![]() |
úterý 24. června, 15:45 Svátek má Jan
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mám radost aneb povedený den
tak mám za sebou echo přes jícen v Třinci .. vyšetření od mladého doktora velmi citlivé - byla jsem překvapená . ani mně moc nenatahovalo na zvracení . ovšem výsledky velmi špatné .. závažné problémy s chlopněmi . sejde se prý konzilium a budou řešit , co se mnou . dají prý mi vědět . takže si mně tam dnes nenechali . -
Kájo, taky to nemáš jednoduché. Drž se a ať to dopadne co nejlíp.
Kaaj, aspoň že doktor byl citlivý, jinak díky takové metodě odhalí sice problém, ale určitě se s tím dá něco dělat, tak moc držím palce
Kájo, dědovi lepili tu díru v srdci taky při vědomí, dokonce se snad díval na monitor.
jo - když mi dělali vyšetření přes zápěstí , taky jsem se dívala na monitor . to jsou dnes věci
Tam asi nebyla, ale byli v Litoměřicích, kde Garry zvítězil ve své třídě.
Spike, velikánská gratulace
.
Kájo, věřím, že Tě dají brzy do pořádku a držím pěsti
.
Kaaj, tak aspoň že to proběhlo celkem dobře a držím palce, aby se našlo nějaké schůdné řešení.

Spike, gratulace a Garrymu aspoň virtuálného buřtíka.
Já jsem se dneska probudila 9:30 a úplně pitomá. Několikrát jsem se musela podívat co je vlastně za den. Michala kde vyhodila, co sem leze pro oběd , V PÁTEK.
Kordul,
,taky se mi někdy stane,že nevím co je za den. 
Dnes mě končí karanténa. Plánuji, že se půjdu projít.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kordulo, to jako fakt? Kamarádka byla zavřená tři neděle, než se směla jít ukázat k doktorovi. To jako může jít nemocný po deseti dnech mezi lidi? Já myslela až je úplně zdravý. Nekamenujte mě, ale musím to líp nastudovat, tomuhle nerozumím.
A teď si vem, Jajo, že kdyby se dobrovolně nepřihlásila o test, mohla jako očkovaná klidně chodit mezi lidi celou dobu
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Ja jsem taky očkovaná a hlídám se možná víc než neočkovani. Ta nařízení jsou všechna vite k čemu..... Člověk musí být hlavně sám zodpovědný k sobě i k ostatním.