|
|
středa 13. května, 03:05 Svátek má Servác
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Včera v noci trochu sprchlo a dnes od rána sluníčko
V noci lilo jako z konve. Teploměr se sice drží maličko nad nulou, ale jak je zem zmrzlá, tvoří se ledovka.
Nejvíc ledu máme na terase před vchodem, protože to luftuje (a tudíž i mrzne) i zespodu.
Jinak zataženo, bez sluníčka.
tady profukuje, sníh je skoro pryč ale zem stále promrzlá, aktuálně asi 4 st. C a prosvítá sluníčko
Tady je nadherně slunečno, úplně to láká ven. Ale ve stínu klouže a žen je zmrzlá.
včera konečně po několika dnech zmizla ta hnusná mlha s námrazou.dokonce na chvíli vylezlo slunko .mám tu nemoc chopn- takže se při takovém počasí dusím a kašlu do roztrhání těla...a to ne , že bych byla venku .. už aby bylo jaro---
Tady byla ledovka v pátek a sobotu,v neděli odpoledne do toho začalo pršet.Včera bylo krásně slunečno,dnes mrazík.
Nový poprašek na zemi. Včera už bylo cítit jaro, to si zas počkáme.
Manco souhlas, u nás podobné....drobně sněží, zase lepší v lednu než v dubnu...
Děvčata, přesně tak. Včera jsem se radovala, že ve vzduchu cítím jaro, ptáčci vesele cvrlikali a dneska jsem se probudila do bílého rána. Pořád drobně sněží. Co se dá dělat, tak holt jedeme další kolo
ale leden už máme skoro za sebou 
Do rána trochu napadlo, ale je +4,tak to dost taje.
Ali, co není může být
počasí mění pravidla.
Pinko, máš tepleji, u nás stále kolem 0, nevlídno, padá sníh s vodou... tak doma na knihu, v teple
Ráno led na terase, na schodech i dole na zámkovce. Musela jsem spoň pěšinku posolit.
Celé dopoledne jsme odklízeli sníh. Musíme vyčistit celý dvůr, aby se dalo vyjet autem.
Tady je taky trochu sněhu,uvidíme,jak dlouho vydrží.Je kolem 0.
u nás je jak v Mrazíkovi -- všude nalepený sníh.
jinak -2 st--
Sníh už skoro žádný, zataženo, +4st. Takový smutný, chybí sluníčko, už se těším, jak ale na něj budu v létě nadávat až budu zdechat vedrem