![]() |
čtvrtek 3. července, 07:01 Svátek má Radomír
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Regi,krásný bramboříky
Nejsou to kytky, ale mám rádost, tohle rezané se špatně schaní .
Kordulko, chválím, já totiž letzos jedu ve rzi.

Hodím fotku do vánočního.
Bosk, ještě kdyby mi to s nimi šlo jako tobě.Ale třeba to přijde, jednou...
Aleno, v OBI jsem byla taky pro substrát na pokojové rostliny,Žádná velká sláva, jako vždycky stovky vánočních hvězd, kterých půlku zlikvidují. Na cibule ve slevě jsem koukla a říkala si, že nemají rozum. Toho si za ty peníze a v tom výběru nikdo ani nevšimne. Nevím, komu teď patří OBI ale poslední roky jsou co se týče slev nějak zcela mimo.
Regi,ale já s nimi nic moc nedělám,asi se jim u mě líbí
.
Dnes jsem byla v Hornbachu. Sice nic nemám, ale kdo potřebuje nutně cymbidium a má prostory, chladněji, nebo zimní zahradu, tak nádherné exempláře s několika velkými pruty, nakvetlé a nakvétající, no nádhera. 650 Kč.
Cibuloviny ještě něco málo k prodeji,. asi se ve slevách dobře vyprodávají, na rozdil od Obi.
Jsem se dočkala, růžový brambořík je doma. Ale, v Globusu jsem přišla na krásné orchideje - phaly, za 179 -2 pruty. Nemohla jsem odejít bez ní, drobnější květ. Ještě jsem měla v košíku žlutou, takovou barvu jsem ještě neměla, ale není moc vhodného místa, tak jsem ukázněně odložila.
Alenko, jak já ti rozumím
, tenhle boj zná většina z nás . Co jsi chtěla máš, tak se z něj raduj 
Pinko, dík.
Brambořík má málo nakveteno, ale veliké množství poupat. 
Alenko, to mi nedělej! Mám cymbidia dvě a kvetou krásně a vytrvale, jen to místo už na další není. Ale asi bych neodolala, kdybych tam vlezla a viděla je.
Věrko, máš pro ně podmínky a život je strašně krátký, máme si dělat radost.
Tak tu hned prispeju za cerstva k tematu
Jak tu Alena psala o krasnych cymbidiich v Hornbachu za 650,-kc... byli jsme dnes na skok v Praze. Ale nejdriv v Ikea a tam najednou nadherne cymbidia za 349,-Kc. Vybrala jsem si luxusni, se dvema stvoly a dalsi tri pripravene
A dobre jsem udelala - v Hornbachu ty stejne byly za 560,-Kc a pak teda ty obri, ale na ty bych ani nemela misto, tak se raduji z toho sveho ulovku. Dam treba fotku zitra za svetla.
No! Ale narazila jsem tam i na amarylky a meli od levnejsich chudinek az po obri asi za 250,-Kc. Neodolala jsem jedne velike za 154,-Kc, zihana, kultivar Esus, tu jsem jeste ani nevidela. Nekolik jsem jich tam probrala, az jsem nasla tu se tremi puky a je moje!
Jen jeden VELKY hacek to ma... pri prebirani tam litaly smutnice... ne moc, ale jiste jsou v substratu. Tak jsou zatim na hanbe na chodbe a ja musim vymyslet, jak je eliminovat a nepritahnout si je do bytu. Loni jsem si je totiz presne takhle s amarylkou dotahla a pak byla totalni invaze po nekolik mesicu, nez jsem se jich zbavila
.. Nemate prosim nejaky osvedceny tip? Mozna ji radsi i presadit a dat do nove hliny..? Zatim nema listy, tak by to slo dobre..
No teda, vy řádíte.
Betas, já bych ji přesadila. Je to trocha hlíny. A cymbidium byla výborná koupě.
Já sice dneska cestovala ale ne za kytkami a ani jsem na nic nechtíc
nenarazila. Dcera si vyhlídla v Jysku vánoční ubrus s ubrousky. Ubrus NELLIKE 140×240 přírodní | JYSKŽe to použije i pod nějaké dekorace.Původně zarezervovala v Poděbradech, v Praze a Kolíně už nebyl. Pak se zjistilo, že není ani v Poděbradech, zkusila jsem Kutnou Horu, Chrudim, Pardubice.Nikde nic. Sice jako na prodejně zbožím bylo ale při rezervaci už nebylo. Nakonec jsem objevila v Hradci v Kuklenách. Tam ovšem zase nefungoval rezervační systém ani telefon. Nakonec jsem to se svou urputností vyřídila přes jejich chat. Dneska jsem to jela vyzvednout.Bohužel při cestě nebylo žádné lákadlo s květinami a nikam jsem už nechtěla zajíždět.
Aleno, bylas ukázněná.
Dámy, jste akční,
Betas, jsou dobré takové malé žluté destičky. Ale to přesazení by šlo taky. V Ikei bych ty cymbidia taky nenechala.
Regino, tys mě pobavila, neskutečná energie..
Dědek tomu říká urputnost.
Energii bych měla věnovat výzdobě. Mám tu roztahaný krabice a materiál ale nějak to s těma aktivitama a částečně i problémy se zády nejde dohromady.
První adventní neděle je definitivně ztracená.