středa 13. května, 02:36 Svátek má Servác
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 26.11.2024 17:32

20241126_144410630_ios.jpg

Jsem z toho tak rozblázněná, že jsem ani nedala fotku. Tak už je tam. Velkoobchod Klia. 125Kč bez DPH.Barvy měli klasiku, bílá, červená a červená s bílým středem.

Betas, zatím se neodříkej až uvidíme co z toho vyroste. Stát se může leccos. eye rolling smiley

• Autor: Reklama

Re: Kytičky pro radost - nákupy

• Autor: gabca

Datum: 26.11.2024 17:55

Teda regi, to je prasocibule. eye popping smiley grinning smiley thumbs down Já koupila kolegyni taky obr bílou, za 255,- grinning smiley, měla dva pučící výhony.

• Autor: Betas

Datum: 26.11.2024 18:00

No jo, to se tak nekdo ma, ze muze do velkoobchodu eye rolling smiley

Tak at dobre roste, to bude kvetu!

• Autor: alenak

Datum: 26.11.2024 20:11

Tj. ale cibule, snad jsem nikdy neviděla. eye popping smiley thumbs down Až, vykvete, nezapomeň na nás s fotem. grinning smileyTo dušička musela jásat. grinning smiley

Datum: 26.11.2024 22:32

Aleno, dušička jásala hlavně u bramboříků. Měli spoustu velikostí a typů. Tyhle obry, tak velké jsem naživo ještě neviděla, jsem málem přešla.Byly v bedýnkách dole v regále.Asi se to stalo víc lidem, protože se mě cestou k pokladně vyptávali, kde jsem to vzala.Ve slevě jsem objevila docela slušný kamélie za 65Kč i s poupaty.Prolezla jsem ještě druhý velkoobchod, kam chodívám ale tam jsem byla vyloženě zklamaná.

Datum: 26.11.2024 22:39

Regino grinning smiley , tyhle nákupy musí uzdravovat, mně by určitě dopovaly. grinning smiley Mám v hlavě zítra výjezd, ale není to jistota.

Datum: 27.11.2024 18:11

20241127_143341881_ios.jpg
    Další fotografie:

Aleno, je to duševní doping.Člověk se podívá do kvetoucích kytek a půlka nasr. je pryč.

Částečně jsem bramboříky porovnala. Na jedničce jsou ty s velkými květy.Dvojka je midi. Poslední jsou tu už někdy od mých narozenin. To je droboť ale stále ještě kvetou.Teprve nedávno jsem je strčila mezi okna.Snesou skutečně dost chladno.

Datum: 27.11.2024 18:40

Jsou krásné. thumbs down Moc jich mít nemůžu, bohužel, není pro ně vhodné místo a nechci je trápit, v teple nevydrží.

Datum: 28.11.2024 13:33

Tak jsem po nákupech a nic nemám. V Kaufu pouze větší červené a já chci růžový, OBI taky nic, tam byly i za 200 žádný zázrak. Byly tam slevy na cubuloviny, 30% dolů, zdálo se mi to dost drahé na aktuální čas. Ještě plánuju Hornbach. winking smiley

• Autor: bosk

Datum: 28.11.2024 14:24

Regi,krásný bramboříky thumbs down

• Autor: kordula

Datum: 28.11.2024 15:53

img_20241128_154844.jpg

Nejsou to kytky, ale mám rádost, tohle rezané se špatně schaní .

• Autor: gabca

Datum: 28.11.2024 16:17

Kordulko, chválím, já totiž letzos jedu ve rzi. grinning smiley thumbs down

Hodím fotku do vánočního. winking smiley

Datum: 28.11.2024 21:59

Bosk, ještě kdyby mi to s nimi šlo jako tobě.Ale třeba to přijde, jednou...

Aleno, v OBI jsem byla taky pro substrát na pokojové rostliny,Žádná velká sláva, jako vždycky stovky vánočních hvězd, kterých půlku zlikvidují. Na cibule ve slevě jsem koukla a říkala si, že nemají rozum. Toho si za ty peníze a v tom výběru nikdo ani nevšimne. Nevím, komu teď patří OBI ale poslední roky jsou co se týče slev nějak zcela mimo.

• Autor: bosk

Datum: 29.11.2024 09:47

Regi,ale já s nimi nic moc nedělám,asi se jim u mě líbí winking smiley.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.