neděle 7. června, 13:39 Svátek má Iveta
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: drahus
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování
Tagy: blb

Mám radost aneb povedený den

Datum: 11.03.2008 14:37

Zakládám tuto diskuzi pro ty, kteří mají radost nebo si radost udělali nebo je něco/někdo potěšil winking smiley

PRUNED

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil drahus (01.02.2012 20:55)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 10 z 21
  • Autor: cancourek

Re: Mám radost aneb povedený den

Datum: 03.01.2023 14:55

Já můžu od včerejška za 12 let eye rolling smiley

• Autor: Reklama

• Autor: bosk

Datum: 03.01.2023 15:58

maguska napsal(a):

Tak dnes jsem měla prýma den, letos první den v práci, vyřízení předčasného důchodu a oznámení šéfové že ke konci dubna končím drinking smiley

Magusko,užívej si důchodu.Taky jsem šla o rok dřív.

• Autor: alenak

Datum: 03.01.2023 16:48

Magusko, užívej důchodu bezstarostně a hlavně dlouho, ve zdraví. flower smiley

• Autor: Manca

Datum: 03.01.2023 17:07

Já jsem ještě kloudně nezačala dělat. Kdo ví, co do té doby bude..

Anavi napsal(a):

Jestli ti to trochu pomůže... tak já ještě minimálně 20 eye rolling smiley

256 napsal(a):

Tak to blahopřejí, a upřímně závidí. Budu otročit ještě skoro 10 let - do zdechnutí. flower smiley

• Autor: LadaB

Datum: 04.01.2023 12:33

Skvělé.. to už ti uteče.. Já už to mám za pár, jdu v únoru grinning smiley

• Autor: Anavi

Datum: 04.01.2023 13:03

Moc Ti to přeju. Užívej všeho vrchovatě, dokud zdraví slouží.

• Autor: kordula

Datum: 04.01.2023 13:29

Magu gratulace, vítej do klubu. Važ si každého dne.

Já jsem šla do důchodu o 1,5 roku. Než se omrkneš je Ti 70 a zdraví jde šupem z kopce.

• Autor: iriska

Datum: 04.01.2023 16:17

Jsem doma od dubna a nemůžu si to vynachválit. To vědomí, že nemusím do práce je k nezaplacení grinning smiley thumbs down coffe smiley

• Autor: maguska

Datum: 04.01.2023 18:14

Děkuji všem a za skoro přivítání do klubu, ještě by dělala kdyby neměla problém s koleny.

No a v práci jsem je postavila před hotovou věc, 2x mi už říkali jestli si nechci najít jinou práci, když to v práci vřelo. No kdo by mne zaměstnal skoro v 60. Tak bude spokojenost na obou stranách.

• Autor: babkaela

Datum: 04.01.2023 21:30

Maguško, dobře jsi udělala thumbs down - ono, při dnešních valorizacích důchodů, ta ztráta nebude zase tak bolestná. Navíc ... snad důležitější než cokoliv jiného je mít svůj klid, čas pro sebe, nehonit se a neposlouchat, že je vlastně ... přebytečnej či navíc nebo obtížista.

A na kolena ... poradí TAK ... chce to pohyb, ne nad limit, ale pohyb ... procházky, aspoň trochu - nebo kolo ?

• Autor: tak63

Datum: 04.01.2023 22:21

babkaela napsal(a):

Maguško, dobře jsi udělala thumbs down - ono, při dnešních valorizacích důchodů, ta ztráta nebude zase tak bolestná. Navíc ... snad důležitější než cokoliv jiného je mít svůj klid, čas pro sebe, nehonit se a neposlouchat, že je vlastně ... přebytečnej či navíc nebo obtížista.

A na kolena ... poradí TAK ... chce to pohyb, ne nad limit, ale pohyb ... procházky, aspoň trochu - nebo kolo ?

Ano Elo, jsem tady!

Na koulena jsou nejlepší procházky a kolo.

• Re: Mám radost aneb povedený den

Datum: 04.01.2023 22:39

Než se nervovat, je tohle mnohem lepší řešení. Základní pocit a to vidím i na sobě, ač do práce chodím, je to nemuset. Možnost kdykoliv skončit. Chodím v práci v bílým plášti ale jak je člověk vlastně v kuchyni, tak jsem ho překřtila na zástěru. Když se hodně vytočím, tak říkám, jen pověsím zástěru na věšák a jdu. To je pocit k nezaplacení.

• Autor: maguska

Datum: 04.01.2023 23:03

No já toho pohybu mám až nadmíru, dělám 27 let venku, za každého počasí. Jsem totiž odečítacka vodoměrů. Tak to jsou schody/sklepy, šachty, km v nohou. Za mlada jezdila do dědin na dodělávky i na kole, když ujel autobus i pěšky do města z dědin. No možná mi to bude I chybět, hlavně lidi když jsem chodila po vesnicích, nebo i tu ve městě, byli na mne za ty roky zvyklí a zrazu tam už nepřijdu spinning smiley sticking its tongue out

• Autor: babkaela

Datum: 05.01.2023 08:05

Magu, v tom je ta potíž ... lidi ti budou chybět .... snad najdeš nějakou spřátelenou skupinu, ke které se přifaříš .... tuším tak nějak, že za baráky máte zahrádkářskou kolonii ... třeba tam se zadaří flower smiley flower smiley .

• Autor: Anavi

Datum: 05.01.2023 09:49

Elenko, moc ráda Tě vidím! love smiley flower smiley Jen to nej v novém roce, hlavně zdraví a trochu pohody, ať je vše "v rámci možností". coffe smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.