neděle 17. května, 01:03 Svátek má Aneta
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Výsledné hodnocení: 3.7

Jaké je teď u vás počasí? 3

Datum: 30.04.2013 21:41

Asi starou diskusi máme plnou :-)

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 11 z 21
  • Autor: alenak

Re: Jaké je teď u vás počasí? 3

Datum: 21.11.2025 17:21

Aktuálně - 1 st.C a jde to dolů, asi odpovídající počasí na konec listopadu.... winking smiley

• Autor: Reklama

• Autor: Manca

Datum: 22.11.2025 16:35

Dnes bylo krásně slunečno a asi celý den mráz, ve stínu určitě. Konečně jsem se dala do rytí, počasí ideální. Nejsem od bláta a při vožení hnoje se taky nic nerozjezdilo. Akorát nevím, zda to letos dodělám, snad ještě bude příležitost.

• Autor: cancourek

Datum: 23.11.2025 08:12

U nás aktuálně -11,7 eye popping smiley

• Autor: Evin

Datum: 23.11.2025 09:39

Tak na Brdech v 9 hodin -12,8 eye popping smiley eye rolling smiley.......no ffůůůůj, vždyť je ještě listopad.... a svítí sluníčko, obloha vymetená, zářivě modrá.

flower smileyZdravím všechny na Weeku. Děvčata, už jste začaly péct? Já o tom teprve přemýšlím.

A Spike, ty už doma nevaříš? Vždycky jsem u Tebe našla inspiraci na nějakou dobrotu.

Všem tady přeju hodně zdraví love smiley love smiley love smiley , všem nám přibývají roky a je to znát (teda soudím podle sebe). Ahoj.

• Autor: kaaj

Datum: 23.11.2025 10:06

Evi ahoj -- jsem ráda , že tě vidím smiling smiley--- u nás padá sníh , ale moc nemrzne - jsou jen - 4 st- Silva je s dcerou v Praze-- soutěž v tanci --Vendy vyhrála - má zlatou thumbs down v Praze je -7 st

dnes budeme mít dobrotu - mladí mají od známého dom.husu . pekli ji celou noc a dovezou nám jednu kýtu . - jinak zdravi na houby - sotva se doplazím na wc -- ty nohy..!!!.aspoń ,že se mi zahojil bercák . dědek mi marodil - měl dost vážný zápal plic- už se z toho ale dostává . co už se dá dělat - 80 na krku sad smiley 

tak se opatruj a napiš... love smiley

Datum: 23.11.2025 10:14

U nás na HK bylo - 7 st.C, v noci bylo jasno, hvězdy nádhera. Teď trochu slunce prosvítává, bude asi pod 0 celý den.

Evi, Kaaj, přeji Vám hodně zdraví a ať se daří. flower smiley

• Autor: bosk

Datum: 23.11.2025 18:53

U nás bylo -5,ráno poprašek sněhu.Taky zatím nepeču,začínám až kolem 10 prosince.Moc toho péct nebudu.

Káji,gratuluji vnučce,je to šikovná holka.

• Autor: kaaj

Datum: 24.11.2025 10:35

Díky za přání - už něco vyrostla. - má 17 let- ovšem dědek prohlásil ,že by bylo lepší kdyby hrála tenis nebo hokej

počasí je tu slušné . jenom -2 st a svítí slunce.. sníh se hezky třpytí ..

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil kaaj (24.11.2025 10:40)

Datum: 24.11.2025 12:53

Káji,je moc hezká.Vyrostla vám do krásy.

U nás taky nasněženo,ale zamračeno.

• Autor: kordula

Datum: 24.11.2025 13:29

Kaj ,to je vnučka? Nádherná slečna.

U nás nachumelino, zítra jedu na zahradu ,měsic jsem tam nebyla, kocoura krmí soused.

Datum: 24.11.2025 18:57

Kajj, krásná holčina thumbs downděda z ní musí mít taky radost, jen to tak "okecává" flower smiley

Máme taky bílo., tak kolem 0 st. odpoledne.

• Autor: SPIKE

Datum: 24.11.2025 22:45

588544530_833325146130715_3374383909897760594_n.jpg
    Další fotografie:

Dnes i u nás nasněžilo. Moc sněhu není, ale práce s odklízením bylo dost. Odpoledne do toho padal mokrý sníh. Jestli to do rána zmrzne, bude to mazec! thumbs up

Přes víkend bylo krásně slunečno, ale zase velký mráz, v noci bylo skoro -10.

Datum: 25.11.2025 09:52

Sníh zmizel.Od rána prší a je hnusně mlhavo.

• Autor: tak63

Datum: 25.11.2025 17:40

20251125_153356.jpg
    Další fotografie:

Po šichtě procházka. Poletuje sníh, bezvětří, pohoda, klid a doma potom čaj s rumem. Ještě jsem shrabal chodník nám a sousedce (*72). Uvádím věk jen proto, abych nepřišel do řečí, že. winking smiley

• Autor: Evin

Datum: 25.11.2025 17:58

Od rána těsně nad 0, kolem 14hod. vločky jak když se roztrhne peřina, během 1/2 hod. úplně bílo. tak 5 cm sněhu a teĎ do toho pršelo a jsou +2 stupně ........jak rychle přišel, tak rychle odchází sad smiley .

Kájo, máš moc hezkou a hlavně moc šikovnou vnučku, takové umístění, to už něco znamená.

A s tím chozením, to je bída i u mne, taky už nikam nedojdu, ještě, že u nás jezdí s nákupy Rohlík, to je skvělá služba.

Aleně dík za přání. Ještě Ti toho spousta kvete, to u nás už je pro letošek konečná. Jen sykorky a stehlíci lítají na krmítko, je jich spousta.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.