neděle 7. června, 13:26 Svátek má Iveta
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: drahus
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování
Tagy: blb

Mám radost aneb povedený den

Datum: 11.03.2008 14:37

Zakládám tuto diskuzi pro ty, kteří mají radost nebo si radost udělali nebo je něco/někdo potěšil winking smiley

PRUNED

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil drahus (01.02.2012 20:55)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 2 z 21
  • Autor: kaaj

Re: Mám radost aneb povedený den

Datum: 26.12.2021 10:38

krása- jak lucerna thumbs down , tak kytice thumbs down .. venku zima a tohle fakt zahřeje.Regi nikdy nezklame- pokud jde o živé kytky. thumbs down

• Autor: Reklama

• Autor: JaniV

Datum: 26.12.2021 10:40

kaaj napsal(a):

krása- jak lucerna thumbs down , tak kytice thumbs down .. venku zima a tohle fakt zahřeje.Regi nikdy nezklame- pokud jde o živé kytky. thumbs down

Ani jinak smiling smiley

• Autor: kaaj

Datum: 26.12.2021 11:54

jo Regi - ani jinak winking smiley grinning smiley

• Re: Mám radost aneb povedený den

Datum: 26.12.2021 22:14

orchije.jpg

No, snažím se, pokud to jde, nezklamat a dodržet, co slíbím. Ale někdy se taky úplně nepovede, jak by si člověk přál.

Tak ještě jedno květinové zahřátí.

• Autor: babkaela

Datum: 26.12.2021 22:40

Krásné květiny thumbs down flower smiley .

A lucerna taky thumbs down .

Já mám radost ... přijel švagr až od Sokolova ... včera večer se ještě vymlouval, že nechce otravovat a kecy v kleci, že je zima a nevlídno ... ráno jsem mu volala, že musí ... a je tady, stačil odehrát první kolo šachového turnaje a bude pokračovat až do čtvrtka thumbs down , je borec, v květnu mu bylo 81.

Datum: 27.12.2021 08:58

Eli, to je fakt důvod k radosti. Už jsi o něm tuším psala. V tomhle věku a šachový turnaj, sám docestovat, klobouk dolů. thumbs downVyřiď mu můj obdiv, pokud ho to potěší.

• Autor: Anavi

Datum: 27.12.2021 09:12

Tak já Goťákovu knížku zakoupila ještě v "předprodeji", původně pro mamku... a skoro jsem ji přečetla, když byla tak dlouho v nemocnici a nestihla jsem ji předat. Teď ji dostala pod stromeček a měla z ní velkou radost. flower smiley love smiley

Datum: 27.12.2021 09:13

Eli, tak to je fakt borec. thumbs down love smiley

Datum: 11.01.2022 19:02

Dneska jsme úspěšně ukončili zubní potíže našeho Hercula. Zuby vytrhány, z uspání se probral bez následků a už se i věnoval krmení. Bohužel musím říct, že se naplno projevila jeho jezevčí povaha. Zdaleka není takový dobrák jako Žofka. Uspání a ošetření proběhlo bez problémů. Veterinářka si zvířata nechává ještě tak hodinu po zákroku u sebe a pak si je člověk může odvézt. Ještě do telefonu nám hlásila, že už je Hercule probuzený, nechá se pohladit a že můžeme přijet. Jen jsme vlezli do ordinace a doktorka odešla do vedlejší místnosti, že nám ho vypustí a volali jsem na něj, ozvalo se místo radostného vítání zlostné vrčení, k doktorce se už neznal a skončilo bratříčkování. Kanylu z packy mu už vyndávala za naší asistence a za výchovného nadávání. Moc vděku neprojevil. eye rolling smiley

Datum: 11.01.2022 20:40

Regino, vděk neprojevil ...to jsou jen kecy, že zvířata projeví vděk ... naše Kocanda-Zemanovka taky má utkvělou předstau, že když se na ni jen podívám, budu jí ubližovat - nebýt mého nuceného odchytu a řešení abscesu na její tváři před dvěma roky už by tady nebyla.

Ale thumbs down thumbs down , Herkule je opět bez bolesti a v kondici flower smiley .

• Autor: kordula

Datum: 12.01.2022 10:34

Herkulovi přeji už jen dobře....

• Autor: tak63

Datum: 13.01.2022 19:37

Úspěšně jsem absolovoval vstupní prohlídku do gay clubu (kolonoskopii) → vše ok thumbs down

Datum: 14.01.2022 08:31

Nezávidím vstupní prohlídku, přeju a gratuluju, že vše je OK flower smiley

Datum: 14.01.2022 09:24

grinning smiley grinning smiley grinning smiley no tak hlavně, že to dobře dopadlo thumbs down love smiley

• Autor: Kika

Datum: 14.01.2022 19:16

Gratuluju Herculovi i Takovi.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.