pondělí 2. prosince, 08:27 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jsem těhotná?
určitě ne, těhotná bys mohla být jen, pokud byste provozovali sex 3x týdně 2x za sebou bez přestávek
Co je to přestávka? To je když chci, ale nemůžu?
ne, to je, když můžeš, ale ona nechce
A proč se ptáš nás? My ti do dělohy nevidíme. Seber se a padej do lékárny pro těhotenský test, to to budeš vědět hned a s relativní jistotou.
Nabízí se odpověď za pouhých 30Kč - TĚHOTENSKÝ TEST.
Nebo ještě zajít ke kartářce, ale to by vyšlo dráž.
www.evciny-stra..
Já provozovat sex sex půl roku 2x týdně 3x za sebou,tak nejsem těhotná,ale mrtvá a pokud je někdo takový střevo,že nemá ochranu a šuká jako králík,tak se nemůže divit
už zase ??!!!
Přestávky jsou že když to děláme, tak než se on udělá, tak vystrčí svůj úd a udělá se do kapesníku. Potom asi za hodinku to děláme znovu.
A pro test si zajdu až zítra, dneska už bych to nestihla.
Mě trefí . Ten test je asi namístě.
www.evciny-stra..
Při představě,že se mezi tím potřebuju vysmrkat se mi obrací kufr
ale ne těhotenský, spíš IQ test
www.evciny-stra..
No jestli to dvojčíslí 88 je ročník narození,tak je to na dlouhodobý pobyt v Bohnicích a jestli je to věk,tak tuplem
Tak předpokládám, že používají papírové kapesníčky, dneska se látkové nenosí .
Jinak Evco bacha aby to nebyl věk...
A to si ho utře do kapesníčku a pak zase pokračuje? To vás v biologii neučili, že spermie nějaký čas zůstanou a přežijí v močové trubici? Ježišmarja v dnešní době je takovejch možností antikoncepce a vy spoleháté s přítelem na to, že ho zavčasu vytáhne? Asi zažaluju naše školství.