![]() |
čtvrtek 28. září, 20:45 Svátek má Václav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Porostou houby i na rajčatech, uzrála mám zatím 4 a jak se oteplí budou černá to už znám, ach jo. Jak stále moc prší vylomila se jíva ani dál po zahradě nejdu bojím se co kde za další maléry najdu.
lije všude- neskutečně.jak jsme jeli , tak mladý vletěl do kaluže- no trhlo to s námi ..
Tohle je odvčera
prší a prší
Tady už od oběda nic. A klidně by ještě mohlo.
U nás už spadlo 70mm.
Jájo, Berdo
. U nás od včerejšího večera 35 mm, před tím za dva dny 15 mm. Teď momentálně neprší.
U nás stále prší, jak říkala kdysi souseka leje jako v třetihorách. Klidně bych vám tu vodu už přenechala tady je to už moc.
Na Makarské lilo v sobotu tak, že to teklo po chodnících a odčerpávali hasiči.A pěkná kosa.
Jájo, já jsem včera říkala, že si připadám jak někde v amazonském pralese. Od pátečního odpoledne nepřestalo ani na minutu, chčije a chčije doteď!!!
Je mi líto, že už nemám tu vodu kam odchytávat, máme všechno plné po okraj. Není to ani kam vylévat, protože vše je nasáklé jak houba. Rajčata obalená, ale jsem teda zvědavá, co z nich bude.
Přemýšlím, jestli má smysl koupit další dávku Polyversa a prolít je... jinak to bude fakt strašná škoda.
Paprikám to vyhovuje, rostou před očima.
Zázrak
přestalo pršet. Ale je zima, jen 13 stupňů. Kámoška se včera vrátila z dovolené odněkud z jižních Čech a nevěřila mi, že tady celý týden pršelo. Tam prý jenom jednou slabá přeháňka. Jestli ona mě netahá za nos 
Od pátečního odpoledne téměř nepřetržitě leje. Vypadá to, že se blížíme k trendu - období veder a období deštů. Loni během tří deštivých dnů mi ptáci sklidili velký keř aronie. Doufám, že se to nebude opakovat
Od včera co jsem vylila měřák je to asi 21 hodin a dalších 42 mm vody. Všechny volně se povalující neděravé nádoby jsou plné po okraj. Dostali jsme asi vodu na celý rok v jedné zásilce.
momentálně neprší, ale jinak lilo fest , od soboty nepřetržitě, a v podstatě celý tyden
Tady odvčera ještě 10mm. Je hezky zalito ale kdyby ještě trochu, tady bych se nezlobila. Jinde chápu, že co je moc, to je moc.