Re: Mám radost aneb povedený den

Autor: babkaela, Datum: 01.10.2021 09:52

Holky díky love smiley flower smiley , on to byl tak nějak povedený den i jinak ... pomazlila jsem se s našimi třemi "odchovy" - letošní Kronos vyhrál třídu dorostu, Kessy neměla "naběháno", byla 2. v dorostu fen, loňský Joker Rocky byl také 2. ve své třídě - nezvládli natrénovat, mají 14ti denní miminko, ne psí, lidské, trochu jiné starosti. Ale všechna tahle štěnda mne poznala (já byla voblízaná celá, naštěstí jsem si sundala naušnice) ... pocit, co budu povídat.

Konečně jsem poznala jednu paní chovatelku, o dost starší než já .... vy jste maminka?, ta co plete ty úúúúúúúúúžasné ponožky? díky, nakopla jste mne, napletla jsem pro celou rodinu na vánoce, taky různé "psí" kamarády a kupodivu všichni nosí ... .... a já se svou vizáží bezdomovce a špatným rozlišením slyšeného ... jsem se stydlin smiley stydlin smiley

Kordulko, nás jsi ve zprávách neviděla, naštěstí ...... my jsme tak trošku bezďáci oba, syn by potřeboval ostříhat a koupit nové kalhoty a začít tak nějak trošku o sebe dbát ... ale mezi těmi pejskaři tak thumbs up úplně nebyl.


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 07:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-mam-radost-aneb-povedeny-den/read.php?1,58397,1592279#msg-1592279