzie. Kousek od nich je kubitér. Voda žádná, hadice přetažená přes půl zahrady.Ptala jsem se, proč nezalil to, co je přímo u ruky a rozvrtal mi celý připravený systém. Protože proto. Ani jsem to nekomentovala, je moc horko, mohlo by mě klepnout. kdybych se rozčílila. eye rolling smiley

• Autor: babkaela

Datum: 08.09.2024 08:07

Já už ani nenadávám, nějak jsem se dostala do stavu, že mě je to všechno úplně fuk. Cancourkovi foukám na bebino, udělala jsem si něco podobného dvířkama od ledničky.

Datum: 08.09.2024 08:27

no jo - u nás je ráno a v noci poměrně chladno . jenom dnes v noci bylo +19 a ještě v půl jedné někdo kecal na zahradě.dnes to snad skončí - kubitér máme plný , ale nemám sílu zalévat zahradu . jenom muškáty a na ty mi stačí dvě konve ze sudu .

naši už od rána jedou domůˇpřes Rakousko - muži ze skupiny jsou mistři světa--- ženám se letos nedařilo . ale byl to hezký výlet a mladoši si o týden prodloužili prázdniny.

jinak ti druzí byli včera vystupovat doma- na Štramberku . velká akce - šermíři Brno , Vsetín a další . dojeli z Č. Lípy i kouzelník s dcerou - ti s nima byli i v Luxemburku . příští víkend vinobraní Znojmo s velkou slávou . winking smiley

pořád něco - zahrada nepohrabaná - plno listí ... smoking smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (08.09.2024 08:31)

Datum: 08.09.2024 11:48

Kaaj, grinning smiley listí neuteče. A ve Štramberku máte stále něco. Město žije. thumbs down

Já pevně doufám, že už tyhle vedra skončí. Je to přesně jako v roce, kdy se narodila Klára. Vedro celý léto a ještě v září. Skončilo to přesně dnem jejího narození. To bylo 6. září. A mám pocit, že zima byla plná sněhu.Tak uvidíme.

Datum: 09.09.2024 09:37

no jo - listí neuteklo , ale naopak dorazilo . ten vítr tady navál další - a vylomené vyšší růže. třeba Galway. jablka napůl včera zeťák obral. šest vrchovatých lések /Spartan / . ještě ale půl stromu nechal Zuzce- ta je ale bude sbírat ze země. sad smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (09.09.2024 09:57)

Datum: 09.09.2024 09:59

Kaaj, tak to posbíraný, pokud je to pěkný, zpracuj. Buď trochu povidel, pečete stále. Nebo jen strouhaný, zasterilovaný bez cukru třeba na štrudl.Necháš dědka loupat a strouhat jablka, nebude ti péct.Chvíli. grinning smiley

• Autor: alenak

Datum: 09.09.2024 10:04

Kájo, je fajn, že vůbec jablka máte. U nás nic není. Zrovna Spartana mám hodně ráda. mls smiley

• Autor: gabca

Datum: 09.09.2024 20:18

Já furt čekám, kdy bude vhodná doba očesat pár jablek, dost to padá....Vloni jsem česala až v říjnu. Letos je to všechno jinak.

• Autor: SPIKE

Datum: 17.09.2024 12:38

Dělala jsem dnes hrušková povidla a samozřejmě jsem u toho nestála a začalo se to připalovat. Rychle jsem tam nalila vodu a vzniklá pára mi foukla na ruku, v níž jsem držela poklici. angry smiley

Mám tu mast z celíku, hned jsem to namazala, snad nebudou puchýře. Člověk hned v tom okamžiku ví, že něco udělal blbě, jenže pozdě bycha honit....

Hrušky jsem zachránila, přendala jsem je do jiného hrnce, nejsou ani cítit připáleninou. Ovšem hrnec má černé dno, ještě dlouho to budu čistit. thumbs up

Datum: 17.09.2024 19:48

Dj do něj pomalu vařit sodu, uplně se to odloupne.

Datum: 17.09.2024 20:05

Dík, zkusím.

On je to tedy letitý hrnec, měl původně nějaký spešl povrch uvnitř, teď už je to dávno oškrábané. Ale vaří se v něm dobře, používám ho ráda a často, jen servírovat v něm návštěvám bych tedy nemohla. grinning smiley

Datum: 17.09.2024 20:55

Nech tam tu sodu třeba vařit a pak do rána chladnout.

Datum: 17.09.2024 21:01

Jájo, když jsem radu od tebe četla poprvé, nejdřív mi prolítlo hlavou, co mi to radíš na ošetření opařené ruky. grinning smiley

Nojo, tebe zajímá víc starý hnusný hrnec, než moje bolavá ruka! grinning smiley

P.S. - ruka je celkem ok. Maličko je to začervenalé a citlivější na teplou vodu, ale puchýře nejsou a zdá se to ok.

Datum: 17.09.2024 21:06

Na ruku bych nasypapala sůl, ale to se musí hned, atak radím hrnec to jde i se zdržením

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.