![]() |
pondělí 23. června, 07:48 Svátek má Zdeňka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Cancourku, to je docela výkon.
Tady zase celou zvířecí smečku postihla nějaká střevní viroza. Začal Hercule a pak následovali kocouři. Všude nablito jak v alejích v Kersku v Hrabalovi.
Teď už je to snad lepší ale mají dietu. Vyloženě nasr.... sedí a koukají kolem sebe.
Kordul, já na tyhle vynálezy tady moc nejsem. Když potřebuju pořádně vytřít, není nad hadr a zakleknout.Teď jsem si toho díky zvířatům užila.
Regi Čenda začal zase zvracet ,jak jsem byla pryč a tenhle vynález je naprd. Jak píšeš zakleknout a hadr do teplejch. Vypadá to ,že po roce se slinivka zase ozvala, no žije rok navíc .
Kordulko, jsem na tom stejně jako ty. Dcera má nějaký takovýhle vynález, ale já s tím prostě neumím zacházet. Takže pro mě jedině hadr a starší smeták, na němž ten hadr dobře drží. Zakleknout už pro mě moc není (a ani dřív nebývalo, to babička se zlobila, že hadrem na koštěti nevytřu podlahu dostatečně dobře).
Taky ty moderní vychytávky moc nemusím. To se týká i mytí oken a různých přístrojů. Mám to i rychlejší "po staru".
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Tak já to mám naopak, já bych hadr do ruky nevzala, brrr. Jedu tyhle vynálezy co se objevily a zkusila jsem všechny. Po všech je trochu vlhko, tak si sednu a počkám až to oschne. Strčit ruce do kyblu tak nevím co pak dělat s rukama, stačí se mi na JAR a podobné sračky podívat a rozškrábu si ruce do krve. Představte si co nám ty jedy asi dělají uvnitř, když se špatně oplachuje nádobí.
Teď mám asi tri roky tohle [www.kamody.cz] a moc chválím, sano nevymyje to rohy úplně , jednou za čas se musím obětovat, ale na staré chalupě se něco přehlednout musí.
Teď budou mít tento vytírač v akci Penny. Firmy se snaží.
V Tescu budou mít ten kulatý , co ždime.
Já jsem ten zázrak zase složila do krabice a chtěla jít vrátit, mám to z Action, tak by to nebyl problém.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kulatý jsou blbý, nikam se s tím nedostaneš, tenhle můj plochý ždíme, má odstředivku
Kordul, vytírám s ním už roky a spokojenost. Vyždímeš, že sklepneš, on se prohne a strčiš do toho otvoru a přitlačíš, vyždímeš, pak zase narovnáš, zacvakneš a jedeš. Vytírá to kolem nohou u stolu, pod gaucem, jak je to ploché, no prostě paráda. Asi to s ním neumíš😁
Mop Vileda Ultramax kompletní set za 590 Kč
To je snad ten co mám já?
Občas si koupím novou handru na to, abych měla na výměnu. Vyperu v pračce, hodím do sušičky a paráda.
Když to míň vyždímeš, samo dýl trvá než ta podlaha uschne. V zimě je to na tošupy, máme podlahovku. Sebere to i krásně všechen prach, já jsem fakt spokojená, jako Jája
Nedovedu si představit vzít hadr do ruky.
The Vileda UltraMax Turbo Complete Mop & Bucket Set
No jo ,tak zítra vyzkouším.
TAK tady jsme měli kávovar.
Po 4 letech a 5-ti měsících se podělal kávovar.
Po 4 letech a 2 měsících se podělala lednice.
Samá kurvítka.
Opravu mi servis slíbil nejdříve 2.12. To jako bez pressa? Naštěstí opravuje kávovary znamej a udělá to do úterý. Lednici jsme museli koupit novou.
Bez presovače je život těžký😂, znám to , měla jsem rozbitý mlýnek. Nakonec jsem sehnala opraváře kousek od nás. Ale už nevědí ,co by za to kafe chtěli a začalo chutnat i manželovi, to to potom mizí 🙈 A lednice, to máte pod stromeček, pěkný dárek od Ježiška🌲