|
|
pátek 14. srpna, 03:01 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Pryskyřník je krásná kytka. Dostala jsem taky k MDŽ. A je celkem problém narazit na pěknou rostlinu. Bývají dost často nemocné, Někdy je vůbec s podivem, že si to vezmou do prodeje. Tvůj je povedený kousek.
To se tam nedá nechat. 
Jsem v Litomyšli, čekam na dědu.
Obešla jsem město a koupila si vřesovec a takovou kroucenou trávu. Ta bude pěkná na tom novým záhonku.
Kordul, je pěkná na pohled ale potřebuje dost vody. Sází se i do jezírek.
Už jsem na to taky přišla, škoda peněz
Ja jsem dnes mela uspech ve slevach
V Bauhausu plnokvete snezenky se 70% slevou (vzala jsem pulku plata) a pak v jednom zahradnictvi ruzovy okrasny mak z lonska, vyzkousim, i kdyz chce zasadito 
V kaufu uz ty bile mini narcisky nemeli, ale zato vsechny ty modre a ruzove ladonicky ve sleve za 19,-kc, ale skoro vsechny ulamane listy
Betas, možná ti půjdou líp než jednoduché.Rostlinky vypadají dobře.
Zrovna včera jsem koukala a přijde mi, že za dva roky, co jsem je dostala, se rozrostly
víc než normální. A ladoničku jsem vzala ve slevě už snad minulý týden. Růžovou jsem chtěla zkusit, s modrýma můžu do trhu.Mám ovšem pocit, že nepokvete.
Tyhle plnokvete mam na chatu. Uz jich tam par trsiku mam, ale mne zas prave prijdou o neco choulostivejsi, nez ty klasicke. No tak uvidime, snad ne
Jinak nahore stale bilo, tak cekam, az mi to vypukne i tam 😀 Fotka ze vcera, zacala jsem aspon strihat nejake hortenzie, kde uz bylo roztato..
Betas, ty aspoň můžeš ríct, že jste měli zimu
A já konečně udělala 1. objednávku, zase Petro, nechala poslat až druhou půli dubna.
Pinko, a uz zase mame... je u nas dnes opet bilo a nejak pohorsili i predpoved na dalsi dny, ach jo
Pinko, cos objednávala?
Regi, předpoklad, že 2 i 3 fuchsie nepřežijou, dračíky, rozrazily, perovskii a úpolín. S rozrazilama mám dobrou zkušenost, tak chci rozšířit, a dračíků mám několik, jeden dokonce byl celou zimu zelený, tak taky jen aby bylo víc husto
A ůpolín jsem nikdy neměla, tak uvidím 
Pinko,
. Na Zahradníkově světě byl kus jednoho dílu věnován právě dračíkům. Jsou to zajímavé a velice variabilní rostliny. Úpolín jsem měla, vypadá krásně ale je tu na něj sucho. Dobře, že se rozjíždíš
, známka toho, že člověk nerezignuje na stáří. Tak to vysvětluju dědkovi. když docházejí balíčky. 
Slíbila jsem vyfotit úlovky z Allegra. Pro porovnámí velikosti jsem dala slepičí vejce velikost M. Na jedničce jsou lilie, na dvojce begonie.Takže to nejsou žádní prckové. Je to firma Benex. Prodává tam víc firem.
Ještě mám něco od Krolika. Fotky dodám.
Pro nás starší, blbější
popíšu jak funguje. Musela jsem to chvíli studovat. Do vyhledávání na Allegru se zadají třeba lilie. A člověk začne prohlížet. Když narazí na něco, co ho zaujme, rozklikne a objeví se i od jakého prodejce je a zároveň jeho nabídka i třeba jiných věcí než lilií. A dodání probíhá podle dodavatelů. Vše od jednoho, jeden balíček. Vše od druhého, druhý balíček. Dá se udělat něco jako registrace a pak je pošta zdarma ale i bez toho není cena vysoká. Posílají i na dobírku ale myslím, že to jsou zbytečné peníze navíc, věřila bych jim a platila předem.
Vypadá to moc dobře.
Ať to roste.