![]() |
čtvrtek 6. února, 17:39 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Úklid
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: Čím vyčistit koberec
Co posypat takovým tím suchým čistišem? Teď honem nevím, jak se to tento... ale posypeš, zakartáčuješ a vyluxuješ.
Libi, jí takový fleky čistím Vanishem
Majko - teď fakt nevím, co más na mysli
, Vlaďko to je nějakej spešl Vanish na koberce?
Já používám "Mýval" - je to kncentrát od firmy "21" , kromě toho že dobře čistí tak hezky voní (aspoň mně , ale bacha, mně voní i klasický krém na boty
). Je toho 1/2 l lahvička a vydrží dost dlouho.
Dášo - to se dá běžně sehnat v drogerii?
Libi, prodávají i spešl, ale já to čistím tím obyčejným tekutým,co je na prádlo. Dát do vody,udělat pěnu a tou pěnou čistit. Funguje to dobře.
Libi ne, já si to kupuju u jedné známé která pro ně dělá. Jestli chceš tak mi hoď adresu do SZ a já ti trošku pošlu na zkoušku. Fakt jsem s tím spokojená- vyrábí to nějaká česká firma a mají ještě čistič na okna, na nádobí , nejčastěji používám tzv. MEDIUM na čištění kachliček, umyvadel vč. baterie - zkrátka odstraňovač vodního kamene , který mimochodem taky moc hezky voní.
www.evciny-stra..
Majka myslí asi tohle,
docela to funguje
Evi, tys to zkoušela?? Já na koberce v dětských pokojích, krásně to tam pak tím práškem vonělo, ale to mi připadalo, že je tak vše
.
www.evciny-stra..
Jo zkoušela,ale ne na takovou sílu jako je koberec v dětským
zkoušela jsem to v obýváku kolem stolu a gauče.K viditelnějšímu výsledku jsem se teda dostala až na potřetí
.Po pravdě,když jsem ho kupovala,tak mi šlo hlavně o ten Brise do zásuvky zdarma

Evi

(anina)
ja používam v tekutom stave a asi ho bude za chvíľu používať aj manžel,lebo práve vysypal celý truhlík s narciskami z okna na zen,ja ho asi ......... však vi viete čo,idem to upratať
Pošleš ho na stejné místo jako Lotynky sestra maminku při stříhání nehtíků
Ahojky, zkus kouknout na [vsechnomozne.eshop-zdarma.cz] je tam výrobek gobelino na koberce - mám osobně vyzkoušené - super!!