|
|
středa 16. září, 21:07 Svátek má Ludmila
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
U nás taky 2 mm, ochladilo se.
U nás ze soboty na neděli v noci docela pěkně pršelo. Už to bylo na hraně, chtěla jsem dát vřesovec do země a ani se mi nepodařilo rýpnout , jak beton.
Momentálně máme 1 st. nad nulou. Ale, hvězdy svítí, měsíc svítí, vyjasněno, bezvětří, asi to půjde pod 0 st...
Dnes slunce, vedro a ani kapka, pouze se navečer zatáhlo. Voda u nás chybí moc, moc.
U nás konečně po dlouhých dnech, ne li měsících zapršelo. Sice asi 6 mm, ale zaplať bůh za ně.
Snad ještě něco spadne.
U nás taky sucho a myslím,že i když slibují v příštích dnech déšť,tak to nic moc nebude.
Za březen a duben dohromady 28 mm. Tráva žlutá, země rozpraskaná, jak někdy v srpnu. Už není čím zalévat, kéž by zapršelo.
Manco, je to u nás podobné. Dnes konečně navečer zapršelo. Sice bylo bílo od krup, kolabovala jsem za oknem...
co naděláš.
Celkem nám napršelo 12 mm, což je zázrak.
V noci pršelo, ale sud pod okapem se nenaplnil. Teď zase prší, tak se aspoň pěkně zaleje zahrada.
U nás pořád sucho, sice psali, že napršelo v JČ, ale všude jinde jo, ale tady ne. Pár kapek spadlo, ale ani se nenamočil chodník
.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Orlické hory taky sucho, sice v noci sprchlo ale minimálně
Nám se taky vyhnulo
Uctivě zdravím. Můj ty bože, kolik let jsem tu nebyl, jak jsem mohl zapomenout. V Ostravě po měsíci prší, sláva.
U nás taky trochu zalito,ale chtělo by to víc.
Koukám, že tentokrá jsem tu mezi vámi jediná spokojená s vodou. Za tři dny tu spadlo přes 50 mm srážek. Což je super.
Za březen 12 mm a za duben 10mm, takže sucho bylo pořádný.