![]() |
neděle 15. června, 07:48 Svátek má Vít
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Manco, vypadá to dobře. Nebyla jsem v Lidlu. Dostala jsem dnes katalog od Lukonu. Ceny se nedají vůbec srovnávat, Lidl je válcuje. Viděla jsem v Penny v pátek cibuloviny, nic moc a dražší. Ono prý i v PL Lidlu je jiné zboží a lacinější, nechápu obchodní politiku. Zdálo se mi letos větší výběr narcisů, ale sehnala jsem co jsem chtěla, není kam dávat.
Hyacinty chci zkusit do květináčů.
Jo a koukla jsem na nabídku ve Spomyšli a mají čemeřice marble. Tak to prosím vykupte, nebo se neudržím
Manco, u Žižky bude Marble taky a ceny budou jako vloni 255, to taky nikde nemají. Napíšu, až budou.
Manco, to vypadá na nové cibule. Možná je už zahlcené krámy nebraly. Ještě se uvidí.
Aleno, narcisů byl určitě větší a zajímavější výběr.
Já jsem v Lidlu koupila tyto cibule smeš.
Zase jsem neodolala, měli nádherný trvalky,Hot Papaya, rudbekie, ale to né ,to si Kordula nekoupila, hold ty VÁHY🙈
Pro kolegyňky
květníky si jistě dodaly
Tak bylo nás na to 8, květníky stály dohromady 550,- s kytkama 700,-
Ale co můžou ode mě čekat, letos jsem se do těch betonovejch zamilovala.
Gabi, nedivím se ti, jsou krásný. Já mám jeden , je jako sova. Musím si dát pozor, abys mě nenakazila

Jo, je to hrozně nakažlivá věc.
Vypadají moc dobře. Ale já bych musela mít se svými květníkovými spády vyšší desítky.
Mám také betonový a nějak nevím co s nim
Ještě k těm kopřivám
Byla jsem včera v Lidlu. Nevěřícně koukala, co bylo cibulovin a nikdo u nich, odolala, není kam sázet, hryzce krmit nebudu.