pondělí 9. září, 00:17 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Krásné , obzvlášť ta růžová barva....ať rostou. Sice jsem dnes byla v Lidlu, ale nevidělala jsem je, potřebovala jsem řezanou, taky bída.
ta růžová je úžasná, jak mo růžovou nemusím, tak tahle je fakt super
Magu, ty jsou super. U tebe se budou mít dobře. Už jsem taky pokukovala, ale bohužel azalky patří k těm, co se jim v paneláku nelíbí suchý vzduch.
Tak to jsou azalky z v Lídlu koupené, od zítřka by měli mít v Penny azalky a velikonoční kaktusy
Magusko, paráda. Jak vidím, dokoupilas všechny barvy, co měli.
super, mají hodně květů i poupat
Regi, azalky pěstuji už chvíli v květináčích, na zimu je dávám do skleníku. Mám pár ještě z dřívějška, musím se mrknout jestli pokvetou, předminulý rok jsem zapoměla jednu na zimu schovat, tak odešla nevím jaké byla barvy
Magusko, moc pěkné. Dnes jsem je viděla v Chlumci Lidlu, hrůza, opadané, na vyhození. Já si dnes koupila pivonky v Lukonu bulbs, moc pěkné silné, narašené, snad záměny nebudou. Vůbec byly rostliny v odbavovací místnosti všechny moc pěkné, až mě to překvapilo. Orientálky čemeřice, co jsem viděla slušné.
Byla jsem nedávno v Lídlu, už některé azalky vypadaly hrozně, oni to vůbec nezalévaly, byly vyschlé květináče.
Alenko, jakou pivoňku sis koupila? Mě zaujala tato. Nemáte některá?
Prostokořenné : DO TELL (Auten 1946) (irises.cz)
A ještě tato u Basíka.
Paeonia - pivoňky : Paeonia ´Canary Brilliants´ (basik.cz)
Nj. to jsou ty zimní splíny a pak vymýšlím blbosti. Od Basika jsem brala Cl.de lune a bylo to slabé, uvidím letos, a to má VIP péči. Na itoh má nízkou cenu, čekání, můžu se mýlit.
Brala jsem Cora Stubbs a Salmon Chiffon.
Canary brilliants se mi na fotkách taky líbila. Tak jí někdo zkuste, ať vím, o co jsem přišla
Edit: dnes jsem viděla petrklíče za 38, to už je normální cena?
Manco, ty ceny budou asi vyšší všude, bohužel. Myslím, že to byla pomsta vlády AB za síť květinek, jinak mě nenapadá, proč se zvyšovalo DPH na 21% na květiny, hned se zdražovalo. V okolních státech to nemají....
Chtěla jsem koupit chudobky, nejsou, v tomhle počasí by venku byly dobré, snesou i kolem 0 bez poškození. Tady na HK toho moc není. Viděla jsem v Kaufu za 19, ale velmi malé. Snad s narůstajícím oteplením bude lepší zásobování s přijatelnými cenami, kéž by.
Já chudobky viděla, taky 38. Líbily se mi víc než petrklíče. Ale neviděla jsem předpověď počasí, tak jsem nevzala nic. Semínka nějaká. A slimákům krmení.
Do truhlíků mám dobrou zkušenost s chudobkami. Slabé mrazy jim nikdy nic neudělaly. Vydrží daleko déle než petrklíče. Ty už ani nekupuju, dříve jsem jich brala více.Teď max.2. Truhlík se dá taky ochránit twxtilkou, když by bylo zle. Květy dělají parádu, i když není slunce.