pátek 23. ledna, 12:50 Svátek má Zdeněk
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 8 z 21
  • Autor: Betas

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 14.12.2024 18:06

02bff63b-3fd4-4822-bcab-6adaf0d7e91b.jpeg

Vraceli jsme se z adventnich trhu a v polsku meli toto ve vyprodeji za 6,- Kc grinning smiley Tak jsem zvedava, jestli z toho neco vzejde.

• Autor: Reklama

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 14.12.2024 22:45

Betas, myslím, že česnek by mohl vyrůst.

• Autor: Manca

Datum: 18.12.2024 20:00

Jsem si udělala radost a udělala objednávku na jaro. Čemeřice marble mi nedaly. Až na tu cenu teda, no, ale když jsou ty Vánoce...

• Autor: alenak

Datum: 18.12.2024 22:00

Manco, thumbs down asi kdes kupovala, brala jsem si u Ž. v září a platila jsem 260. Zatím to nic nedělá, ale mám to pozdnější odrůdu na únor.

Datum: 19.12.2024 06:30

U Žižky mají pěkné kultivary, tam jsem ještě odolala. Ve Spomyšli jsem objevila marble a to byl konec grinning smiley. Snad aspoň budou pěkné rostliny. Minule jsem brala z Brožan a žijí 4 z pěti. Ale proto, že ta jedna byla dlouho v květináči a pak šla na blbé místo.

Datum: 19.12.2024 17:09

thumbs downradost se má dělat, pak se pochlub, cos vzala winking smiley

• Autor: babkaela

Datum: 21.12.2024 07:29

Jen tak [www.basik.cz]

• Autor: Pinka

Datum: 21.12.2024 11:21

U něj jsem každý rok objednávala a pak mě párkrát zklamal, tak už ne. Ale nabídky mi posílá pořád winking smiley

Datum: 14.01.2025 15:04

Mají nový katalog na jaro - [lukon-bulbs.eu], je tam spousta zajímavých pivoní - pro dlouhé zimní dny, na kuk . winking smiley

• Autor: Evin

Datum: 14.01.2025 17:09

Jo, a na plánování utrácení. Jdu se kouknout, ale nejsou ruce, které by makaly. sad smiley

Datum: 14.01.2025 20:10

A už to zase začíná. eye rolling smiley grinning smiley

• Autor: kordula

Datum: 15.01.2025 12:53

img_20250115_112205.jpg

V Kaufu jdsem si koupila ještě jednu , čemeřici. Něco si sesadím k brance do lavoru

Spektrum Home 8,45 ," Zahradnikův svět", 21:05 opakovaní

Datum: 15.01.2025 18:24

Kordul, teď je v zahradníkově světě zase jaro. Koukala jsem konečně dneska. Svěřené psí miláčky jsem předala a můžeme najet na klasický režim.. Hezky osázeli nádobu. Pak se pochlub.

Datum: 16.01.2025 10:54

Taky koukám na zahradníkův svět. Ona ale i ta zima byla barevná, to se s námi nedá srovnat.

Přišel mi teď katalog Starkla. Objednávat nebudu, ale kouká se na to hezky. Hlavně na balkonovky, to by se sesazovalo. Ale znám se, v půlce července nejpozději zapomenu zalít a pak už se to nikdy nedožene. Zhodnotím na jaře, kolik přežije muškátů, která trvalka skončí v květináči a případně něco dokoupím tady.

Datum: 16.01.2025 20:47

Manco, už přišly čemeřice ze Spomyšle? Koukám na Kordul, jakou si koupila v Kaufu, v HK jsem nic neviděla, pouze pár zvadlých petrklíčů. Asi je ještě zima na nové zboží, ještě nenaváží, alespoň v HK. Zahradníkův svět v dobrém závidím, nemáme to nastavené, tak o tom uvažuju.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.