pátek 13. února, 08:17 Svátek má Věnceslav
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 10 z 21
  • Autor: Manca

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 29.01.2025 14:05

img_20250129_133656.jpg

A jsou doma holky

• Autor: Reklama

• Autor: Betas

Datum: 31.01.2025 11:34

ae41357c-3800-4e4c-a519-337dd197ca10.jpeg

Vcera jsem neodolala temhle vicekvetym bledulim. Nemam, neznam, tak jsem zvedava. Cibule o velikosti vetsich narcisu eye popping smiley

• Autor: kordula

Datum: 31.01.2025 12:19

img_20250131_121755.jpg

Já zase neodolala si koupit hyacint

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 31.01.2025 12:34

Betas napsal(a):

Vcera jsem neodolala temhle vicekvetym bledulim. Nemam, neznam, tak jsem zvedava. Cibule o velikosti vetsich narcisu eye popping smiley

Betas, to budou nejspíš narychlený tyhle leucojum aestivum - Pěstujeme i když se můžu mýlit.Mám je ale nijak se mi divoce nerozrůstají. I když aspoň nezmizely úplně.

Datum: 31.01.2025 13:32

Regino a vidis, ja jsem se ptala, jestli to je ta letni bledule a prodavacka mi rekla, ze ne. No a ted tu teda studuju a vsude pisi neco jineho - nekde ze na slunne a jinde zas na stinne stanoviste eye rolling smiley

• Autor: alenak

Datum: 31.01.2025 13:47

20250131_151251.jpg

Betas, nemám ale chtěla bych, to jsem ještě nezkoušela. Tak ať se jí u tebe daří.

Dnes jsem si koupila kolopějku a první petrklíč, ten jsem nacpala do truhlíku ven, neodolala jsem. grinning smiley

Jela jsem okolo OBI a venku byly čemeřice, no tak zastavit a kouknout grinning smiley , za 500, kropenaté listy frostkiss serie, velmi pěkné rostliny, dovnitř jsem raději nešla....

Kordul, pěkné thumbs down

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil alenak (31.01.2025 20:27)

Datum: 31.01.2025 13:51

Aleno, meli je v Bauhausu, tahala jsem je jeste teple skoro ze zabalene prepravky 😅 Ale ted se docitam, ze ma rada prirozene teplejsi oblasti, takze u me se ji asi moc libit nebude, uvidime.

Meli tam i rebcik kostkovany, ale tomu jsem odolala. Zatim.

Datum: 31.01.2025 14:54

Aleno, to je nemoc. grinning smiley

Betas, bledule to je taková záhada. Pokud je to od těch jarních nějaká odvozenina, tak spíš asi stinné a vlhčí místo. V takových podmínkách se mi zase začaly objevovat.Ty letní mám tak polo.

Kordul, mohly byste si s Eliškou příští podzim nějaké ty hyacinty narychlit. Je to jednoduchý a cibule třeba v Lidlu jsou za pár šupů.

• Autor: maguska

Datum: 31.01.2025 17:34

20250131_140646.jpg
    Další fotografie:

Betas já je mám,to jsou bledule na dlouhé stopce flower smiley

Já dnes koupila strelicii Nicolai za 550 tato v košíku je o něco větší a už byla za1200.

Svou mám ještě zabalenou v papíře jak vybalím nafotím a pošlu na kuk, tak tu je ta má strelicie.

Tu za 500 chtěla ode mne odkoupit kamarádka, která je pěknější. Mám jít do té drahší spinning smiley sticking its tongue out

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil maguska (31.01.2025 22:42)

• Autor: gabca

Datum: 31.01.2025 17:40

img_20250131_162901-edit.jpg
    Další fotografie:

Já už taky přivolávám jaro flower smiley

Ty hyacinty jsem koupila 6 cibulí v Lidlu za 109,- Rozsadila jsem je do dvou misek. Z každé cibule byly dva dlouhý stvoly s květy, které se pod tíhou ohýbaly. Tak jsem ty nejdelší šoupla do vázy.

Datum: 31.01.2025 19:40

20230425_200902.jpg

To je ta bledule

Datum: 31.01.2025 22:39

Magusko, a na jakem miste ji teda mas zasazenou prosim?

Datum: 31.01.2025 22:47

Betas byli v květináči, na podzim jsem je vyndala a teď o víkendu je chci posadit spinning smiley sticking its tongue out

Datum: 01.02.2025 09:58

Aha, takze jsou nove. A to uz takhle kvetou? Maji byt pozdni.. Tady sotva vystrkuji ruzky ze zeme ty jarni..

Datum: 02.02.2025 15:47

20250202_142839809_ios.jpg

Abych nezůstala úplně bez ničeho eye rolling smiley v OBI, objevila jsem kombinaci lichořeřišnic den a noc. Vloni jsem jen tak vysela pár normálních a nevypadaly v truhlíku špatně a i bez problémů rostly. Tak letos vyzkouším tyhle.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.