neděle 6. července, 00:01 Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 8 z 21
  • Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 25.11.2024 00:47

Já kupuju až když se něco rozbije, jsem lakotná a je mi líto vyhazovat fungující přístroje. A strašně ráda si nové na netu vybírám, to je proces vybírání, porovnávání. Jen jednou jsem pak šla nakoupit do obchodu a tu pečlivě vybranou pračku neměli, vzala jsem jinou, slouží super, ale není ta vybraná. Už kupuju rovnou na netu😁. Všichni mě znají a nikdo by si netroufl mi něco koupit. Jsem opravdu protivná.

• Autor: Reklama

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

• Autor: kordula

Datum: 25.11.2024 20:41

To já si koupila takový kraječ, drtič, asi i na zmrzlinu , stalo to 3000,- .. kolik let jsme na to koukaly ,co s tím paní na předvaděčce provádí / na Floře Olomouc/ fakt super.

ALE ještě jsem to nerozbalila🙈

Datum: 25.11.2024 21:49

img_20241125_192816.jpg

Na půdu se mě dostala myš

Předběhla mě ,než jsem stačila dát víc pastiček

Teda jedna se chytla , tu Šarka vyhodila a druhá byla mrtvá a tu holky nechaly v posteli.

Rozkousaný kde co, mám tam to staré pruhované povlečeni, škoda ho. Ty myši tam jsou co má soused to hospodářství. 😡

Psi jak mě. vidi, vypadají kamarádsky, musím se seznámit u nich na zahradě ,jeden nikdy neví ,pidbul a rotvajler 🙈

• Autor: kaaj

Datum: 26.11.2024 06:39

včera byl večer děsný vítr . v osm třikrát bliklo světlo a byla tma do deseti hodin . - asi to někde servalo vedení . sad smiley

Datum: 29.11.2024 11:39

img_20241128_203505.jpg
    Další fotografie:

Byla jsem v Polsku a koupila jsem si světlo na chatu pod sektoru. Chlap mě ukázal jak to svití, ale to moje mě dal z regálu, ovšem evidentně mě zapomněl říct, že si musím koupit šňůru, nebo cokoliv aby to bylo funkční 😡

• Autor: tak63

Datum: 29.11.2024 21:38

Koupil bych zástrčku (samce), kus kabelu přes čokoládu bych to spojil, nebo bych vzal nějakou starou šňůru, třeba od žehličky a spojil stejně.

Zelený drát doprostřed, modrý doprava a hnědý (černý) doleva. To Kordul dáš winking smiley.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil tak63 (30.11.2024 14:43)

Datum: 30.11.2024 10:27

Taku, měla jsem nefunkční krouhač, tak jsem ho , byla to tedy fuška , nějak rozpárala a hurá, mám šňuru. Ale nasere to, já si tam toho chlapa najdu, oni jsou stále na stejném místě . Kordul to nebude ani zkoušet, Tomáš , syn,má elektro , tak jednou nepůjde na tenis a udělá něco pro mámu. Ale děkuji, no možná to zkusím grinning smiley. Nebo pujdu do Acion a koupím si na baterie

tak63 napsal(a):

Koupil bych zástrčku (samce), kus kabelu přes čokoládu bych to spojil, nebo bych vzal nějakou starou šňůru, třeba od žehličky a spojil stejně.

Zelený drát doprostřed, modrý doprava a hnědý (černý) doleva. To Kordl dáš winking smiley

Datum: 05.12.2024 17:34

img_20241205_093226.jpg
    Další fotografie:

Jen tak

• Autor: alenak

Datum: 05.12.2024 18:40

Kordul, grinning smiley grinning smiley thumbs down

Datum: 05.12.2024 19:59

grinning smiley grinning smiley To už tak bývá. U nás doma je to stejné a to je tady ještě pes. Odvezený ježek přímo z bytu toho byl dokladem. eye rolling smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 08.12.2024 15:58

469698515_562942333168999_3412902864638712038_n.jpg
    Další fotografie:

K čemu si asi myslí výrobce, že bude použit ten otvor pod šroubkem?! grinning smiley

Šlehačka a navíc takhle vysoceprocentní moc tekutá není, je to spíš tuhá kostka. grinning smiley

• Autor: alenak

Datum: 08.12.2024 19:31

No to teda, nebylo to prošlé, nebo blbě skladované, no a ušlehalas?

Datum: 08.12.2024 20:35

Z Polska vložíme taky 36% a je jak kostka másla když se vyndá z krabičky. Krásně se ušlehá. Je taková vždycky neprošlá, správně skladovaná, je prostě tak tučná

Datum: 08.12.2024 21:37

Já jsem si toho v posledním čase všimla taky. Skoro to vypadá jakoby byly dvě technologie zpracování. V jakoby krabičkách je nejdřív tekutější ale stáním se vytvoří pomalu kostka. Pak je šlehačka v plastových kelímcích,.je i od seriozních dodavatelů, třeba Olma, Kunín a ta nikdy takhle neztuhne.

• Autor: SPIKE

Datum: 10.12.2024 11:30

Šlehačka byla v pořádku.

Běžně jsou k dostání i krabičky bez té zbytečné vychytávky (a taky je v nich šlehačka tuhá, takže ta výpusť je fakt úplně mimo).

Je tedy pravda, že v kelímku je šlehačka tekutá. Mně ta konzistence nevadí, i když do kafe je samozřejmě lepší tekutá, na šlehání je to fuk.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.