![]() |
neděle 16. února, 04:24 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Berdo, mně štírovník moc nejde. Asi ho neumím. Ale kde se mu daří, je to moc hezký pokoukání. Zase něco jinýho.AŤ to roste.
Berdo, ať to roste
Třapatky jsou vděčné kytky. Štírovník neznám, neměla jsem nikdy....
Taky jsem včera utrácela v zahradnictví. Potřebovala jsem pár kytiček do truhlíku, nemohla jsem se rozhodnout, které milionky koupím, až jsem zjistila, že jsou sesazené 3 barvy společně.
A ještě jsem nakoupila denivky a třapatky do zahrady.
Včera jsem jela do ZC, mám od vánoc poukázku, tak že něco koupím a nakonec jen levandulí z výprodeje a malý truhlik. Taková bida, co tam byla, to jsem nečekala
Pinko, alespon máš kam jet, třeba se to zlepší. U nás na Hk je vše zrušené, pouze supermarkety typu OBI apod.
Teď už je docela blbá doba na nákupy. Ale jsou třeba ZC, kde chápou, že lidi mají dovolené a třeba si rádi udělají radost a zboží mají. Já jako příklad dávám třeba Bratronice u Boleslavi.
No tam neměli ani orchideje, ani výběr pokojovek, to už mají víc v Kaufu, nebo na záhonech kolem zastávek. Tam pořád něco kvete, teď už začínají podzimní Astry.
Komu by ušlo, upozorňuji od pondělí podzimní cibule v Lidlu.
Neboj, neuslo
Prahnu zvedavosti
Tenhle kaktus mi padl do oka v květinářství, bez něj nemohla odejít domů: Notokaktus magnificus
Tak hlasim, ze Lidl cibuloviny moc moc hezky vyber, to uz dlouho nepamatuju, i novinky byly.
Malo lidi, dalo se v klidu prebirat, hodne zbozi, takze fakt parada.
Radsi vubec nebudu psat kolik a za kolik jsem toho vzala

no nevím --- u nás v plakátu nic. takže jestli v obchodě???
No urcite, je to v letaku.
Jo a v Kaflandu maji hodne zahradnickych veci a hnojiv za pulku
jen rohovinu nemaji, ale uz jsem ji tam dlouho nevidela, ze by ji vyradili ze sortimentu..? 
Taky se divím, ale fakt to je na poslední stránce.... musím vyrazit, ale až zítra, dnes jsem byla na houbách a ještě musím zpracovat.
Byl docela zajímavý výběr hlavně v jiných cibulovinách než tulipánech. Tam to bylo trochu slabší.
Měli poměrně hodně narcisek, různých druhů. I těch drobnějších. Já zblbla, jak říká dědek, ze sledování Zahradníkova světa. Tam sázejí spoustu jarních cibulovin do misek. Tak to vyzkouším. Sice pořádně nevím, co pak s tím, tam to dost často řeší přepícháním do louky ale ještě to nevyrostlo a nevykvetlo, tak si nebudu lámat hlavu.
Kaaj na internetu to bylo až na poslední stránce. Taky jsem to málem přehlídla.
A dobrá zpráva pro Alenu, měli Martinette.Pokud nebude záměna.