neděle 16. února, 04:24 Svátek má Ljuba
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 4 z 20
  • Status: expert

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 21.07.2024 21:47

Berdo, mně štírovník moc nejde. Asi ho neumím. Ale kde se mu daří, je to moc hezký pokoukání. Zase něco jinýho.AŤ to roste.

• Autor: Reklama

• Autor: alenak

Datum: 21.07.2024 23:10

Berdo, ať to roste thumbs down Třapatky jsou vděčné kytky. Štírovník neznám, neměla jsem nikdy....

• Autor: SPIKE

Datum: 22.07.2024 22:19

452430581_465731876223379_5475211985598708736_n.jpg
    Další fotografie:

Taky jsem včera utrácela v zahradnictví. Potřebovala jsem pár kytiček do truhlíku, nemohla jsem se rozhodnout, které milionky koupím, až jsem zjistila, že jsou sesazené 3 barvy společně. grinning smiley

A ještě jsem nakoupila denivky a třapatky do zahrady.

• Autor: Pinka

Datum: 24.07.2024 19:07

Včera jsem jela do ZC, mám od vánoc poukázku, tak že něco koupím a nakonec jen levandulí z výprodeje a malý truhlik. Taková bida, co tam byla, to jsem nečekala eye rolling smiley

Datum: 24.07.2024 23:17

Pinko, alespon máš kam jet, třeba se to zlepší. U nás na Hk je vše zrušené, pouze supermarkety typu OBI apod.

Datum: 25.07.2024 10:47

Teď už je docela blbá doba na nákupy. Ale jsou třeba ZC, kde chápou, že lidi mají dovolené a třeba si rádi udělají radost a zboží mají. Já jako příklad dávám třeba Bratronice u Boleslavi.

• Autor: Pinka

Datum: 25.07.2024 13:21

No tam neměli ani orchideje, ani výběr pokojovek, to už mají víc v Kaufu, nebo na záhonech kolem zastávek. Tam pořád něco kvete, teď už začínají podzimní Astry.

Datum: 01.09.2024 12:35

Komu by ušlo, upozorňuji od pondělí podzimní cibule v Lidlu.

• Autor: Betas
    Status:

Datum: 01.09.2024 12:43

Neboj, neuslo grinning smiley grinning smiley grinning smiley
    Prahnu zvedavosti

• Autor: maguska
    Status:

Datum: 01.09.2024 14:14

20240831_093641.jpg

Tenhle kaktus mi padl do oka v květinářství, bez něj nemohla odejít domů: Notokaktus magnificus flower smiley

Status:

Datum: 02.09.2024 12:08

Tak hlasim, ze Lidl cibuloviny moc moc hezky vyber, to uz dlouho nepamatuju, i novinky byly. thumbs down Malo lidi, dalo se v klidu prebirat, hodne zbozi, takze fakt parada.

Radsi vubec nebudu psat kolik a za kolik jsem toho vzala grinning smiley grinning smiley grinning smiley

• Autor: kaaj

Datum: 02.09.2024 12:24

no nevím --- u nás v plakátu nic. takže jestli v obchodě??? confused smiley

Status:

Datum: 02.09.2024 12:31

No urcite, je to v letaku.

Jo a v Kaflandu maji hodne zahradnickych veci a hnojiv za pulku thumbs down jen rohovinu nemaji, ale uz jsem ji tam dlouho nevidela, ze by ji vyradili ze sortimentu..? confused smiley

Datum: 02.09.2024 12:57

Taky se divím, ale fakt to je na poslední stránce.... musím vyrazit, ale až zítra, dnes jsem byla na houbách a ještě musím zpracovat.

Datum: 02.09.2024 13:49

Byl docela zajímavý výběr hlavně v jiných cibulovinách než tulipánech. Tam to bylo trochu slabší.

Měli poměrně hodně narcisek, různých druhů. I těch drobnějších. Já zblbla, jak říká dědek, ze sledování Zahradníkova světa. Tam sázejí spoustu jarních cibulovin do misek. Tak to vyzkouším. Sice pořádně nevím, co pak s tím, tam to dost často řeší přepícháním do louky ale ještě to nevyrostlo a nevykvetlo, tak si nebudu lámat hlavu.

Kaaj na internetu to bylo až na poslední stránce. Taky jsem to málem přehlídla.

A dobrá zpráva pro Alenu, měli Martinette.Pokud nebude záměna. eye rolling smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (02.09.2024 13:50)

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.