![]() |
středa 23. dubna, 00:53 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v dubnu
Jsou u potůčku, včera se kolemjdoucí nad nima rozplývala, že už je neviděla několik let
Posílám vám na kuk co právě kvete, moc toho u mne není
Tyto mrňousky taky mám.
Na jaře pěkně rozsvítí prázdné záhony.
Jé, tyhle tulipány mám taky... ani jsem už nevěděla název. Mám pocit, že loni vůbec nevykvetly.
Pohlazení po duši.

Chejr vonný..... nemáte někdo? Prý se to samo semení. Tak je to asi plevel
Měla jsem dva roky a nemám... tak kéž by se vysemenil. Schválně kolem toho místa, kde jsem vytrhla "suchý" nepleji.
Máme duben. Začínají hyacinty a tete narcisky a ve stínu se ještě drží bledulky.
Krásně vám to kvete
jj-jsem ráda, že je na co se dívat . když u mně už je to bída..
Gabčo, krása, ty barvičky

V předzahrádce odkvetla většina krokusů, teď tam vládne modro, ladoňky a puškinie. A už kvetou vřesovce.
Modřenec
Pryšec myrtovitý
Červený a bílý koniklec - z těch mám fakt radost. Krásně narostly a bohatě kvetou.
Barvínek - ten taky jede, asi brzy zaplní plochu, právě proto jsem ho tam dávala.
Krásná kvetení
Modřence miluju, to už je jaro, hlavně dlouho drží. Starší narcisy, které odolaly mouše a kvetou. Spike, barvínek se mi rozlezl tak, že ho nemůžu zlikvidovat, drží. Tak jsem ho alespoň sestříhala, že budou vidět lépe květy a bude pod dozorem, asi těžko....