|
|
středa 16. září, 21:05 Svátek má Ludmila
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Káji,bude zase líp,věřím tomu.
U nás taky nasněženo,ale už to taje.
Ahoj Kájo
, moc ti přeju ať se všechno rychle hojí a hlavně ať to nebolí. Takovéhle problémy, k tomu věčně zataženo.....je to ubíjející. Drž se
, zase to bude lepší až uvidíme sluníčko, pak se všechno i líp hojí. Nějak nás ta letošní zima semlela, ale příští týden se má oteplit a tak už snad i pro nás všechny začne příjemnější a jarnější období.
Kájo, přeju ti moc, moc zdraví, ať je brzo všechno lepší

U nás dnes -4st., zbytky sněhu. Včera dost napadlo, ale hodně to odtálo, celý den bylo nad 0.
Ahoj Kájo, tak se s tím tady pišu a musela jsem od doběhnout, vezli dobírku a celé je to pryč.
Objednala jsem si na Temu, pilku a teleskopickou tyč , taky nevím k čemu,
já v 72 budu asi řezazt stromky.🙈.
Výdrž , za chvilku bude teplo a začnou Ti pučet růže, tak si ty řeči o Tegi odpusť, to na kdo ji naštvala.
Zrovna teda bercáky , takový svinstvo. Zeptám se bratrance, nevím co mu doktor na to dával , ale dobrý.
V pátek jedu do PA na kapačky, už jsem to jednou posunula , když šel dědek na výměnu kyčle a už to změnit nemůžu, nechci vidět jak to tady bude vypadat. Děda spí do 13, hod i déle, co s kočkama to tedy nevím. No Čenda po nás rajtuje celou noc ,tak snad ho zvedne z postele.
Tak přeji jen ať se Ti udraví zlepší
Kájo, drž se, bude líp, kytička pro tebe
Já včera vyběhla na zahradu a nahlas jsem se usmívala a říkala jůůů, tady už je kvítek a tady taky.
Po té dlouhé šedé zimě to bylo velké pohlazení po duši. Už jsme to sluníčko potřebovali všichni jako sůl.
Prý má většina lidí v čr nedostatek vitamínu D. To jak nám chybí to slunko. A to taky může způsobovat únavu i pomalejší hojení ran a další neduhy. Tak ho berte všichni preventivně nebo si nechte nabrat krev.

U nás dnes svítilo a to byl balzám
.
Pár dní je dopoledne hustá mlha a odpoledne krásně slunečno.
Poslůední dva dny paráda, ráno sice přízemní mrazíky, ale celý den krásně slunečno
Oba dny skoro 14 °C 
Spike, taky jsem se rochnila v kompostu
Akorát na přesévání jsem se vykašlala, šlo to do vyvýšeného záhonku tak. Bokem mám kbelík jemnější hlíny na výsevy.
Ani jsem si venku nesedla, jak bylo krásně, doma bordel, nestíhám nic. Příští týden má dorazit první objednávka rostlin...
A už je zase krásně, ale dnes budu odpočívat a kochat se
Včera krásně slunečno. Dnes dopoledne mlha, nevlídno a odpoledne poprchává.
U nás včera celý den pršelo, večer se to vybralo. Ráno -5st.....brrrrrr, jinovatka že je úplně bílo a teď už +1st., sluní a vymetená modrá obloha. Bude krásně, snad ta zahrada ty noční mrazy a skoro letní dny zvládne.
U nás včera jen zataženo, dnes už vykukuje slunce přes mlhu.
Tady celé dopoledne mlha a sluníčko na chvíli navečer, teď je opět silná mlha a 1 st.C.... uvidíme ráno, zda bude na práci....
U nás už několik dní krásně ,slunečno a teplo,ale každý den ráno mrazík.
opět velká mlha...
Dnes bylo -3, pak slunečno. Včera ráno chvilku mlha, uvidíme zítra. Vyklíčený salát už to týden zvládá venku u okna, ale nepřirůstá, asi bych ho měla vrátit dovnitř.