pátek 7. listopadu, 05:11 Svátek má Saskie
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 9 z 21
  • Autor: alenak

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 19.12.2024 17:09

thumbs downradost se má dělat, pak se pochlub, cos vzala winking smiley

• Autor: Reklama

• Autor: babkaela

Datum: 21.12.2024 07:29

Jen tak [www.basik.cz]

• Autor: Pinka

Datum: 21.12.2024 11:21

U něj jsem každý rok objednávala a pak mě párkrát zklamal, tak už ne. Ale nabídky mi posílá pořád winking smiley

Datum: 14.01.2025 15:04

Mají nový katalog na jaro - [lukon-bulbs.eu], je tam spousta zajímavých pivoní - pro dlouhé zimní dny, na kuk . winking smiley

• Autor: Evin

Datum: 14.01.2025 17:09

Jo, a na plánování utrácení. Jdu se kouknout, ale nejsou ruce, které by makaly. sad smiley

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 14.01.2025 20:10

A už to zase začíná. eye rolling smiley grinning smiley

• Autor: kordula

Datum: 15.01.2025 12:53

img_20250115_112205.jpg

V Kaufu jdsem si koupila ještě jednu , čemeřici. Něco si sesadím k brance do lavoru

Spektrum Home 8,45 ," Zahradnikův svět", 21:05 opakovaní

Datum: 15.01.2025 18:24

Kordul, teď je v zahradníkově světě zase jaro. Koukala jsem konečně dneska. Svěřené psí miláčky jsem předala a můžeme najet na klasický režim.. Hezky osázeli nádobu. Pak se pochlub.

• Autor: Manca

Datum: 16.01.2025 10:54

Taky koukám na zahradníkův svět. Ona ale i ta zima byla barevná, to se s námi nedá srovnat.

Přišel mi teď katalog Starkla. Objednávat nebudu, ale kouká se na to hezky. Hlavně na balkonovky, to by se sesazovalo. Ale znám se, v půlce července nejpozději zapomenu zalít a pak už se to nikdy nedožene. Zhodnotím na jaře, kolik přežije muškátů, která trvalka skončí v květináči a případně něco dokoupím tady.

Datum: 16.01.2025 20:47

Manco, už přišly čemeřice ze Spomyšle? Koukám na Kordul, jakou si koupila v Kaufu, v HK jsem nic neviděla, pouze pár zvadlých petrklíčů. Asi je ještě zima na nové zboží, ještě nenaváží, alespoň v HK. Zahradníkův svět v dobrém závidím, nemáme to nastavené, tak o tom uvažuju.

Datum: 17.01.2025 10:38

Zahradníkův svět nemá chybu. Škoda, že není víc dílů za roky zpátky. Bylo by to zajímavý. Je to jeden z nejhezčích zahradních pořadů.Mají výborný kameramany, i s obyčejnou pampeliškou umějí udělat nádherný záběry. Podařené jsou i Britské zahrady ve čtyřech ročních obdobích. Zajímavé jsou i zůrně světové zahrady, kde provádí Monty Don.

Jak píše Manca, už i zima je tam barevnější, je tam zkrátka tepleji. A tím se jim to nějak víc rozloží v čase.

• Autor: Pinka

Datum: 17.01.2025 11:01

Děvčata, koukám že už jste správně nažhavené na novou sezonu. Zatímco já jsem ještě zamrzlá grinning smiley. Nějak mě to ještě nebere, ale doufám, že se to ve mě probudí please smiley smiling smiley

• Autor: Manca

Datum: 17.01.2025 13:54

Aleno, nepřišly. Měla jsem tam těch rostlin víc a některé budou naskladňovat v březnu, tak čekám, že to pak přijde najednou.

Podle Zahradníka jsem včera ostříhala maliny, poslední, co jsem neudělala na podzim. Akorát jemu rašily, a já dupala ve sněhu. Mají to na jednu stranu fajn, že můžou dělat celou zimu. Rozsazovat velké trsy, řezat stromy, sít, řízkovat, sázet... A do toho jim kvetou čemeřice, sněženky, některé narcisy, kaliny, vilíny...

• Autor: gabca

Datum: 17.01.2025 14:51

Mě to zatím neláká, vše pod sněhem....Ale až to sleze grinning smiley

• Autor: Betas

Datum: 17.01.2025 18:14

... tak se neznas, vid! grinning smiley

Ja taky prave!

gabca napsal(a):

Mě to zatím neláká, vše pod sněhem....Ale až to sleze grinning smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.