pátek 14. srpna, 03:01 Svátek má Alan
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 8 z 21
  • Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 12.03.2025 04:12

Pryskyřník je krásná kytka. Dostala jsem taky k MDŽ. A je celkem problém narazit na pěknou rostlinu. Bývají dost často nemocné, Někdy je vůbec s podivem, že si to vezmou do prodeje. Tvůj je povedený kousek. thumbs down To se tam nedá nechat. nono smiley

• Autor: Reklama

Re: Kytičky pro radost - nákupy

• Autor: kordula

Datum: 12.03.2025 10:14

img_20250312_101510.jpg

Jsem v Litomyšli, čekam na dědu.

Obešla jsem město a koupila si vřesovec a takovou kroucenou trávu. Ta bude pěkná na tom novým záhonku.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kordula (12.03.2025 10:16)

Datum: 12.03.2025 12:08

Kordul, je pěkná na pohled ale potřebuje dost vody. Sází se i do jezírek.

Datum: 12.03.2025 13:02

Už jsem na to taky přišla, škoda peněz

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Kordul, je pěkná na pohled ale potřebuje dost vody. Sází se i do jezírek

Můžu to nechat Elišce k jezírku👍

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kordula (12.03.2025 13:10)

• Autor: Betas

Datum: 12.03.2025 14:47

fcc3f63b-4349-4fd6-b652-7535c3c381fc.jpeg

Ja jsem dnes mela uspech ve slevach flower smiley V Bauhausu plnokvete snezenky se 70% slevou (vzala jsem pulku plata) a pak v jednom zahradnictvi ruzovy okrasny mak z lonska, vyzkousim, i kdyz chce zasadito eye rolling smiley

V kaufu uz ty bile mini narcisky nemeli, ale zato vsechny ty modre a ruzove ladonicky ve sleve za 19,-kc, ale skoro vsechny ulamane listy sad smiley

Datum: 12.03.2025 15:18

Betas, možná ti půjdou líp než jednoduché.Rostlinky vypadají dobře. thumbs down Zrovna včera jsem koukala a přijde mi, že za dva roky, co jsem je dostala, se rozrostly

víc než normální. A ladoničku jsem vzala ve slevě už snad minulý týden. Růžovou jsem chtěla zkusit, s modrýma můžu do trhu.Mám ovšem pocit, že nepokvete.

Datum: 12.03.2025 15:56

f54d571d-6e06-46a7-8178-e57e279b2cd8.jpeg

Tyhle plnokvete mam na chatu. Uz jich tam par trsiku mam, ale mne zas prave prijdou o neco choulostivejsi, nez ty klasicke. No tak uvidime, snad ne please smiley Jinak nahore stale bilo, tak cekam, az mi to vypukne i tam 😀 Fotka ze vcera, zacala jsem aspon strihat nejake hortenzie, kde uz bylo roztato..

• Autor: Pinka

Datum: 13.03.2025 12:35

Betas, ty aspoň můžeš ríct, že jste měli zimu smiling smiley

A já konečně udělala 1. objednávku, zase Petro, nechala poslat až druhou půli dubna.

Datum: 13.03.2025 15:13

Pinko, a uz zase mame... je u nas dnes opet bilo a nejak pohorsili i predpoved na dalsi dny, ach jo eye rolling smiley

Datum: 13.03.2025 17:40

Pinko, cos objednávala?

• Autor: Pinka

Datum: 14.03.2025 09:33

Regi, předpoklad, že 2 i 3 fuchsie nepřežijou, dračíky, rozrazily, perovskii a úpolín. S rozrazilama mám dobrou zkušenost, tak chci rozšířit, a dračíků mám několik, jeden dokonce byl celou zimu zelený, tak taky jen aby bylo víc husto grinning smiley A ůpolín jsem nikdy neměla, tak uvidím winking smiley

Datum: 14.03.2025 10:00

Pinko, thumbs down. Na Zahradníkově světě byl kus jednoho dílu věnován právě dračíkům. Jsou to zajímavé a velice variabilní rostliny. Úpolín jsem měla, vypadá krásně ale je tu na něj sucho. Dobře, že se rozjíždíš grinning smiley, známka toho, že člověk nerezignuje na stáří. Tak to vysvětluju dědkovi. když docházejí balíčky. eye rolling smiley

Datum: 14.03.2025 13:10

thumbs down

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Pinko, thumbs down. Na Zahradníkově světě byl kus jednoho dílu věnován právě dračíkům. Jsou to zajímavé a velice variabilní rostliny. Úpolín jsem měla, vypadá krásně ale je tu na něj sucho. Dobře, že se rozjíždíš grinning smiley, známka toho, že člověk nerezignuje na stáří. Tak to vysvětluju dědkovi. když docházejí balíčky. eye rolling smiley

Datum: 14.03.2025 14:33

20250314_131136257_ios.jpg
    Další fotografie:

Slíbila jsem vyfotit úlovky z Allegra. Pro porovnámí velikosti jsem dala slepičí vejce velikost M. Na jedničce jsou lilie, na dvojce begonie.Takže to nejsou žádní prckové. Je to firma Benex. Prodává tam víc firem.

Ještě mám něco od Krolika. Fotky dodám.

Pro nás starší, blbější grinning smiley popíšu jak funguje. Musela jsem to chvíli studovat. Do vyhledávání na Allegru se zadají třeba lilie. A člověk začne prohlížet. Když narazí na něco, co ho zaujme, rozklikne a objeví se i od jakého prodejce je a zároveň jeho nabídka i třeba jiných věcí než lilií. A dodání probíhá podle dodavatelů. Vše od jednoho, jeden balíček. Vše od druhého, druhý balíček. Dá se udělat něco jako registrace a pak je pošta zdarma ale i bez toho není cena vysoká. Posílají i na dobírku ale myslím, že to jsou zbytečné peníze navíc, věřila bych jim a platila předem.

• Autor: alenak

Datum: 14.03.2025 21:12

Vypadá to moc dobře. thumbs down Ať to roste.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.