![]() |
neděle 16. února, 03:20 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Vrátila jsem se zpátky k pěstování kaktusů, kamarád začal pěstovat kaktusy a nějak mne tím nadchl, tak jsem si pár pořídila k těm mým co mě zbyly z minula.
Jsou mezi nimi i divoké vanoční kaktusy
Ještě pár snímků
Magusko, kaktusů se vejde hodně.
Tobě už ty divoké takhle kvetou?
Kaktusy jsem měla jako dítě, od té doby ne.
Teda kromě vánočního.
Já si v Lidlu koupila pivoňku, teda jen kousek kořene ( hlízy ), tak jsem zvědavá, zda z toho něco vyleze. Už jednou jsem si takhle koupila a vykvetla až po letech.
Měla by to být Dancing Butterfly. Tak uvidíme, zda z toho něco vyleze.
Bereme od Žižků, děkuji.
Magusko, ať rostou.
Mívávala jsem taky období s kaktusy, ale ty ostny vadily...má se zkusit všechno. 
Gabčo, tu pivoni jsem kupovala taky, měla krásný kořen. Před sázením jsem ji namočila do lignohumátu, bylo to suché. Právě mě překvapilo, co jich ještě bylo v prodeji, i cibuloviny, nevídané v jiných letech. Tak uvidíme, jak poroste a pokvete.
Kordul, Regi, ti dobře poradila.
Pink Frot jsem si letos koupila znovu. Měla jsem ji krásnou a odešla mi. Jestli zaúřadoval nějaký hryzec....
Alenko, já nenamáčela, tak uvidím.
Regi ty divoké kaktusy mě přišly v týdnu, ozvala se mě paní co jsem si objednala v loni dva divoké ale menší, že dostali 4 barvy jestli mám zájem. Tak jsem si je objednala, jsou o něco větší trsy než loňské.

Magusko, odkud je bereš, prosím. Já mám dva. Třeba bílý bych ještě unesla.
Kordul, pak dej vědět, co jste objednaly. Jak to znám, jedna to nebude. Ale Pink Frost nevynechejte určitě.
Magu, sbírku máš pěknou, já od dětství kaktusy miluju, ale ted´ už jsem to vzdala, když jsem si nějaký dokoupila v obchodě, většinou byl napadený- vlnatkou- nebo jinak, pak to přelezlo na ostatní a musela jsem je zrušit. Ale fandím ti a přeju krásné květy.
Regi paní je má na Bazoš když zadáš vánoční kaktus, tak se ti objeví divoké vánoční kaktusy mrkni na to
Magusko, díky. Už neobjeví. Nejspíš má vyprodáno.
Aby se neřeklo ,že jsem si nic nekoupila, tak rozchodníky
Čemeřice byly drahé s nepěkné.
Jela jsem s kamarádkou pro hortenzie, Limelight ,neměli. Foto je z Lanškrouna.
Kordul, pěkná seda.
Děvčata, máte někdo na zahradě zmarliku ( cercis )? Včera v pořadu o zahradách o ní mluvil pán ze Spomyšle ( myslím tedy
) a docela se mi ty stromy zalíbily. Teda nějaký nižší kultivar bych potřebovala.
Dost jich má i ŽIžka. Ceny jsou teda vyšší.
Okrasné dřeviny
Regi stále je to ještě v nabídce ve vánočních kaktusech na Bazošu
Teď na to koukla