|
|
pátek 7. srpna, 17:31 Svátek má Lada
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Káji,je moc hezká.Vyrostla vám do krásy.
U nás taky nasněženo,ale zamračeno.
Kaj ,to je vnučka? Nádherná slečna.
U nás nachumelino, zítra jedu na zahradu ,měsic jsem tam nebyla, kocoura krmí soused.
Kajj, krásná holčina
děda z ní musí mít taky radost, jen to tak "okecává" 
Máme taky bílo., tak kolem 0 st. odpoledne.
Dnes i u nás nasněžilo. Moc sněhu není, ale práce s odklízením bylo dost. Odpoledne do toho padal mokrý sníh. Jestli to do rána zmrzne, bude to mazec!
Přes víkend bylo krásně slunečno, ale zase velký mráz, v noci bylo skoro -10.
Sníh zmizel.Od rána prší a je hnusně mlhavo.
Po šichtě procházka. Poletuje sníh, bezvětří, pohoda, klid a doma potom čaj s rumem. Ještě jsem shrabal chodník nám a sousedce (*72). Uvádím věk jen proto, abych nepřišel do řečí, že.
Od rána těsně nad 0, kolem 14hod. vločky jak když se roztrhne peřina, během 1/2 hod. úplně bílo. tak 5 cm sněhu a teĎ do toho pršelo a jsou +2 stupně ........jak rychle přišel, tak rychle odchází
.
Kájo, máš moc hezkou a hlavně moc šikovnou vnučku, takové umístění, to už něco znamená.
A s tím chozením, to je bída i u mne, taky už nikam nedojdu, ještě, že u nás jezdí s nákupy Rohlík, to je skvělá služba.
Aleně dík za přání. Ještě Ti toho spousta kvete, to u nás už je pro letošek konečná. Jen sykorky a stehlíci lítají na krmítko, je jich spousta.
tak nám zase napadalo - na okrajích cesty už jsou bariéry sněhu - dnes už jezdili před pátou ráno -
jinak vnoučata-- -- Vendy se tanci věnuje od mala- te´d už dokonce vede ty malé a má to placeno .. . letos vyhrála v Polsku , Řecku a po republice taky dost . te´d to byl Rýmařov a Praha . ona má výhodu , že taky hraje na housle a má dobrou rytmiku .
a další vnuk je Marek - 15 let - ten si oblíbil pečení . te´d pekl nějaké mufiny do kavárny tam u nich . ve víkendy tam obsluhuje a něco si vydělá . oba žabuři jsou na gymplu- V. ve tře´táku a Marek v prváku .Mára zastupoval spolužáka v tanečních a máma se ho ptala co tančili -- že neví, ale něco na v - takže ten na tanec asi nebude
celkem jich je pět- už jsou i velcí - 26 a 23 let
no a jinak mám i dva pravnuky- 5 a dva roky. ti jsou děsně divocí - asi je dáme čertům ..
a sníh se sype.. už je opravdu dost hodně..
U vás je bílo,tady jen hnusné šedo,mlhavo,mokro.
U nás ladovská zima asi jako u Kaaj. Vůbec nefouká, tak to zatím drží i na stromech. Dnes je rozsvícení vánočního stromu, děti budou zpívat, tak to bude idylka. To se prodá hodně svařáku. Jestli teda pojede autobus z města, abych to nezmeškala.
Manco, u nás taky sníh kupodivu drží, i když ho není hodně, nefouká. Cesty čisté, takhle by byla zima pěkná.
U nás to docela drží, teplota je kolem nuly.
mlha jak u Rákosníčka-- nic hezkého -- a -2 st
Celý den hnusná mlha. Je venku neútulno, Ven se mi vůbec nechce. a už asi 3 dny se teplota drží lehounce nad nulou.