sobota 18. ledna, 18:11 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Dnes 32 st. a před 20 hodinou přišla bouřka. Sud byl během chvilky plný. Muškáty jsem nestihla uklidit, vše lítalo,
byl hrozný vítr.
Ještě teď máme 26 st. venku. Odpoledne bylo 36 st. ve stínu, pekelně. Jedině to svědčí tyto teploty rajčátkům, zrají jak blázni a jsou vynikající, nás teploty ničí. ...
Právě zde byla pěkná průtrž s bouřkou
Právě prší, 3 mm zázrak a už to přešlo, alespoň je dýchatelně.
Večer jsem měla v bytě 29, tak jsem otevřela všechna okna a šla spát do zimní zahrady. Kolem půlnoci začalo pršet, r ychle jsem běžela ta okna zavřít, hlavně střešní. Trošku i bouřilo, ale vody moc nespadlo, takže opět otevírání oken. No teplota spadla v bytě na 24,5. A teď už zase pere slunce.
Přesně stejné, v noci okna otevřená, k ránu jen sprchlo, ani jsem nezavírala. V 7h už musela, začlo tam pražit a mám tu ted´ 28,8°C a už to začínám nějaká blbě snášet. Ještě že má syn dovolenou a jezdí zalévat , já bych to nedala.
Tady začlo kolem půl 9 vydatné pršet, a lehce pršelo do 11.30 h. Spadlo asi 40 mm, to je megaúspěch u nás. 💦👍
Ráno asi deset kapek. A už je zase vedro.
Gabčo super. Třeba jednou i u nás.... . V N.Bydžově prý spadlo 29 mm za chvilku, nás to prostě míjí.
Přes den 33°C a v noci 23°C = krematorium.
Už si dávám i červené víno do lednice , abych se neopařil.
Dneska konečně trochu líp, 25 a pod mrakem
hm- tak tady momentálně +31 st --
Zatáhlo se, pár blesků a drobně mžilo asi 4 minuty. A zase začíná vylézat slunce.
Spadlo asi 20 kapek 😡