![]() |
úterý 28. listopadu, 18:25 Svátek má René
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 4.70
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
Kordul, ta se povedla, moc pěkná barva.
Regino, krásné pokoukání. Tipla bych si, že poslední je Pink Frost, ona je pozdní a teprve začíná.
Dnes jsem opět ladila foto, mám nějak moc rozmazaných, tak jeeště na pokuk. Pro Mancu Frosted, je to taková veselá barva. Na to, že byla sázená s 1 pukem a 2 listy na podzim, tak úžasný, i když zatím nízký. Ice Rose má bohatou násadu. Orientálka Double Crown mi vloni jako jediná nekvetla, letos se zlepšila.
. Merlin v květináči, poslední Ice White..
Aleno, to dělá divy za jeden rok. Já už mám v zemi Rosado a musím říct, že se mi líbí čím dál víc.Na Pink Frost jsem si myslela, ten mám i jinde, kde jsem si jistá. Ale takhle malinovej není. Ale může to být třeba jinou hlínou nebo náhodně jiné hnojivo.Zkoumala jsem i tak, že jsem jeden květ od každé ulomila a dávala k posouzení. bohužel. mužské části domácnosti.Asi všechny uhodnete, jak to dopadlo.Poklepání na čelo. Merlin v květníku řádí.
No krasavice, jako všechny. Mně připadá Frosted nazelenalá, chtěla bych ji na kraj záhonku místo pichlavé růže. Mám tam takovou obyčejnou nazelenalou.
My počítame s tím. že ty čemeřice z Brozany budou jen kořínky, taky to tak píšou. Jsem spíš zvědavá jaké budou hlízy begonií.
Odkud máte begonie? Já jezdím do Pardubic k panu Ursovi.
Další u baráku, to poslední je plevel, nebo vysemeněná čemeřice.
Begónie máme také z Brozan, výhodná cena a doprava zdarma, podle toho to taky asi bude vypadat.
Urbs bydlí přímo proti nemocnici, mohla jsem si to s ním domluvit, ale nějak jsem to nedotáhla dokonce
Jo tenhle plevel mi roste pod čemeřicí taky
Počkám , jak bude vypadat list, třeba se vysemenila
Vyfotila jsem ti moje čemeřičky. V té konkurenci přežijí jen nejsilnější
Tak tyhle lístečky mám pod čemeřicema taky.
Jsou to tedy čemařičky?
Čemeřičky to jsou. Doporučila bych ale většinu vytahat a nechat jen některé a s přesazováním počkat až trochu dorostou.
Mám to pod orientálkama taky, když jsou trochu dál, motyčkou podkopnu.....
Tady už dva roky dělám záhon. Ještě srovnat kraj a zlikvidovat javory vzadu a můžu sázet další čemeřice. Je tu i spousta dalších kytek, ale nejsou vidět. Třeba za měsíc...