|
|
středa 20. května, 15:58 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
Taky jsem měla pod listy sucho, pod cuketou, kterou chodím navíc zalívat. Asi málo. Večer jsem rovnala na kompost nechtěné seno, konečně trochu zvlhlo.
Pořád slibovali deště a nic. A teď najednou bouřka.
U nás nic, ani kapka, i když to vypadalo tak nadějně....
Možná buď ráda, Aleno. U nás pršelo za poslední dva týdny asi třikrát nebo čtyřikrát a vždycky kolem 2mm. Hlínu to nezalije, jen je mokrá tráva. To je dobré tak na plíseň rajčat.
U nás taky zaprší jen tak, aby se neřeklo.
Dobývala jsem první brambory a pár centimetrů pod povrchem je sucho.
zrovna nám zalilo . liják , že bylo bílo a dělaly se na cestě bubliny. trvalo to jen půlhodiny. dědek měl štěstí , že na elektru dojel s prvními kapkami, - jinak by byl durcha .
U nas prsi s prestavkami uz druhy tyden.. Takze kdyz chci neco venku udelat, musim hledat okno na radaru, kdy nema prset..
Nás tu obíhají černé mraky, ale vodu pustí jnde. Když prší, tak jen maličko, pod keři i listy trvalek je úplně sucho.
Dnes jsem víc zalila třešeň, visely jí zvadlé listy.
Tak ja jsem dnes musela poprve vypoustet nove samozavlazovaci kvetinace, hortenzie stala ve vode. Muselo v noci asi fest prset..
Snad každou hodinu sprchne , mě to neva, dělám marmelády
Lilo celou noc
Trochu pršelo a je čím zalívat, ale spíš se nám to vyhýbalo. Včera jsem si na ruce zabila komára tygrovaného, už jsou asi všude.
Vzduch jak v tropickém skleníku, vody už moc svítí slunce, tak snad to trochu oschne.
Prši a bouřka
U nás napršelo krásných 32 mm