|
|
sobota 14. února, 08:44 Svátek má Valentýn
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
ještě pár...
Aleno, to je skutečně potěšení.
Já konečně zvěčnila Frosty, Je z Brožan jako experiment. Byl to prakticky jen kořen před dvěma lety. Moc nejde vyfotit ale je pěkná, Má takové ze strany prorůžovělé jakoby průhledné lístky. Líp je vidět na dvojce.
Alenkooo
,
ty už takto??

Já pořád nic. Jsem čekatelka.
Regino, foto dávají prodejci jako bílou, do krémova. Přijde mi podobná s Camelotem, Je moc hezká, díky za foto.
Fotky loni a letos. Poskočily teda fest.
Barolo a White
Manco, paráda.
Jdou Ti výborně.
Mančo, hezky poposkočily.
Z mých dvou koupených loni vyrazila jen jedna a bez květu.
Pinko, nebyly to orientálky? Těm to trvá déle, než kvetou a usadí se. Kupujeme tu většinou hybridy, ty jsou rychlejší, když se uchytí, taky mi některé odešly. Příroda je čarodějka, pěkně si s námi hraje.
Čemeřice i ty maličké vysemeněné kvetou, musím je vyšťourat a přesadit, červené. Ono toho není zatím na zahradě moc vidět, je smutno
Manco, hezky ti poporostly.
Pinko, nemělas ty plnokvěté? Ty nerostou zrovna moc dobře.
Kordul, až je budeš sázet, tak popřemýšlej chvíli kam, abys je hned zase nestěhovala. Fakt to nemají rády. Vím, že ty přesazuješ stále
ale čemeřice to fakt špatně dávají.
Poslední fotka - Joker - je focená dnes. Docela v tom šedivém dni svítí. Mám ji u dveří.
Mančo, parání

To máš za tím Jokerem pivoňku? Už takto narašenou???
To je dřevitá pivoňka po řezu u země. Druhým rokem.
Asi jsou to orientálky, i plnokvěté, no líbily se mi, ale přitom vím, že čím víc načančané se huř pěstuje
.