|
|
pondělí 10. listopadu, 23:45 Svátek má Evžen
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Mě už svrbí ruce teď. Sníh je pryč, docela vyfoukáno. Aspoň jsem se trochu pohrabala v čemeřicích, kde psí vetřelci
, co jsem tu měla na hlídání, nadělali trochu paseku.Rostliny nepošlapali ale okolo je to v některých místech jak uježděná dálnice.
Dnes jsem koupila ve výprodeji v 50% slevě Cimbidyum. U nás zavírají na pár dní květinářství z důvodu rekonstrukce. Neodolala jsem
krásná barva, ať roste
Dnes koupila v Lídlu tyto dvě voděnky, neodolala jsem
Magusko, pěkný.
Dneska jsem tam byla kvůli italskýmu týdnu a koukala jsem na ně taky.Tady měli ještě několik druhů drobnějších. Pak jsem se ukáznila.
Já jsem si udělala třetí objednávku, tentokrát jen semínka. Chci už dlouho zkusit luštěnici a nemohla jsem sehnat. Akorát nemám volný parapet, kde bych mohla něco předpěstovat. Na jednom jsem přemnožila fialky, na druhém kalanchoe, na třetím jsou semenáče amarylek (naštěstí už jen 10, dost jich přes léto zašlo). Kam dám rajčata nevím. A to jsem včera koukala na kalanchoe u mamky - má plnokvěté žluté, to nemám.
v Penny čemeřice nigra - takže dědek dostal nařízeno koupit -celkem hezká , kvetoucí rostlina.
Kaaj, nestačím se divit.
Ať roste.
ale říkal , že mi zase nekoupí brambůrky....
U nás v Penny žádné kytky nebyly. Koupila jsem si nádherné růžičky kytici za 60 v Kaufu, nemohla jsem bez nich odejít.
Unás v Penny měli docela výběr v čemeřicích,ale nekoupila jsem si.
Já tady v Penny pokukovala ale byla jsem tam až ve črvrtek po poledni. Čemeřice už přebrané. Zatím ale úplně nestrádám. Stále kvetou amarylisy, bramboříky a azalky.
Převislé Cymbidium
Neodolala jsem pokušení, má 7květních stvolů, dnes otevřeli po rekonstrukci květinářství.
Magusko, tak to bych asi taky neodolala.7 stvolů.
Ať ti dělá radost.
Asi bych potřebovala nějaké cibuloviny