|
|
neděle 14. června, 12:52 Svátek má Roland
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
Alenko, v dobrém závidím. Momentálně mi leží u některých poupata jako hadr, takže jsem taková naštvaná. Doufám, že se něco zvetí. A asi nechci už jiné než z řady ICE, těm se u mě daří, ostatním ne.
Gabco, to je německé šlechtění. Nejvíc se do našich poměrů hodí. A k tobě zvlášť. Máš ještě chladněji.
Mrazíky čemeřice přežily, ty pozdnější nakvétají, tak na kuk.
Alenko, to je nádhera!
Gabčo, anebo ty "Hello", jsou nízké, ale kvetou brzy a hezky trsy houstnou.
Dnes jsem se konečně dostala k tomu něco pofotit.
Shooting star, Ice Brunello a Ice White
Ice Red
Pink Frost je hezky připravená
Na obecním, sice nevím co jsou zač, ale jsou pěkny, pěkně v řadě asi 7- 9
Zadní čemeřicový koutek
Z Benotty se mi vyklubal chobotnice
, za ní vpravo Merlot
Můj oblíbený Merlot
Z mramorovanych mám Maddy Marble (ta ještě nekvete) a tohle měla být Mary Marble (od Žižků), ale zdá se mi moc tmavá.
Poslední Ice Frosted rose
A Tutu
Regi, tohle je ta od tebe
Kordulo, taky krásné, mám ráda i ty "obyčejné". Ty mi tedy ještě nekvetou
Kiko, pěkně se rozrůstáš. Ty "Hello" vypadají fantasticky, nemám žádnou, měla bych to asi napravit.
Mary je tmavá, nemám ji, jen z fotek nakoukanou. Maddy mi teď rozkvetla, představu jsem měla jinou, na tom místě mi barevně nesedí, napravím.
Kiko, já Mary mám taky a taky mi přijde dost tmavá ale třeba ještě časem zesvětlá. Měla jsem jinou představu.Uvidíme.A jsem ráda, že ti ta od Fouse aspoň žije.Musím konstatovat, že s jeho výpěstky a šlechtěními nemám až tak dobrou zkušenost.Jistota je německé šlechtění.
Je fakt, že po usazení se můžou květy trochu lišit. Stalo se mi to taky. Foto, co dávají, občas nesouhlasí s realitou. Souhlasím s Reginou, co se týče německého šlechtění. Více a dříve s usazením to kvete.
Ano, souhlasím. Ice jdou super.
S Mary jsem měla taky jinou představu, tak uvidime.
Tak už pomalounku i u nás to začalo.
Ice roses red a rosed rose mám koupené nastejno a musím říct, že RED je mnohem bohatší, naproti tomu ROSES je menší a menší.