pátek 4. října, 07:23 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Irisko, třeba tahle [www.zahradnictvi-spomysl.cz]
nebo tahle [pharmarosaextra.cz]
Irčo, dnes jsou houby samostatná "říše", dříve k rostlinám řazeny byly ... třeba hřiby [www.myko.cz]
Kosatec Iris , šťavel plazivý , to je taky nápad , v lednu
To je název odrůdy, ne rostliny
Kordul to není od ...x...
Irisko, Kordula má ale pravdu ... tohle jsou rostliny na x ... je to latinský název rostliny .... [www.atlasbotani.eu]
Ten suchokvět jsem jednou měla na zahrádce. Tenké stopky neunesly květ, když se usušil. Jinak jako slaměnka.
Holky díky
Zuzka byla na otočku služebně v Holandsku a koupila mi tulipány.. no nevím --měly by být už v zemi ...
Kaaj, hodná holka tvoje dcera. Samo, tulipány být v zemi už měly, ale ... ony to dají i zasazené v tomhle týdnu. Budou jen pozdnější, prodlouží se jaro.
Myslím, že to ještě zvládnou a vykvetou. Tohle asi nebude ten případ ale zjara prodávají i tulipánové cibule jakoby prošlé zimou.Bude to hezký mix, když vylezou tak, jak jsou na obrázku.
Kájo, krásná kombinace barev, oni to mají určitě dobře uložené, budeš mít radost z kvetení.
Dnes jsem neodolala a koupila jsem v Lídlu tuhle voděnku zebrinu.
Violett Hill
Magusko, koukala jsem na ni taky. Byly to moc pěkné, husté rostliny. Ať ti roste.
No právě proto mi to nedalo, že byla tak hustá rostlina, akorát jsem ji musela dat trochu vody, zemina byla vysušená. Tuto rostlinu akorát v zeleném provedení pěstovala mamka.
Byla tam jediná voděnka mezi jinými zelenými rostlinami, nemohla ji tam přeci nechat, říkala mi, nenechávej mne tady
Dnes koupila v Lídlu azalku na kmínku růžovou za 119,90, měli tam i bílé s červeným žilkováním. Jela jsem tam na nákup manželem, více jich koupit nemohla.
Já mám podobnou voděnku, ale mění barvu podle stupně světla. Je v zimní zahradě a v létě venku na plném slunci. Před rokem jsem vyloudila 2 větvičky na poště a už jsem ji hodně rozmnožila. Dcera ji má ode mě taky. Dala ji na schodiště a díky tomu udělala dlouhý hustý převis.