|
|
neděle 7. června, 13:39 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mám radost aneb povedený den
Já můžu od včerejška za 12 let
Magusko,užívej si důchodu.Taky jsem šla o rok dřív.
Magusko, užívej důchodu bezstarostně a hlavně dlouho, ve zdraví.
Já jsem ještě kloudně nezačala dělat. Kdo ví, co do té doby bude..
Skvělé.. to už ti uteče.. Já už to mám za pár, jdu v únoru
Moc Ti to přeju. Užívej všeho vrchovatě, dokud zdraví slouží.
Magu gratulace, vítej do klubu. Važ si každého dne.
Já jsem šla do důchodu o 1,5 roku. Než se omrkneš je Ti 70 a zdraví jde šupem z kopce.
Jsem doma od dubna a nemůžu si to vynachválit. To vědomí, že nemusím do práce je k nezaplacení

Děkuji všem a za skoro přivítání do klubu, ještě by dělala kdyby neměla problém s koleny.
No a v práci jsem je postavila před hotovou věc, 2x mi už říkali jestli si nechci najít jinou práci, když to v práci vřelo. No kdo by mne zaměstnal skoro v 60. Tak bude spokojenost na obou stranách.
Maguško, dobře jsi udělala
- ono, při dnešních valorizacích důchodů, ta ztráta nebude zase tak bolestná. Navíc ... snad důležitější než cokoliv jiného je mít svůj klid, čas pro sebe, nehonit se a neposlouchat, že je vlastně ... přebytečnej či navíc nebo obtížista.
A na kolena ... poradí TAK ... chce to pohyb, ne nad limit, ale pohyb ... procházky, aspoň trochu - nebo kolo ?
Ano Elo, jsem tady!
Na koulena jsou nejlepší procházky a kolo.
Než se nervovat, je tohle mnohem lepší řešení. Základní pocit a to vidím i na sobě, ač do práce chodím, je to nemuset. Možnost kdykoliv skončit. Chodím v práci v bílým plášti ale jak je člověk vlastně v kuchyni, tak jsem ho překřtila na zástěru. Když se hodně vytočím, tak říkám, jen pověsím zástěru na věšák a jdu. To je pocit k nezaplacení.
No já toho pohybu mám až nadmíru, dělám 27 let venku, za každého počasí. Jsem totiž odečítacka vodoměrů. Tak to jsou schody/sklepy, šachty, km v nohou. Za mlada jezdila do dědin na dodělávky i na kole, když ujel autobus i pěšky do města z dědin. No možná mi to bude I chybět, hlavně lidi když jsem chodila po vesnicích, nebo i tu ve městě, byli na mne za ty roky zvyklí a zrazu tam už nepřijdu
Magu, v tom je ta potíž ... lidi ti budou chybět .... snad najdeš nějakou spřátelenou skupinu, ke které se přifaříš .... tuším tak nějak, že za baráky máte zahrádkářskou kolonii ... třeba tam se zadaří
.
Elenko, moc ráda Tě vidím!
Jen to nej v novém roce, hlavně zdraví a trochu pohody, ať je vše "v rámci možností".