pondělí 23. června, 07:48 Svátek má Zdeňka
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 7 z 21
  • Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 18.11.2024 21:43

Cancourku, to je docela výkon. smiling smiley Tady zase celou zvířecí smečku postihla nějaká střevní viroza. Začal Hercule a pak následovali kocouři. Všude nablito jak v alejích v Kersku v Hrabalovi. eye rolling smiley Teď už je to snad lepší ale mají dietu. Vyloženě nasr.... sedí a koukají kolem sebe.

Kordul, já na tyhle vynálezy tady moc nejsem. Když potřebuju pořádně vytřít, není nad hadr a zakleknout.Teď jsem si toho díky zvířatům užila.

• Autor: Reklama

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

• Autor: kordula

Datum: 19.11.2024 10:15

Regi Čenda začal zase zvracet ,jak jsem byla pryč a tenhle vynález je naprd. Jak píšeš zakleknout a hadr do teplejch. Vypadá to ,že po roce se slinivka zase ozvala, no žije rok navíc .

• Autor: SPIKE

Datum: 19.11.2024 10:40

kordula napsal(a):

To jsem si dala. Eliška chválila do nebes tenhle smeták . Žadný ždímání hadru. Ty wole takový ksindl , jak se ta hadra ždíme? " No zůstává podlaha trochu mokrá ".🙈👎

Kordulko, jsem na tom stejně jako ty. Dcera má nějaký takovýhle vynález, ale já s tím prostě neumím zacházet. Takže pro mě jedině hadr a starší smeták, na němž ten hadr dobře drží. Zakleknout už pro mě moc není (a ani dřív nebývalo, to babička se zlobila, že hadrem na koštěti nevytřu podlahu dostatečně dobře).

• Autor: alenak

Datum: 19.11.2024 13:18

Taky ty moderní vychytávky moc nemusím. To se týká i mytí oken a různých přístrojů. Mám to i rychlejší "po staru". grinning smiley

Datum: 19.11.2024 14:30

screenshot (57).png

Tak já to mám naopak, já bych hadr do ruky nevzala, brrr. Jedu tyhle vynálezy co se objevily a zkusila jsem všechny. Po všech je trochu vlhko, tak si sednu a počkám až to oschne. Strčit ruce do kyblu tak nevím co pak dělat s rukama, stačí se mi na JAR a podobné sračky podívat a rozškrábu si ruce do krve. Představte si co nám ty jedy asi dělají uvnitř, když se špatně oplachuje nádobí.

Teď mám asi tri roky tohle [www.kamody.cz] a moc chválím, sano nevymyje to rohy úplně , jednou za čas se musím obětovat, ale na staré chalupě se něco přehlednout musí.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil jaja99 (19.11.2024 16:59)

• Autor: alenak

Datum: 19.11.2024 15:49

Teď budou mít tento vytírač v akci Penny. Firmy se snaží. winking smiley

Datum: 19.11.2024 17:35

V Tescu budou mít ten kulatý , co ždime.

Já jsem ten zázrak zase složila do krabice a chtěla jít vrátit, mám to z Action, tak by to nebyl problém.

Datum: 19.11.2024 19:50

Kulatý jsou blbý, nikam se s tím nedostaneš, tenhle můj plochý ždíme, má odstředivku

• Autor: gabca

Datum: 19.11.2024 20:03

kordula napsal(a):

To jsem si dala. Eliška chválila do nebes tenhle smeták . Žadný ždímání hadru. Ty wole takový ksindl , jak se ta hadra ždíme? " No zůstává podlaha trochu mokrá ".🙈👎

Kordul, vytírám s ním už roky a spokojenost. Vyždímeš, že sklepneš, on se prohne a strčiš do toho otvoru a přitlačíš, vyždímeš, pak zase narovnáš, zacvakneš a jedeš. Vytírá to kolem nohou u stolu, pod gaucem, jak je to ploché, no prostě paráda. Asi to s ním neumíš😁

Datum: 19.11.2024 20:05

Datum: 19.11.2024 20:08

img_20241119_200409.jpg

To je snad ten co mám já?

jaja99 napsal(a):

Tak já to mám naopak, já bych hadr do ruky nevzala, brrr. Jedu tyhle vynálezy co se objevily a zkusila jsem všechny. Po všech je trochu vlhko, tak si sednu a počkám až to oschne. Strčit ruce do kyblu tak nevím co pak dělat s rukama, stačí se mi na JAR a podobné sračky podívat a rozškrábu si ruce do krve. Představte si co nám ty jedy asi dělají uvnitř, když se špatně oplachuje nádobí.

Teď mám asi tri roky tohle [www.kamody.cz] a moc chválím, sano nevymyje to rohy úplně , jednou za čas se musím obětovat, ale na staré chalupě se něco přehlednout musí.

Datum: 19.11.2024 20:12

Občas si koupím novou handru na to, abych měla na výměnu. Vyperu v pračce, hodím do sušičky a paráda.

Když to míň vyždímeš, samo dýl trvá než ta podlaha uschne. V zimě je to na tošupy, máme podlahovku. Sebere to i krásně všechen prach, já jsem fakt spokojená, jako Jája thumbs down

Nedovedu si představit vzít hadr do ruky. grinning smiley

The Vileda UltraMax Turbo Complete Mop & Bucket Set

Datum: 19.11.2024 20:35

gabca napsal(a):

Občas si koupím novou handru na to, abych měla na výměnu. Vyperu v pračce, hodím do sušičky a paráda.

Když to míň vyždímeš, samo dýl trvá než ta podlaha uschne. V zimě je to na tošupy, máme podlahovku. Sebere to i krásně všechen prach, já jsem fakt spokojená, jako Jája thumbs down

Nedovedu si představit vzít hadr do ruky. grinning smiley

The Vileda UltraMax Turbo Complete Mop & Bucket Set

No jo ,tak zítra vyzkouším.

• Autor: tak63

Datum: 23.11.2024 22:24

20241123_213212.jpg

TAK tady jsme měli kávovar.

Po 4 letech a 5-ti měsících se podělal kávovar.

Po 4 letech a 2 měsících se podělala lednice.

Samá kurvítka.

Opravu mi servis slíbil nejdříve 2.12. To jako bez pressa? Naštěstí opravuje kávovary znamej a udělá to do úterý. Lednici jsme museli koupit novou.

Datum: 24.11.2024 00:14

tak63 napsal(a):

TAK tady jsme měli kávovar.

Po 4 letech a 5-ti měsících se podělal kávovar.

Po 4 letech a 2 měsících se podělala lednice.

Samá kurvítka.

Opravu mi servis slíbil nejdříve 2.12. To jako bez pressa? Naštěstí opravuje kávovary znamej a udělá to do úterý. Lednici jsme museli koupit novou.

Bez presovače je život těžký😂, znám to , měla jsem rozbitý mlýnek. Nakonec jsem sehnala opraváře kousek od nás. Ale už nevědí ,co by za to kafe chtěli a začalo chutnat i manželovi, to to potom mizí 🙈 A lednice, to máte pod stromeček, pěkný dárek od Ježiška🌲

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.