čtvrtek 6. února, 17:34 Svátek má Vanda
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 7 z 21
  • Status: expert

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 03.09.2024 22:20

Eli, nejsi v tom sama. Tohle počasí mě vyloženě deptá taky.

V hypermanganu jsem máchávala první porevoluční dovozové cibule. Hlavně narcisky. Docela to fungovalo.Měla jsem na chalupě velké trsy různých druhů. Nakonec vymrzly v jedné krutozimě. Stává se to výjimečně ale stává.

• Autor: Reklama

• Autor: gabca

Datum: 03.09.2024 22:22

Já nejsem schopná naředit něco proti skvrnitosti, padlí, či na mšice. Hnojení taky flákám, natož moření....Jsem na tyhle věci lempl. eye rolling smiley

• Autor: Betas
    Status:

Datum: 05.09.2024 07:51

Ano, tak od pondelka jsou v Lidlu dalsi cibulky winking smiley

Datum: 06.09.2024 20:37

Betas, podle fotek tam ale asi nenajdeš co hledáš. I když jeden nikdy neví.

A letos jsem fakt zvědavá, co budou s cibulkama dělat. Aspoň tady. Byla jsem na nákupu a jen koukla, už jsem ani nic nechtěla. Oproti prvním dnům akce ještě přibyly nějaké krabice ale zboží bylo stejné. Kupuje se hodně málo.

Status:

Datum: 06.09.2024 21:07

Regi presne, byla jsem vcera a krabice plne, opet nikde nikdo nic nekupoval. To fakt nechapu..., a kam v pondeli vyskladni ty nove... Mas pravdu, vypada to zas na nejake smesi, ale zajimave, to tez jeste nemeli.. No tak uvidime. Ted v pondeli jsem tez myslela, ze nebudu nic moc kupovat a jak to nakonec dopadlo grinning smiley grinning smiley

Datum: 06.09.2024 21:18

grinning smiley Dopadlo to dobře, ne? Ale určitě se nemusíme obávat, že o nové zboží bude pranice.Samotnou by mě zajímal důvod. Jestli se šetří nebo už lidi zahrady omrzely. Materiál neměli špatný. Určitě se dalo vybrat. A kdo trochu sleduje ceny, tak stále, i když přidražili, nejlevnější možnost nákupu.

Já budu mít i legální důvod grinning smiley nakouknout, od pondělí mají v akci zrnkové kafe, co si v něm libuje dědek.Na obrázku patřičná značka. A sama musím konstatovat, že mi nepřide na chuť úplně špatné. Je to stoprocentní arabica, takže není kyselé.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (06.09.2024 21:25)

• Autor: kaaj

Datum: 07.09.2024 07:51

nakonec Silva byla v Lidlu- koupila nějaké kosatečky a pro mně krokusky. thumbs down

Datum: 07.09.2024 08:37

Kaaj, dobrá koupě. Měli v těhle komoditách docela výběr, A cena vyšla moc dobře. Krokusků mám po zahradě hodně ale vzala jsem asi troje a i kosatečky a holanské kosatce., chci zkusit nádoby a misky, Vím, že už taky bojuješ s místem. Až vyzkouším a bude-li to fungovat, mohla bys mít pak třeba krokusky někde poblíž na pohled. Tak ať to roste.

• Autor: kordula

Datum: 07.09.2024 11:24

Kosatečky budu vyhazovat, potřebuji místo na hortenzii

Status:

Datum: 07.09.2024 13:41

Chran te ruka pane! grinning smiley Urcite se na ne najde misto jinde, ne?

kordula napsal(a):

Kosatečky budu vyhazovat, potřebuji místo na hortenzii

Status:

Datum: 07.09.2024 13:48

Presne, ceny bezkonkurencni! thumbs down Pak je to jen takove napinave, jestli vykvete to, co bylo na obrazku, ale i tak je to zabava a vyplati se smiling smiley

Kamaradka mi vcera posilala fotku z nakupniho kosiku, kde mela dva pytliky tulipanu a jeden pytlik narcisu Pueblo. Tak jsem ji odpovedela, ze super, ze jsem vzala uplne ty same, jen v trosku dost jinem mnozstvi grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Je z jineho mesta, nez ja, a pry taky plne krabice a nikde nikdo nic nekupuje.. eye rolling smiley

Ja jsem radeji nakonec ty vysoke kosatecky po prostudovani vratila.. nechci s nimi nejake crcani, jsou to asi choulostivky..

Tohle kafe tez pravidelne kupujeme, je super 👍

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

grinning smiley Dopadlo to dobře, ne? Ale určitě se nemusíme obávat, že o nové zboží bude pranice.Samotnou by mě zajímal důvod. Jestli se šetří nebo už lidi zahrady omrzely. Materiál neměli špatný. Určitě se dalo vybrat. A kdo trochu sleduje ceny, tak stále, i když přidražili, nejlevnější možnost nákupu.

Já budu mít i legální důvod grinning smiley nakouknout, od pondělí mají v akci zrnkové kafe, co si v něm libuje dědek.Na obrázku patřičná značka. A sama musím konstatovat, že mi nepřide na chuť úplně špatné. Je to stoprocentní arabica, takže není kyselé.

• Autor: alenak

Datum: 07.09.2024 19:26

Betas napsal(a):

Presne, ceny bezkonkurencni! thumbs down Pak je to jen takove napinave, jestli vykvete to, co bylo na obrazku, ale i tak je to zabava a vyplati se smiling smiley

Ceny jsou fakt neporovnatelné. Dnes jsdem ještě přikoupila. Narcisy Pueblo za 49 - 10 cibulek. To dokonce mají někde i za 200. Fakt je letos méně lidí, kupují málo nebo toho více Lidl objednal. Ještě jsem přikoupila hyacinty, ale chci je zkusit do květináče, nebudu krmit havěť. grinning smiley Drobných cibulovin puškinii, česneků, kosatečnků, modřenců i crokusů byla ještě velká nabídka. Tohle mi vynahrazují čemeřice, taky není místo. winking smiley Ale aby skoro po týdnu prodeje ještě byly krabice cibulovin nepamatuju.

Datum: 07.09.2024 21:29

Aleno, hyacinty budu taky sázet. Rychlívala jsem je, fungovalo to. Tentokrát je dám normálně do misky. Na sázení právě hyacint jsem bedlivě koukala v pořadech.Nemají se sázet moc hluboko ale zase ne tak mělce jako se prodávají rychlené, že jich kus kouká. Jsem na to zvědavá.

[lukon-bulbs.eu]

Za deset bys ještě možná přidala k těm dvěma stovkám.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (07.09.2024 21:37)

• Autor: alenak

Datum: 09.09.2024 10:24

Ceny některých cibulí jsou vysoké. Ale, když jseš "postižená", koupíš. Je to jak s čemeřicemi, potřebuješ a nemáš kam dát grinning smiley . Už je i nabídka ve Spomyšli, ale bude to vše jak u Žižků od Holuba.

Status:

Datum: 09.09.2024 15:11

Tak u nas dnes zadne nove cibule v Lidlu nebyly, jak u vas..? Jestli jsme je neprechvalily.. smiling smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.