pátek 7. listopadu, 03:42 Svátek má Saskie
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Výsledné hodnocení: 5

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 7 z 21
  • Autor: kordula

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 30.11.2024 10:27

Taku, měla jsem nefunkční krouhač, tak jsem ho , byla to tedy fuška , nějak rozpárala a hurá, mám šňuru. Ale nasere to, já si tam toho chlapa najdu, oni jsou stále na stejném místě . Kordul to nebude ani zkoušet, Tomáš , syn,má elektro , tak jednou nepůjde na tenis a udělá něco pro mámu. Ale děkuji, no možná to zkusím grinning smiley. Nebo pujdu do Acion a koupím si na baterie

tak63 napsal(a):

Koupil bych zástrčku (samce), kus kabelu přes čokoládu bych to spojil, nebo bych vzal nějakou starou šňůru, třeba od žehličky a spojil stejně.

Zelený drát doprostřed, modrý doprava a hnědý (černý) doleva. To Kordl dáš winking smiley

• Autor: Reklama

Datum: 05.12.2024 17:34

img_20241205_093226.jpg
    Další fotografie:

Jen tak

• Autor: alenak

Datum: 05.12.2024 18:40

Kordul, grinning smiley grinning smiley thumbs down

• Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 05.12.2024 19:59

grinning smiley grinning smiley To už tak bývá. U nás doma je to stejné a to je tady ještě pes. Odvezený ježek přímo z bytu toho byl dokladem. eye rolling smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 08.12.2024 15:58

469698515_562942333168999_3412902864638712038_n.jpg
    Další fotografie:

K čemu si asi myslí výrobce, že bude použit ten otvor pod šroubkem?! grinning smiley

Šlehačka a navíc takhle vysoceprocentní moc tekutá není, je to spíš tuhá kostka. grinning smiley

• Autor: alenak

Datum: 08.12.2024 19:31

No to teda, nebylo to prošlé, nebo blbě skladované, no a ušlehalas?

Datum: 08.12.2024 20:35

Z Polska vložíme taky 36% a je jak kostka másla když se vyndá z krabičky. Krásně se ušlehá. Je taková vždycky neprošlá, správně skladovaná, je prostě tak tučná

Datum: 08.12.2024 21:37

Já jsem si toho v posledním čase všimla taky. Skoro to vypadá jakoby byly dvě technologie zpracování. V jakoby krabičkách je nejdřív tekutější ale stáním se vytvoří pomalu kostka. Pak je šlehačka v plastových kelímcích,.je i od seriozních dodavatelů, třeba Olma, Kunín a ta nikdy takhle neztuhne.

• Autor: SPIKE

Datum: 10.12.2024 11:30

Šlehačka byla v pořádku.

Běžně jsou k dostání i krabičky bez té zbytečné vychytávky (a taky je v nich šlehačka tuhá, takže ta výpusť je fakt úplně mimo).

Je tedy pravda, že v kelímku je šlehačka tekutá. Mně ta konzistence nevadí, i když do kafe je samozřejmě lepší tekutá, na šlehání je to fuk.

Datum: 10.12.2024 12:12

Spike, já se s tím šroubováním setkala u větších balení, třeba 0,33 a teď už mají i 0,50l. Tam mi to přišlo jako docela dobrý, když člověk nevylije všechno a dá se jednoduše uzavřít.. Ale pokud šlehačka tuhne, tak je to úplně k ničemu. Nic tý šlehačce není, to mám vyzkoušený. Možná ještě líp tuhne při šlehaní než ta tekutá.

Datum: 11.12.2024 15:56

Dneska jsem byla objednaná na holtra na měření tlaku. Instalaci jsem vcelku docela rychle absolvovala, asi půl hodiny čekání.Bohužel špitál má asi přístroje z roku raz dva. Dědek měl nedávno, odečítací krabičku měl na prsou malou. Já mám pomalu skříňku kolem břicha. Ještěže jsem si vzala dostatečně širokou blůzu, manžetu mám asi moc širokou, potřebovala bych užší, takže mi to stále padá.Nejsem si úplně jistá, zda měření poskytne nějaké relevantní výsledky. eye rolling smiley Aby to na člověku nějak vydrželo, musel by celý den proležet. Ale to zas v zásadě nic neukáže.

• Autor: babkaela

Datum: 11.12.2024 16:26

Regino, to je teď snad všude. Pacient není klient ale potížista, asi pro ně. A opravdu, když se hýbat nebude je to celé ku h .. ničemu.

Datum: 11.12.2024 17:39

Eli, já se vůbec nikam nehrnula.Potřebovala jsem potvrdit řidičák. Tlak si myslím, že mám úměrný věku a vůbec stavu. Ale už jsem byla nacpaná na holtra, pak . dřív nebylo místo někdy zjara na měření hustoty kostí - to je zase nějaká celorepubliková akce. Další- moje blbost - na krev - cholesterol. Mám 6,2. To není žádná tragedie.Zas jsem se nechala ukecat na nějaký modernější preparát na cholesterol, že jen tak sbírá, není sice tak účinný ale zase by neměl mít tolik vedlejších účinků.Tak na odběr jaké to má výsledky. Nebudou žádné. Opět jsem si přivodila bolest zad, pak jsem léky vysadila, je to stále stejná píseň. Já tyhle preparáty prostě nesnáším. To jsem chtěla projevit dobrou vůli. Jediný co jsem potřebovala byl ten řidičák. eye rolling smiley

• Autor: kaaj

Datum: 12.12.2024 15:23

já jsem na kontrole vyfasovala vysoký tlak. nevím , jestli z doktorů nebo z dědka..dali mi silnější léky- jinak až v lednu na cévy.... winking smiley .

Datum: 13.12.2024 19:49

Já jsem na neuropatii / po odběru krve/ navíc dostala B12 a kyselinu listovou,taky B . Tak všechno najednou je už taky pěkná kůpa.

Hlavně, že se prodloužil odchod do důchodu a podpisem to zpečetil někdo , kdo sám šel v 55?

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.