čtvrtek 12. února, 19:50 Svátek má Slavěna
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 6 z 21
  • Autor: SPIKE

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 04.12.2024 14:16

468961526_558768036919762_6422690589551264942_n.jpg
    Další fotografie:

alenak napsal(a):

Dnes jsem byla v Hornbachu. Sice nic nemám, ale kdo potřebuje nutně cymbidium a má prostory, chladněji, nebo zimní zahradu, tak nádherné exempláře s několika velkými pruty, nakvetlé a nakvétající, no nádhera. 650 Kč.

Cibuloviny ještě něco málo k prodeji,. asi se ve slevách dobře vyprodávají, na rozdil od Obi.

Alenko, to mi nedělej! Mám cymbidia dvě a kvetou krásně a vytrvale, jen to místo už na další není. Ale asi bych neodolala, kdybych tam vlezla a viděla je.

• Autor: Reklama

• Autor: alenak

Datum: 04.12.2024 16:03

Věrko, máš pro ně podmínky a život je strašně krátký, máme si dělat radost. smiling smiley

• Autor: Betas

Datum: 04.12.2024 18:20

Tak tu hned prispeju za cerstva k tematu grinning smiley Jak tu Alena psala o krasnych cymbidiich v Hornbachu za 650,-kc... byli jsme dnes na skok v Praze. Ale nejdriv v Ikea a tam najednou nadherne cymbidia za 349,-Kc. Vybrala jsem si luxusni, se dvema stvoly a dalsi tri pripravene eye popping smiley A dobre jsem udelala - v Hornbachu ty stejne byly za 560,-Kc a pak teda ty obri, ale na ty bych ani nemela misto, tak se raduji z toho sveho ulovku. Dam treba fotku zitra za svetla.

No! Ale narazila jsem tam i na amarylky a meli od levnejsich chudinek az po obri asi za 250,-Kc. Neodolala jsem jedne velike za 154,-Kc, zihana, kultivar Esus, tu jsem jeste ani nevidela. Nekolik jsem jich tam probrala, az jsem nasla tu se tremi puky a je moje! grinning smiley Jen jeden VELKY hacek to ma... pri prebirani tam litaly smutnice... ne moc, ale jiste jsou v substratu. Tak jsou zatim na hanbe na chodbe a ja musim vymyslet, jak je eliminovat a nepritahnout si je do bytu. Loni jsem si je totiz presne takhle s amarylkou dotahla a pak byla totalni invaze po nekolik mesicu, nez jsem se jich zbavila nono smiley .. Nemate prosim nejaky osvedceny tip? Mozna ji radsi i presadit a dat do nove hliny..? Zatim nema listy, tak by to slo dobre..

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 04.12.2024 18:39

No teda, vy řádíte.

Betas, já bych ji přesadila. Je to trocha hlíny. A cymbidium byla výborná koupě.

Já sice dneska cestovala ale ne za kytkami a ani jsem na nic nechtíc grinning smiley nenarazila. Dcera si vyhlídla v Jysku vánoční ubrus s ubrousky. Ubrus NELLIKE 140×240 přírodní | JYSKŽe to použije i pod nějaké dekorace.Původně zarezervovala v Poděbradech, v Praze a Kolíně už nebyl. Pak se zjistilo, že není ani v Poděbradech, zkusila jsem Kutnou Horu, Chrudim, Pardubice.Nikde nic. Sice jako na prodejně zbožím bylo ale při rezervaci už nebylo. Nakonec jsem objevila v Hradci v Kuklenách. Tam ovšem zase nefungoval rezervační systém ani telefon. Nakonec jsem to se svou urputností vyřídila přes jejich chat. Dneska jsem to jela vyzvednout.Bohužel při cestě nebylo žádné lákadlo s květinami a nikam jsem už nechtěla zajíždět.

Aleno, bylas ukázněná. thumbs down

Datum: 04.12.2024 19:04

Dámy, jste akční, thumbs down

Betas, jsou dobré takové malé žluté destičky. Ale to přesazení by šlo taky. V Ikei bych ty cymbidia taky nenechala. grinning smiley

Regino, tys mě pobavila, neskutečná energie.. grinning smiley

Datum: 04.12.2024 21:14

Dědek tomu říká urputnost. grinning smiley Energii bych měla věnovat výzdobě. Mám tu roztahaný krabice a materiál ale nějak to s těma aktivitama a částečně i problémy se zády nejde dohromady. eye rolling smiley První adventní neděle je definitivně ztracená. stydlin smiley

Datum: 04.12.2024 21:34

Myslím, že tímto udržuješ tělo i mysl v chodu. grinning smiley thumbs down

Datum: 04.12.2024 22:11

Regino, doufam, zes to vsechno neobjizdela, ale jen obtelefonovavala! eye popping smiley

Usoudila jsem, ze vyndani amarylek bude nejlepsi. Jednu jsem vzala jeste pro mamku. Byla to tak dobra sonda do utrob - evidentne byly nedavno zasazene, vubec to neni prokorenele, jen nejake male naznaky. Spousta korenu hned u baze orezanych tak, jak se to dela, kdyz se prodavaji cibule samostatne. Snazila jsem se vse omyt pod vodou, vymyla kvetinace. Hlinu z te me jsem vyhodila a presadim do nove a tu mamcinu jsem zkusmo prohnala mikrovlnkou. Ona to bude mit jen jako jednorazovku, tak snad nevadi, ze jsem tam vybila i uzitecne organismy. Tak snad to bude ucinne. Necham chvili oschnout a pak zasadim.

Datum: 05.12.2024 13:37

e55ff4a9-56c7-417d-b9d8-54e1d35fdba5.jpeg
    Další fotografie:

Moje vcerejsi pokupky.

Cymbidium ma dva velke stvoly a dva jeste male. Amarylce jsem nakonec i vyrizla cervene hnilobne flicky, zasypala popelem a za chvili zasadim do cerstveho. Tesim se, ma tri dost velke puky..

Datum: 05.12.2024 18:45

Betas, nádhera thumbs down Měla jsem kdysi v pradávnu tuto barvu, opakovala kvetení.

Datum: 05.12.2024 19:55

Betas, výborná koupě. thumbs down Nic jsem neobjíždělam ba dokonce ani nevolala. I když to by mi vyhovovalo nejlíp. Ale v rámci úspor pracovních sil si firmy libují v různých aplikacích, kterém zrovna až tak moc v tomhle případě nefugovaly. K mému údivu ale zboží bylo skutečně zarezervováno, vyndáno u pokladny z prostor k tomu vyhrazených.A ještě jsem dokonce zvládla v Globusu, který je v rámci areálu zakoupit vejce v akci. Sobě i sousedce. eye rolling smiley

A už patřičně do rubriky. Zakoupila jsem dnes bílé kolopějky. Jak je nějak vánočně upravím, dodám foto.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (05.12.2024 19:57)

Datum: 06.12.2024 16:27

20241206_141255695_ios.jpg

Kolopějka hotová.

• Autor: bosk

Datum: 06.12.2024 17:59

Regi,pěkně jsi to naaranžovala,hezký koutek. thumbs down

Datum: 06.12.2024 18:35

Kolopějka je nádherná, moc se povedlo. thumbs down

Datum: 06.12.2024 21:40

Díky. Bylo to v cuku letu. A kolopějky toho moc nepotřebujou a celkem dlouho vydrží. Tyhle mě upoutaky, že byly fakt tak akorát nakvetlé a za hubičku celkem.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.