|
|
sobota 14. února, 09:10 Svátek má Valentýn
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
Čemeřic mám dost, ale takhle nádherné ne. Ani nevím jak vypadají ty pod okny. Mám tady logr a skořápky, tak je půjdu přihnojit.
Čemeřic je pod okny dost, ale jsou takové neviditelné
Kordul, nechci tu chytracit, ale rekla bych, ze logr k cemericim nee, chteji spis zasadito, logr okyseluje. Ale treba me tu damy opravi
Mate je krasne. Ja je nepestuji, tak se tu jen vzdycky kocham.
"holky" po dešti
pokračovani
Alenko, to je nádhera.
Jsi už hodně napřed, já teprv nakvétám Shoting Staar, ostatní v poupatech.
Co to máš za svítivku na 2 fotu?
Kordul, logr je kyselý, já dávám naopak k čemeřicím skořápky. Ale čert se v tom vyznej, někde jsem četla, že se sází do rašeliny.
Gabčo, to mám novou pdzimní Karli, která mi vykvetla. Snad se dočkám i ostatních.

Já je sázím do kompostu a přdám trochu rohoviny.
Alenko, ta Karli je moc pěkná
Mám rozmoxovaný skořapky s logem ,tak sť si to přeberou, a přidala jsem Krystalon Gold
Ali, nádhera
. K té rašelině- existují dva druhy, jedné se říká bílá a není kyselá. Mě jí doporučil pěstitel masožravek. Tak jestli nebyla myšlena tahle.
Kordul,
. Nezabije je to. Co okyselí logr, to spraví skořápky. Ale příště bych to rozdělovala, jde jedno proti druhému, to znamená chemicky, že se neutralizuje. Kristalon neuškodí ničemu.
Krása u všech!
Ovšem tolika květů jako u Aleny asi nikdy nedosáhnu.
Já dnes okukovala čemeřice na procházce s pesinou v blízkém lesíku. Jsou to orientalky, asi tam zasel semínko kdysi pták a začaly se tam i množit.
Kiko, čemeřice chtějí čas na usazení, dočkáš se. Jsou tam i odrůdové rozdíly, ale máš vysazené krásné. Nevím, zda bych v lesíku nevydloubla, je nádherná.
Po letech se usadil tenhle celkem nerost A ta v lese mě taky napadlo, že by stála za hřích.
Regino, je zajímavá.
Na tu v lese si taky dělám trochu zálusk,
je jich tam víc, tahle se mi líbí nejvíc. Ale uvidím, jak na podzim, teď už ji přesazovat nebudu.