|
|
pátek 23. ledna, 13:06 Svátek má Zdeněk
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Zkouším léčivé světlo a mám to stažené.
Carlosi, upřímě Ti přeji co nejlepší zlepšení zdravotního stavu. Za poslední roky jsem sledoval Tvoje fotky (nejen na Weeku), učil se z nich a nacházel v nich inspiraci. Tvůj smysl pro kompozici je obdivuhodný a kolikrát z "ničeho" jsi udělal super fotku.
Chlape věřím, že to dáš a bude pro Tebe rok 2025 lépší. Dobré světlo.
Drž se!!
A Vám milé dámy, přeji pevné zdraví do příštího roku!!
Carlosi, ať je letošní rok pro tebe příznivější a fotogenický, přeji hodně zdraví, štěstí.
Příznivcům tohoto fóra přeji v letošním roce 2025 jen to nejlepší, zdraví, štěstí.
To snad není možný
reklama od nováčka na půjčky už je i ve fotogalerii

Kdo jste na příjmu, nahlašte to, prosím
Blog a galerie jsou zahnojený reklamou. Hlásil jsem asi 10 reklam a je toho tam ještě dost. Holky hrrr na ně!
Nandejte jim to!
No je to hnus, taky nahlašuju, ale ted´ u jedné nemůžu najít to NAHLASIT
sorry, ono to bylo roztažené do strany, už je to pryč.
Přesně tak, u té s čínskými znaky mi to nejde

Pinko, my jsme asi tak stejně počítačové zdatné, viď

Moje kolegyně teď dostala od Ježíška chytrý mobil. Do práce přišla se slovy - nikdo mi nevolejte, nepište. Jsem v prdeli

My jsme omylem zavřeli Čendu na balkoně. Když jsme na to přišli a pustili ho domů ,byl tak rád a mazlil se se mnou, že jsem mu odpustila ,že mě pochcal tašku.
Kordul

Kordul, to já mám taky vždycky v zimě strach. Psi si zaštěkají, kočky to je horší.A já myslela, že ho už ty tašky a tak přešlo.
......Kdepak, Čenda je velice vytrvalý, hlavně igelitky ho iritují , hned zdrhá, ví, co se může a co ne.
Ten zmetek ,vidí jak že si připravují věci na zítra a v nestřeženém okamžiku mě v kumbále označkoval boty😡, a to mě ho bylo líto,že zůstal včera zavřený na balkoně.