![]() |
neděle 6. července, 00:01 Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Já kupuju až když se něco rozbije, jsem lakotná a je mi líto vyhazovat fungující přístroje. A strašně ráda si nové na netu vybírám, to je proces vybírání, porovnávání. Jen jednou jsem pak šla nakoupit do obchodu a tu pečlivě vybranou pračku neměli, vzala jsem jinou, slouží super, ale není ta vybraná. Už kupuju rovnou na netu😁. Všichni mě znají a nikdo by si netroufl mi něco koupit. Jsem opravdu protivná.
To já si koupila takový kraječ, drtič, asi i na zmrzlinu , stalo to 3000,- .. kolik let jsme na to koukaly ,co s tím paní na předvaděčce provádí / na Floře Olomouc/ fakt super.
ALE ještě jsem to nerozbalila🙈
Na půdu se mě dostala myš
Předběhla mě ,než jsem stačila dát víc pastiček
Teda jedna se chytla , tu Šarka vyhodila a druhá byla mrtvá a tu holky nechaly v posteli.
Rozkousaný kde co, mám tam to staré pruhované povlečeni, škoda ho. Ty myši tam jsou co má soused to hospodářství. 😡
Psi jak mě. vidi, vypadají kamarádsky, musím se seznámit u nich na zahradě ,jeden nikdy neví ,pidbul a rotvajler 🙈
včera byl večer děsný vítr . v osm třikrát bliklo světlo a byla tma do deseti hodin . - asi to někde servalo vedení .
Byla jsem v Polsku a koupila jsem si světlo na chatu pod sektoru. Chlap mě ukázal jak to svití, ale to moje mě dal z regálu, ovšem evidentně mě zapomněl říct, že si musím koupit šňůru, nebo cokoliv aby to bylo funkční 😡
Koupil bych zástrčku (samce), kus kabelu přes čokoládu bych to spojil, nebo bych vzal nějakou starou šňůru, třeba od žehličky a spojil stejně.
Zelený drát doprostřed, modrý doprava a hnědý (černý) doleva. To Kordul dáš
.
Taku, měla jsem nefunkční krouhač, tak jsem ho , byla to tedy fuška , nějak rozpárala a hurá, mám šňuru. Ale nasere to, já si tam toho chlapa najdu, oni jsou stále na stejném místě . Kordul to nebude ani zkoušet, Tomáš , syn,má elektro , tak jednou nepůjde na tenis a udělá něco pro mámu. Ale děkuji, no možná to zkusím
. Nebo pujdu do Acion a koupím si na baterie
Jen tak
Kordul,

K čemu si asi myslí výrobce, že bude použit ten otvor pod šroubkem?!
Šlehačka a navíc takhle vysoceprocentní moc tekutá není, je to spíš tuhá kostka.
No to teda, nebylo to prošlé, nebo blbě skladované, no a ušlehalas?
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Z Polska vložíme taky 36% a je jak kostka másla když se vyndá z krabičky. Krásně se ušlehá. Je taková vždycky neprošlá, správně skladovaná, je prostě tak tučná
Já jsem si toho v posledním čase všimla taky. Skoro to vypadá jakoby byly dvě technologie zpracování. V jakoby krabičkách je nejdřív tekutější ale stáním se vytvoří pomalu kostka. Pak je šlehačka v plastových kelímcích,.je i od seriozních dodavatelů, třeba Olma, Kunín a ta nikdy takhle neztuhne.
Šlehačka byla v pořádku.
Běžně jsou k dostání i krabičky bez té zbytečné vychytávky (a taky je v nich šlehačka tuhá, takže ta výpusť je fakt úplně mimo).
Je tedy pravda, že v kelímku je šlehačka tekutá. Mně ta konzistence nevadí, i když do kafe je samozřejmě lepší tekutá, na šlehání je to fuk.