čtvrtek 3. července, 07:01 Svátek má Radomír
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 8 z 21
  • Autor: bosk

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 28.11.2024 14:24

Regi,krásný bramboříky thumbs down

• Autor: Reklama

• Autor: kordula

Datum: 28.11.2024 15:53

img_20241128_154844.jpg

Nejsou to kytky, ale mám rádost, tohle rezané se špatně schaní .

• Autor: gabca

Datum: 28.11.2024 16:17

Kordulko, chválím, já totiž letzos jedu ve rzi. grinning smiley thumbs down

Hodím fotku do vánočního. winking smiley

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 28.11.2024 21:59

Bosk, ještě kdyby mi to s nimi šlo jako tobě.Ale třeba to přijde, jednou...

Aleno, v OBI jsem byla taky pro substrát na pokojové rostliny,Žádná velká sláva, jako vždycky stovky vánočních hvězd, kterých půlku zlikvidují. Na cibule ve slevě jsem koukla a říkala si, že nemají rozum. Toho si za ty peníze a v tom výběru nikdo ani nevšimne. Nevím, komu teď patří OBI ale poslední roky jsou co se týče slev nějak zcela mimo.

• Autor: bosk

Datum: 29.11.2024 09:47

Regi,ale já s nimi nic moc nedělám,asi se jim u mě líbí winking smiley.

• Autor: alenak

Datum: 29.11.2024 22:44

Dnes jsem byla v Hornbachu. Sice nic nemám, ale kdo potřebuje nutně cymbidium a má prostory, chladněji, nebo zimní zahradu, tak nádherné exempláře s několika velkými pruty, nakvetlé a nakvétající, no nádhera. 650 Kč.

Cibuloviny ještě něco málo k prodeji,. asi se ve slevách dobře vyprodávají, na rozdil od Obi.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil alenak (29.11.2024 22:46)

Datum: 03.12.2024 19:52

Jsem se dočkala, růžový brambořík je doma. Ale, v Globusu jsem přišla na krásné orchideje - phaly, za 179 -2 pruty. Nemohla jsem odejít bez ní, drobnější květ. Ještě jsem měla v košíku žlutou, takovou barvu jsem ještě neměla, ale není moc vhodného místa, tak jsem ukázněně odložila. smiling smiley

• Autor: Pinka

Datum: 04.12.2024 10:36

Alenko, jak já ti rozumím grinning smiley, tenhle boj zná většina z nás . Co jsi chtěla máš, tak se z něj raduj flower smiley

Datum: 04.12.2024 13:27

dsc08181 (2).jpg
    Další fotografie:

Pinko, dík. grinning smiley Brambořík má málo nakveteno, ale veliké množství poupat. flower smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 04.12.2024 14:16

468961526_558768036919762_6422690589551264942_n.jpg
    Další fotografie:

alenak napsal(a):

Dnes jsem byla v Hornbachu. Sice nic nemám, ale kdo potřebuje nutně cymbidium a má prostory, chladněji, nebo zimní zahradu, tak nádherné exempláře s několika velkými pruty, nakvetlé a nakvétající, no nádhera. 650 Kč.

Cibuloviny ještě něco málo k prodeji,. asi se ve slevách dobře vyprodávají, na rozdil od Obi.

Alenko, to mi nedělej! Mám cymbidia dvě a kvetou krásně a vytrvale, jen to místo už na další není. Ale asi bych neodolala, kdybych tam vlezla a viděla je.

Datum: 04.12.2024 16:03

Věrko, máš pro ně podmínky a život je strašně krátký, máme si dělat radost. smiling smiley

• Autor: Betas

Datum: 04.12.2024 18:20

Tak tu hned prispeju za cerstva k tematu grinning smiley Jak tu Alena psala o krasnych cymbidiich v Hornbachu za 650,-kc... byli jsme dnes na skok v Praze. Ale nejdriv v Ikea a tam najednou nadherne cymbidia za 349,-Kc. Vybrala jsem si luxusni, se dvema stvoly a dalsi tri pripravene eye popping smiley A dobre jsem udelala - v Hornbachu ty stejne byly za 560,-Kc a pak teda ty obri, ale na ty bych ani nemela misto, tak se raduji z toho sveho ulovku. Dam treba fotku zitra za svetla.

No! Ale narazila jsem tam i na amarylky a meli od levnejsich chudinek az po obri asi za 250,-Kc. Neodolala jsem jedne velike za 154,-Kc, zihana, kultivar Esus, tu jsem jeste ani nevidela. Nekolik jsem jich tam probrala, az jsem nasla tu se tremi puky a je moje! grinning smiley Jen jeden VELKY hacek to ma... pri prebirani tam litaly smutnice... ne moc, ale jiste jsou v substratu. Tak jsou zatim na hanbe na chodbe a ja musim vymyslet, jak je eliminovat a nepritahnout si je do bytu. Loni jsem si je totiz presne takhle s amarylkou dotahla a pak byla totalni invaze po nekolik mesicu, nez jsem se jich zbavila nono smiley .. Nemate prosim nejaky osvedceny tip? Mozna ji radsi i presadit a dat do nove hliny..? Zatim nema listy, tak by to slo dobre..

Datum: 04.12.2024 18:39

No teda, vy řádíte.

Betas, já bych ji přesadila. Je to trocha hlíny. A cymbidium byla výborná koupě.

Já sice dneska cestovala ale ne za kytkami a ani jsem na nic nechtíc grinning smiley nenarazila. Dcera si vyhlídla v Jysku vánoční ubrus s ubrousky. Ubrus NELLIKE 140×240 přírodní | JYSKŽe to použije i pod nějaké dekorace.Původně zarezervovala v Poděbradech, v Praze a Kolíně už nebyl. Pak se zjistilo, že není ani v Poděbradech, zkusila jsem Kutnou Horu, Chrudim, Pardubice.Nikde nic. Sice jako na prodejně zbožím bylo ale při rezervaci už nebylo. Nakonec jsem objevila v Hradci v Kuklenách. Tam ovšem zase nefungoval rezervační systém ani telefon. Nakonec jsem to se svou urputností vyřídila přes jejich chat. Dneska jsem to jela vyzvednout.Bohužel při cestě nebylo žádné lákadlo s květinami a nikam jsem už nechtěla zajíždět.

Aleno, bylas ukázněná. thumbs down

Datum: 04.12.2024 19:04

Dámy, jste akční, thumbs down

Betas, jsou dobré takové malé žluté destičky. Ale to přesazení by šlo taky. V Ikei bych ty cymbidia taky nenechala. grinning smiley

Regino, tys mě pobavila, neskutečná energie.. grinning smiley

Datum: 04.12.2024 21:14

Dědek tomu říká urputnost. grinning smiley Energii bych měla věnovat výzdobě. Mám tu roztahaný krabice a materiál ale nějak to s těma aktivitama a částečně i problémy se zády nejde dohromady. eye rolling smiley První adventní neděle je definitivně ztracená. stydlin smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.