![]() |
čtvrtek 6. února, 17:34 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Eli, nejsi v tom sama. Tohle počasí mě vyloženě deptá taky.
V hypermanganu jsem máchávala první porevoluční dovozové cibule. Hlavně narcisky. Docela to fungovalo.Měla jsem na chalupě velké trsy různých druhů. Nakonec vymrzly v jedné krutozimě. Stává se to výjimečně ale stává.
Já nejsem schopná naředit něco proti skvrnitosti, padlí, či na mšice. Hnojení taky flákám, natož moření....Jsem na tyhle věci lempl.
Ano, tak od pondelka jsou v Lidlu dalsi cibulky
Betas, podle fotek tam ale asi nenajdeš co hledáš. I když jeden nikdy neví.
A letos jsem fakt zvědavá, co budou s cibulkama dělat. Aspoň tady. Byla jsem na nákupu a jen koukla, už jsem ani nic nechtěla. Oproti prvním dnům akce ještě přibyly nějaké krabice ale zboží bylo stejné. Kupuje se hodně málo.
Regi presne, byla jsem vcera a krabice plne, opet nikde nikdo nic nekupoval. To fakt nechapu..., a kam v pondeli vyskladni ty nove... Mas pravdu, vypada to zas na nejake smesi, ale zajimave, to tez jeste nemeli.. No tak uvidime. Ted v pondeli jsem tez myslela, ze nebudu nic moc kupovat a jak to nakonec dopadlo

Já budu mít i legální důvod
nakouknout, od pondělí mají v akci zrnkové kafe, co si v něm libuje dědek.Na obrázku patřičná značka. A sama musím konstatovat, že mi nepřide na chuť úplně špatné. Je to stoprocentní arabica, takže není kyselé.
nakonec Silva byla v Lidlu- koupila nějaké kosatečky a pro mně krokusky.
Kaaj, dobrá koupě. Měli v těhle komoditách docela výběr, A cena vyšla moc dobře. Krokusků mám po zahradě hodně ale vzala jsem asi troje a i kosatečky a holanské kosatce., chci zkusit nádoby a misky, Vím, že už taky bojuješ s místem. Až vyzkouším a bude-li to fungovat, mohla bys mít pak třeba krokusky někde poblíž na pohled. Tak ať to roste.
Kosatečky budu vyhazovat, potřebuji místo na hortenzii
Chran te ruka pane!
Urcite se na ne najde misto jinde, ne?
Presne, ceny bezkonkurencni!
Pak je to jen takove napinave, jestli vykvete to, co bylo na obrazku, ale i tak je to zabava a vyplati se 
Kamaradka mi vcera posilala fotku z nakupniho kosiku, kde mela dva pytliky tulipanu a jeden pytlik narcisu Pueblo. Tak jsem ji odpovedela, ze super, ze jsem vzala uplne ty same, jen v trosku dost jinem mnozstvi

Je z jineho mesta, nez ja, a pry taky plne krabice a nikde nikdo nic nekupuje..
Ja jsem radeji nakonec ty vysoke kosatecky po prostudovani vratila.. nechci s nimi nejake crcani, jsou to asi choulostivky..
Tohle kafe tez pravidelne kupujeme, je super 👍
Aleno, hyacinty budu taky sázet. Rychlívala jsem je, fungovalo to. Tentokrát je dám normálně do misky. Na sázení právě hyacint jsem bedlivě koukala v pořadech.Nemají se sázet moc hluboko ale zase ne tak mělce jako se prodávají rychlené, že jich kus kouká. Jsem na to zvědavá.
[lukon-bulbs.eu]
Za deset bys ještě možná přidala k těm dvěma stovkám.
Ceny některých cibulí jsou vysoké. Ale, když jseš "postižená", koupíš. Je to jak s čemeřicemi, potřebuješ a nemáš kam dát
. Už je i nabídka ve Spomyšli, ale bude to vše jak u Žižků od Holuba.
Tak u nas dnes zadne nove cibule v Lidlu nebyly, jak u vas..? Jestli jsme je neprechvalily..