sobota 18. ledna, 17:54 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Magusko, ať to roste. Teda já ale mám mezery ve vzdělání, neznám.
Ugni molinae jsou jedlé plody chuť jahod. Jsem taky na plody zvědavá.
Taky jsem si musela,vygooglit, neznala jsem. 👌
Ugni molinae
To jsem taky vůbec neznala. Magusko, budeš připravená na dobu oteplení. Tohle je jedna z rostlin, která by tu teoreticky mohla volně růst.
Po tom nerváku s kocourem jsem si koupila polopřevislé muškaty . A pouze na čumendu jedna nezejmená hortenzie ,Rembrandt to asi není , na cenu jsem se raději nedivala🙈
Kordulko, dobře jsi udělala .
Magu, tohle vůbec neznám . Vypadá to zajímavě.
V Čejkovicích jsem dne viděla obr keřiska rozmarýnů volně v záhoinu, nebyly zimované někde v zázemí. A já, kravky, jsem už umořila zimováním minimálně pět.
Kordulko, to nejlíp srovná nervy.
Já dneska od samé radosti, že padá voda a nemusím postávat s hadicí vyrazila do zahradnictví. Měla jsem za úkol opatřit velké ledovky,původně jsem uvažovala o Světí ale pak jsem se vydala do Přerova nad Labem. Je to přece jen blíž. A dala jsem si aspoň kafe v Kersku, Je to zvláštní místo a vůbec se nedivím, že tak učarovalo Hrabalovi. A to jsem letos ještě neabsolvovala, Ledovky jsem opatřila a objevila jsem pěknou růžičku. Myslím, že ji zmiňuje občas Alena. Pink Morsdag
regi, hezká.
Já si objednala ve školkách Montano kuklíky( červený a žlutý ) a topolovky. Stav rostlin super.
Nejsou to dneska kytky, ale " blešák ". Je to kousek, tak si tam asi zajdu.
Regino, tuhle mám taky, je velmi dobrá, stále nakvétá. Zdá se mi ale červená trochu lepší, když na ni padneš, kup. Ať to roste.
Je pěkná
Aleno, já bych už neměla na nic padat. Ale je to marný.Kytky jsou zkrátka nemoc.
Tak jsem koupila ještě jednu rostlinu ugni molinae, dostali u nás v květinářství je plná okvětních poupat
Ta první má jen pár, už začíná kvést.
Dneska jsem si udělala radost.
A to jsem se zapřísáhla, že hortenzie už nechci.