sobota 18. ledna, 17:25 Svátek má Vladislav
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Stano
Status:
Výsledné hodnocení: 1

Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 16.05.2014 10:02

Manžel dělá dobré skutky, konkrétně fiančně podporuje českou policii. Jiný důvod, proč předjíždí v místě, kde je snížená rychlost na 30km/hod, a činí tak v 80km/hod., mě nenapadá. Výše příspěvku na frčky 1.500 Kč a blíže nezjištěný počet bodů... angry smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 7 z 21
  • Status: expert

Re: Potřebujete si zanadávat? (II)

Datum: 13.06.2024 08:43

Magusko, aspoň moje zkušenost. Spomyšl na posílání není až zase tak spolehlivá. Ale já aspoň neměla u reklamace problém.Jestli jsi si opravdu jistá kultivarem, máš účet, zkus jim pohrozit obchodní inspekcí, že se obrátíš tam, pokud se nechtějí nějak dohodnout.

• Autor: Reklama

• Autor: maguska
    Status:

Datum: 13.06.2024 10:42

Dnes se mi ozvali po konzultaci s odborníkem a uznali že to není mišpule japonica, vrátí mi peníze na účet.

Doposud s nimi jsem neměla žádný problém.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil maguska (13.06.2024 10:47)

• Status: expert

Datum: 13.06.2024 12:50

Moje sestra u nich v minulosti nakoupila větší množství, ovocných stromků,. Nepřežil ani jeden, bohužel nereklamovala.

• Autor: Manca
    Status: expert

Datum: 13.06.2024 13:45

Magusko, to je dobře, že ti to uznali. Já si koupila oskeruši, a jestli za dva jícet let zjistím, že je to obyčejná jeřabina, už nic nevyreklamuju. Jestli se toho obě dožijeme grinning smiley

Jak vlastně tahle rostlina přezimuje, jak chutná a jak ochotně plodí? Nevím o ní nic.

Status:

Datum: 13.06.2024 22:11

Ono prý možná bude nekonec planá jabloň, bxl u toho pohozená vizitka, ale hrozně listy jsou podobné mišpuli germanice, stromek nechali no uvidím co se z toho vyklube jinak skončí v popelnici Bio

• Autor: Manca

Datum: 14.06.2024 03:36

Mně ten stromek připomíná vavřín (bobkový list). Zkus dát větvičku v detailu, třeba na to přijdeme i bez odborníků.

Status:

Datum: 14.06.2024 09:24

20240614_091145.jpg
    Další fotografie:

Vavříny pěstuji, to není posílám na kuk snímky.

Tato vizitka byla pohozená v dobírce v balíku spinning smiley sticking its tongue out

No nejela jsem na stránkách na Malus pumilu jabloň, máto zubatý okraj listů. Tak to zřejmě vyhodím, nepotřebuji divokou jabloň, mám malou zahrádku. Tu to nemohu mít.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil maguska (14.06.2024 09:39)

• Autor: kordula

Datum: 19.06.2024 14:00

Nechala jsem si poslat PPL baliček. Že prý mezi 9-11 hod Nic se nedělo ani v poledne, tak jsem zapátrala a on to dal na zasilkovnu asi km daleko. No v tomhle horku super, 😡

• Autor: Pinka

Datum: 19.06.2024 15:16

To se mi taky stalo, zaplatila jsem doručení na adresu a dali mi to do boxu angry smiley

• Autor: Anavi

Datum: 20.06.2024 12:48

Tak třeba na stahovací okýnka nedám dopustit, ta klička mě ničila grinning smiley... ale je fakt,že byla menší šance, že se to rozbije.

alenak napsal(a):

Není třeba lepší otočit kličkou a otevřít okýnko v autě, než že selže elektronika....žiju v pravěku grinning smiley

Myčka, tj. další kamarádka, po pračce. grinning smiley At máš kliku na výrobek a dobře slouží. smiling smiley

Datum: 20.06.2024 12:50

taky mi to dali úplně jinam, obří krabice a nešlo tam parkovat... to chcete.

Pinka napsal(a):

To se mi taky stalo, zaplatila jsem doručení na adresu a dali mi to do boxu angry smiley

• Autor: kordula

Datum: 21.06.2024 09:20

Něco z kultury, každý rok máme Týden sportu. Večer vystupují různé skupiny, Včera Turbo, dneska Vaňková , bude zpívat Bartošovou. Uvádí to , jako každý rok Čenský, stále fešák a Jančařík st. ... Turbo, skupina mého mladí, zpěvák R. Kybic už umřel, Lank , bubeník a ještě jeden stále jsou členy a hrají. Ale zpět ke včerejšímu večeru. Dobu ladili a potom to začalo. Nevím jak to nazvučeli, ale šíleně to řvalo a to tak , že nebylo vůbec rozumět, ani slovo . Děs, chvíli jsme to vydrželi, ale potom to prostě nešlo poslouchat. Náměstí plné , tak jsem šla hledat zvukaře eye popping smiley . Prodrala jsem se k němu a povídám " mistře, štrašně to řve, není vůbec rozumět co zpívají. ". Podíval se na mě , asi co baba otravuje, ale něco na mixsážním pultu upravil a OK. Ty staré pecky hráli až na konec a spokojenost thumbs down

Datum: 21.06.2024 09:21

seš dobrá winking smiley thumbs down

• Autor: cancourek
    Status:

Datum: 07.08.2024 08:03

Jsem blbá, ale v podstatě si za to můžu sama. Rozhodla jsem se pořádně vycídit sporák, tak jsem poprosila kolem se motajícího pana cancourka, aby vyndal ty ovládací knoflíky. Hm, tak hnedka druhý se mu podařilo ulomit angry smiley

Dostala jsem přednášku, že vůbec nebylo potřeba je vyndavat, stačilo je otřít na tom panelu a že teď MÁME o jednu plotýnku míň. Snad MÁM, ne? Jeho jsem u sporáku viděla jen jednou. Ach jo thumbs up sad smiley

• Autor: Pinka

Datum: 07.08.2024 10:32

Leni, jako bych slyšela mojí sousedku grinning smiley, ona mi vždycky po takových situacích říká, že se dožiju vysokýho věku /protože nenám chlapa/ grinning smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.