|
|
sobota 14. února, 08:00 Svátek má Valentýn
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
přišel Marek a něco střihnul a taky pofotil --- ale bude mít přijímačky- tak se trochu učí . takže až potom zabere více ,
poslední foto je fialová čemeřice.-mezi bílými ...
Bastinko, tak tě vítáme mezi začarovanými.Čemeřicím je přisuzována magická moc. Tady je to hlavně velký útok na peněženku. Ale ta radost pak.
Čemeřicové lesíky je nádherná podívaná. Obzvlášť pokud je nepomordují mrazíky.
Kaaj, ony se časem různě sprašují i když jsou od sebe vzdálenější. Taky to tu vidím, když mi některé uniknou při likvidaci stovek vysemeněných. A jsi v kvetení pokročilejší než já tady a to jsem v Polabí, Letos je to nějaký divný.
Basti, díky za fotky.
Letos mi orientálka v Praze taky blbne. Sice kvete, ale míň, než vloni.
Ostatní mám pošramocené asi mrazem nebo suchem. Hezky kvete Benotta a obě Hello + jedna tmava Ice, ale ted nevim, ktera to je. Žlutá Abby má jen dva květy, ale jsou hezké. Hezky se připravuje Merlot. I některé další jdou opožděné, včetně Maddy a Mary Marble.
Děvčata, jen dávejte foto, je to krása!
Taky něco přidám.
Aleno, krása. Co je zač ta poslední?
, Liara
Paráda, mě ještě nekvetou
Jo, ahá, Liaru mám letos nově a podupala mi ji pesina a první květ se teprve chystá, tak to se na ni moc těším.
Na poslední fotce přírůstek jako dárek k MDŽ. Winter Moonbeam. Je už dost odkvetlá ale má krásné listy.
Moc pěkný dárek
A máš už všechny hezky rozrostlé
Krásný dárek.
Ty barvy tmavé na slunci jsou super, krásně kveteš. 
Kiko, taky nemám. Některé utpěly vloni škody a pomalu se vzpamatovávají.A taky není každý rok stejný. Část mi tu zdupala Meggie, jak tu byla na hlídání. Ona je jak malej tank a divoch k pohledání.
Dárek prý dokvétal už bez zájmu v nějaké místní květince. Docela mě překvapil kultivar. Kupodivu bylo jméno nalepeno na cedulce na květníku.
Aleno, taky mě barevně překvapily ty tmavé kultivary. Bez sluníčka to takové rozdíly nejsou.A s Liarou nevím, ta moje zasvětlala uvnitř ale zvenku určitě není jako ta tvoje. Nijak mě to nevzrušuje, stejně kolikrát ani nevím, co tu už je a je velice podařená.
Alenko, regi, paráda.
U mě zatím nejvíc asi Shoting Staar, jinak u země v popupatech.
Gabčo, zase ti déle vydrží.
Dnešní čemeřicová radost.