pátek 4. října, 08:22 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Eli, teď mají zahradní centra tady macešky po deseti kusech. 89Kč. V takových sadbovačích jako bývají muškáty.Má je i OBI.Viděla jsem je tam. Zrovna tak mají i sedmikrásky. Jsou to menší rostlinky ale nebyly vytáhlé, ty to doženou.
Kordul,vybralas pěkný.
Dnes jsem koupila něco jiného a ne muškáty.
Berdo, kdes na tom byla? Paráda. tj. petrklíč? Ať to roste.
Taky jsem viděla platíčka po 10 ks do 90kč, macešky i chudobky. Chudobky jsem takhle ještě v plaltičkách neviděla, ale dorostou, OBI.
Jo, díky. Koupila jsem si desítku macešek na hrob, zrovna se mi to hodilo. Měli tuhle barvu a pak skoro černé. U jednotlivých víc barev.
Edit: těžko jsem odolávala klematisům i hortenziim, silver dollar už jsem držela v ruce. Není kam, musel by rok ještě trpět v květináči. Třeba příští rok.
SOS, potřebuju poradit, jakou trávu mezi rozchodník, ...tedy ty jsou pídí, mám dochan a len dělá velký koláč, nebo ho můzu rejčem rozčtvrtit .
Jsem nasratá, koleno bolí a já se vidím jak se rejpu v záhonu. Fuchsie nemám vyndaný do chaty. Ale mám 20 převislých muškátů za 38 korun👍
V Kaufu, no nekup to.
Bridal crown? Ten je hezký. Kdysi jsem v Lidlu koupila pytel cibulí.
Dnes to nebyly kytky, ale trávy. Sice to nejsou ty, co jsme chtěla seznam jsem nechala v autě ..
Kordul dnes v Kauflu koupila narcisek Lemon Shake, jsem zvědavá na květ
......děkuji, zítra se tam stavím, potřebuju kůru,.... a v DM nakoupit kočkam , některá už zase blila, doufám, že to nebyl Čenda.
Kavil, ujiždim má travách, v UO měli pěkné hortenzie latnaté za solidní ceny
Ty sis zase koupila latnatky? Viděla jsem i levnější, kolem 150,- Už je docela přesycený trh jimi a furt nějaké novinky, tak musí s cenou dolů. Ale jestli jsou velké ( vypadají tak ), cena je adekvátní.
Já si koupila u Žižku minulý měsíc vilín ( jen nebyla cedulka s kultivarem ), tak bude na jaře překvapení. Pak magnólii Stellatu, a to jsem se jim furt bránila. Jednu tavolu místo scíplý vajgélie. a bílý koniklec, co mi z loňska zašel.
Kordul, , když oni ti ty latnatky tak výborně jdou.
Gabčo a co pivoně, přikoupila jsi?
Alenko, nepřikoupila. Čekám, zda něco udělá ta Bartzella. Jsem debil, myslela jsem, že polodřevitá se sází jako dřevitá a nechává se kousek venku. Posílala jsem fotku do Brožan a paní mi psala, že ji mám blbě nasazenou, že přijde do země celá.
No nejenom já, dvě kolegyně na můj popud zasadily stejně. Teď prý mám čekat 3 - 4 týdny, zda něco udělá či ne. Tak uvidím. Nesnáším takový to čekání, jestli něco obrazí nebo neobrazí. Nejradši bych na to místo vsadila něco nového hned.
A ta růžička z Brožan taky nevypadá nic moc. Měla jsem za to, že je kontejnerová, že tam chvíli vydrží. Jenže oni ji vytáhli, zasypali zeminou a poslali. Tak snad obrazí.