|
|
úterý 16. prosince, 03:04 Svátek má Albína
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Kolem je černo, neprší někde?
U nás je sice pod mrakem, ale příšerný dusno. Jsem zpocená jako myš
teploměr ukazuje 32,1
Kocour řval u dveří, chtěl na zahradu, ale je jsem tvrdě odolávala, leduju furt koleno, trochu to pomáhá, pokud neujdu víc jak 20 kroků😡
seděla jsem u dveří ve stínu a najednou jsem spala... no dědek zařval oběd a málem jsem spadla. venku je na scípnutí --- . naši už letí do Řecka- jen na víkend - Vendy tam má taneční soutěž . letěli s nimi i Zuzka , její přítel a jeho syn . po soutěži Silva dalším letadlem poletí do Chorvatska- Zadaru . tam už bude autem i ze´ták. tak budou pokračovat v dovolené . zbytek výpravy se vrací domů -
Před chvílí skončila bouřka, lilo pěkně, bez krup. Ještě drobně prší.
U nás taky zatím bez krup
my opet ani kapku....
večer najednou povichr a bouřka. díky za ni- aspoń zalilo nebyla to žádná divočina.
U nás včera jen fičelo, spadlo opravdu jen několik kapek. Naivně jsem doufala, že se aspoň v noci zalije z nebe, ale ráno jsem musela vytáhnout hadici a zalít sama.
Já se vždycky připravuji na bouřky a slejváky, žene se to na nás od západu a stále nemáme zalito. Spadne vždycky jen pár kapek a to je pro vztek. Už musím zalévat městskou vodou. Z trávy na zahradě je polámané seno
Irisko, tady taky neprší. Trávník je seno, nevadí. Ale nedalo mi, prolila jsem borůvky, na úkor růží a kytek, ty se pak vždy oklepou až zaprší, jednou, doufám.
Nedalo se venku být, ve stínu přes 30, nedávám.
včera bylo poměrně chladno - pofukovalo a musela jsem si oblélnout mikinu . v noci úplně zima - otevřela jsem balkon , ale po chvíli jsem zavírala .
naši byli v Řecku na taneční soutěži s Vendy-- musím se pochválit vyhrála
z Řecka letěli přes Vídeń do Zadaru v CHorvatsku- na týden ... vedro- je tam 37 st
f- naše vítězka
Nevěřím že u nás zaprší...... Zase se to všechno honí okolo
mam to nastejno....
hurá- u nás už zalívá
---bylo už fakt sucho ...