|
|
neděle 7. června, 13:26 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mám radost aneb povedený den
krása- jak lucerna
, tak kytice
.. venku zima a tohle fakt zahřeje.Regi nikdy nezklame- pokud jde o živé kytky.
Ani jinak
jo Regi - ani jinak

No, snažím se, pokud to jde, nezklamat a dodržet, co slíbím. Ale někdy se taky úplně nepovede, jak by si člověk přál.
Tak ještě jedno květinové zahřátí.
Krásné květiny
.
A lucerna taky
.
Já mám radost ... přijel švagr až od Sokolova ... včera večer se ještě vymlouval, že nechce otravovat a kecy v kleci, že je zima a nevlídno ... ráno jsem mu volala, že musí ... a je tady, stačil odehrát první kolo šachového turnaje a bude pokračovat až do čtvrtka
, je borec, v květnu mu bylo 81.
Eli, to je fakt důvod k radosti. Už jsi o něm tuším psala. V tomhle věku a šachový turnaj, sám docestovat, klobouk dolů.
Vyřiď mu můj obdiv, pokud ho to potěší.
Tak já Goťákovu knížku zakoupila ještě v "předprodeji", původně pro mamku... a skoro jsem ji přečetla, když byla tak dlouho v nemocnici a nestihla jsem ji předat. Teď ji dostala pod stromeček a měla z ní velkou radost.

Eli, tak to je fakt borec.

Dneska jsme úspěšně ukončili zubní potíže našeho Hercula. Zuby vytrhány, z uspání se probral bez následků a už se i věnoval krmení. Bohužel musím říct, že se naplno projevila jeho jezevčí povaha. Zdaleka není takový dobrák jako Žofka. Uspání a ošetření proběhlo bez problémů. Veterinářka si zvířata nechává ještě tak hodinu po zákroku u sebe a pak si je člověk může odvézt. Ještě do telefonu nám hlásila, že už je Hercule probuzený, nechá se pohladit a že můžeme přijet. Jen jsme vlezli do ordinace a doktorka odešla do vedlejší místnosti, že nám ho vypustí a volali jsem na něj, ozvalo se místo radostného vítání zlostné vrčení, k doktorce se už neznal a skončilo bratříčkování. Kanylu z packy mu už vyndávala za naší asistence a za výchovného nadávání. Moc vděku neprojevil.
Regino, vděk neprojevil ...to jsou jen kecy, že zvířata projeví vděk ... naše Kocanda-Zemanovka taky má utkvělou předstau, že když se na ni jen podívám, budu jí ubližovat - nebýt mého nuceného odchytu a řešení abscesu na její tváři před dvěma roky už by tady nebyla.
Ale
, Herkule je opět bez bolesti a v kondici
.
Herkulovi přeji už jen dobře....
Úspěšně jsem absolovoval vstupní prohlídku do gay clubu (kolonoskopii) → vše ok
Nezávidím vstupní prohlídku, přeju a gratuluju, že vše je OK
Gratuluju Herculovi i Takovi.