pondělí 2. prosince, 08:18 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Ve městě mají z Polska, 20,- kus
V zahradě jsem kupovala chudobky za 30, macešky za 17. Pak jsem viděla krásné chudobky v Kaufu za 20. Plato drobnokvětých za 80.
Zamino, k sasankám. Jak píše Ela. Dobrá rada od Kaaj. Jen nevím, jestli jsme je nesázely na podzim. Taky mi léta nevylezly ale po namočení se zadařilo. A je možno klidně dva dny, bývávají hodně suché. Hodně zvětší objem. Nekonec jestli je máš v květníčku lze vysypat, namočit a pak už sázet na místo. Nepřesazovaly by se příliš dobře.
Pryskyřník se mi nepoved nikdy.Tak jsem zvědavá.
Sasanky jsem v pradávnu měla, nejsou. Pryskyřníky se mají taky namáčet, nejdou mi tu, už nezkouším.
Ahoj. Aha tak to mě nenapadlo je namočit- zkusím je tedy vyndat. Uvidím. Prezentují jako nenáročnou a ona potvůrka neroste jen tak. .
Dám pak vědět.
Kamarádka radí i mečíky namočit před sázením, dokonce kdysi v pradávnu jsem četla, že i cibuli sazečku je dobré před sázením namočit na několik hodin (nedělám, nestíhám, zkušenost nemám).
Ale jdu pro radu ... zná někdo - paulovie kalinolistá - tuhle rostlinu, dřevinu, vůbec netuším o co jde. Byla jsem dotázána. mylně se snad domnívají, že jsem zahradník, botanik či co jiného, nejsem ... docela mne to štve, že nevím. Díky za radu, dohledat se mi nepodařilo.
Eli to bude nějaká chyba
Eli, trochu přeházený písmenka. Tohle asi myslíš. [www.zahradnictvi-spomysl.cz]
Bab nevím, ale kalinolista říkaji hortenzií velkolisté
Mé dámy díky, ale asi ani tohle ani tamto, má to být něco pro hmyzáky, určo ne vysoký strom ... asi trošku šum - díky mé hluchotě a nedostatků info paní, která zadala - já bych asi tipovala spíš na tavola kalinolistá ... zítra snad ověřím, co myslela. Díky
Tak jsem trošku utrácela za jarní kvítí, udělala jsem si sama MDŽ
Maguško, šikovná holka
Já tedy jenom takhle, ale i tak mám radost. A děda ví že si ráda kytička kupují sama a dal mě 500,-
Magusko, ono je to někdy lepší.
Pan Kordul už je poučený.