|
|
pátek 7. listopadu, 05:11 Svátek má Saskie
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Jen tak [www.basik.cz]
U něj jsem každý rok objednávala a pak mě párkrát zklamal, tak už ne. Ale nabídky mi posílá pořád
Mají nový katalog na jaro - [lukon-bulbs.eu], je tam spousta zajímavých pivoní - pro dlouhé zimní dny, na kuk .
Jo, a na plánování utrácení. Jdu se kouknout, ale nejsou ruce, které by makaly.
A už to zase začíná.

V Kaufu jdsem si koupila ještě jednu , čemeřici. Něco si sesadím k brance do lavoru
Spektrum Home 8,45 ," Zahradnikův svět", 21:05 opakovaní
Kordul, teď je v zahradníkově světě zase jaro. Koukala jsem konečně dneska. Svěřené psí miláčky jsem předala a můžeme najet na klasický režim.. Hezky osázeli nádobu. Pak se pochlub.
Taky koukám na zahradníkův svět. Ona ale i ta zima byla barevná, to se s námi nedá srovnat.
Přišel mi teď katalog Starkla. Objednávat nebudu, ale kouká se na to hezky. Hlavně na balkonovky, to by se sesazovalo. Ale znám se, v půlce července nejpozději zapomenu zalít a pak už se to nikdy nedožene. Zhodnotím na jaře, kolik přežije muškátů, která trvalka skončí v květináči a případně něco dokoupím tady.
Manco, už přišly čemeřice ze Spomyšle? Koukám na Kordul, jakou si koupila v Kaufu, v HK jsem nic neviděla, pouze pár zvadlých petrklíčů. Asi je ještě zima na nové zboží, ještě nenaváží, alespoň v HK. Zahradníkův svět v dobrém závidím, nemáme to nastavené, tak o tom uvažuju.
Zahradníkův svět nemá chybu. Škoda, že není víc dílů za roky zpátky. Bylo by to zajímavý. Je to jeden z nejhezčích zahradních pořadů.Mají výborný kameramany, i s obyčejnou pampeliškou umějí udělat nádherný záběry. Podařené jsou i Britské zahrady ve čtyřech ročních obdobích. Zajímavé jsou i zůrně světové zahrady, kde provádí Monty Don.
Jak píše Manca, už i zima je tam barevnější, je tam zkrátka tepleji. A tím se jim to nějak víc rozloží v čase.
Děvčata, koukám že už jste správně nažhavené na novou sezonu. Zatímco já jsem ještě zamrzlá
. Nějak mě to ještě nebere, ale doufám, že se to ve mě probudí

Aleno, nepřišly. Měla jsem tam těch rostlin víc a některé budou naskladňovat v březnu, tak čekám, že to pak přijde najednou.
Podle Zahradníka jsem včera ostříhala maliny, poslední, co jsem neudělala na podzim. Akorát jemu rašily, a já dupala ve sněhu. Mají to na jednu stranu fajn, že můžou dělat celou zimu. Rozsazovat velké trsy, řezat stromy, sít, řízkovat, sázet... A do toho jim kvetou čemeřice, sněženky, některé narcisy, kaliny, vilíny...
Mě to zatím neláká, vše pod sněhem....Ale až to sleze
... tak se neznas, vid!
Ja taky prave!