pátek 4. července, 04:26 Svátek má Prokop
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 7 z 21
  • Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 14.11.2024 19:45

Já už jsem měla taky škubání něco koupit. Ale odložila jsem. Z tradice bych měla aspoň jednou před svátky kouknout do květinového velkoobchodu.Bílé kolopějky se hodně užívají jako vánoční kvítí, je to šikovná rostlina, dlouho vydrží.

• Autor: Reklama

Re: Kytičky pro radost - nákupy

• Autor: gabca

Datum: 14.11.2024 19:46

p1100855.jpg
    Další fotografie:

Taky jsem si koupila vánoční hvězdu, včera menší, dnes velkou za 140.-

• Autor: alenak

Datum: 14.11.2024 21:11

Bylo v kaufu, ještě pěkné za 39 fialky. Vše velmi slušné do 50tky.

• Autor: bosk

Datum: 15.11.2024 08:04

17316540928663544899148900344279.jpg

Gábi, krásná toto je moje loňska, už začíná červenat.

Datum: 26.11.2024 16:18

Vyrazila jsem konečně do terénu. Bramboříky až za světla ale tohle musím dát už teď. Objevila jsem obří cibulr amarylisů. Foto jsem dala na váze. 846g. To jsem já osobně ještě nikdy neviděla. Jsem zvědavá co z toho vyroste.

• Autor: Betas

Datum: 26.11.2024 17:12

c24971a7-7afe-4a4f-9f5b-985f0bb84339.jpeg

Kde, kde, kde? grinning smiley

A za kolik, jakou ma mit barvu?

Uz jsem videla prvni klasicke v kauflandu, prdolky. A presne jsem si rikala, ze tyhle supermarketove uz nikdy, mozna jen jako osazeny darek pro nekoho..

Vsechny tyhle male supermarketove z predchozich let, ktere mi letos nevykvetou, bez milosti vyhodim. I vzhledem k mistu a pecovani se vic vyplati ty velke, maji vic stvolu i kvetu...

Dnes mi rozkvetla aspon darovana rezana love smiley

Datum: 26.11.2024 17:32

20241126_144410630_ios.jpg

Jsem z toho tak rozblázněná, že jsem ani nedala fotku. Tak už je tam. Velkoobchod Klia. 125Kč bez DPH.Barvy měli klasiku, bílá, červená a červená s bílým středem.

Betas, zatím se neodříkej až uvidíme co z toho vyroste. Stát se může leccos. eye rolling smiley

• Autor: gabca

Datum: 26.11.2024 17:55

Teda regi, to je prasocibule. eye popping smiley grinning smiley thumbs down Já koupila kolegyni taky obr bílou, za 255,- grinning smiley, měla dva pučící výhony.

• Autor: Betas

Datum: 26.11.2024 18:00

No jo, to se tak nekdo ma, ze muze do velkoobchodu eye rolling smiley

Tak at dobre roste, to bude kvetu!

Datum: 26.11.2024 20:11

Tj. ale cibule, snad jsem nikdy neviděla. eye popping smiley thumbs down Až, vykvete, nezapomeň na nás s fotem. grinning smileyTo dušička musela jásat. grinning smiley

Datum: 26.11.2024 22:32

Aleno, dušička jásala hlavně u bramboříků. Měli spoustu velikostí a typů. Tyhle obry, tak velké jsem naživo ještě neviděla, jsem málem přešla.Byly v bedýnkách dole v regále.Asi se to stalo víc lidem, protože se mě cestou k pokladně vyptávali, kde jsem to vzala.Ve slevě jsem objevila docela slušný kamélie za 65Kč i s poupaty.Prolezla jsem ještě druhý velkoobchod, kam chodívám ale tam jsem byla vyloženě zklamaná.

Datum: 26.11.2024 22:39

Regino grinning smiley , tyhle nákupy musí uzdravovat, mně by určitě dopovaly. grinning smiley Mám v hlavě zítra výjezd, ale není to jistota.

Datum: 27.11.2024 18:11

20241127_143341881_ios.jpg
    Další fotografie:

Aleno, je to duševní doping.Člověk se podívá do kvetoucích kytek a půlka nasr. je pryč.

Částečně jsem bramboříky porovnala. Na jedničce jsou ty s velkými květy.Dvojka je midi. Poslední jsou tu už někdy od mých narozenin. To je droboť ale stále ještě kvetou.Teprve nedávno jsem je strčila mezi okna.Snesou skutečně dost chladno.

Datum: 27.11.2024 18:40

Jsou krásné. thumbs down Moc jich mít nemůžu, bohužel, není pro ně vhodné místo a nechci je trápit, v teple nevydrží.

Datum: 28.11.2024 13:33

Tak jsem po nákupech a nic nemám. V Kaufu pouze větší červené a já chci růžový, OBI taky nic, tam byly i za 200 žádný zázrak. Byly tam slevy na cubuloviny, 30% dolů, zdálo se mi to dost drahé na aktuální čas. Ještě plánuju Hornbach. winking smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.