středa 16. září, 20:15 Svátek má Ludmila
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 5 z 21
  • Autor: Manca

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 14.02.2025 14:36

Já mám výzdobu u dveří nějaké chvojí, vypadá už třetí měsíc stále stejně. Naštěstí jsem se vykašlala na vánoční zdobení, takže to není úplně nepatřičné, ale fakt se těším, až to poletí do krbu a nacpu tam něco barevného. Teď mě ty mrazy drží zkrátka, doma podmínky nemám.

• Autor: Reklama

• Autor: gabca

Datum: 14.02.2025 16:35

p1110344.jpg

Já si koupila tři petrklíče a dva jsem už zdárně utrápila. Asi teplo na ně....

Před barákem jsem uklidila akorát všechny svítidýlka a anděly a svíce jsem nechala. Pořád mám hezké vřesy.

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 15.02.2025 18:55

Já dneska objela Starkla a Hortis, jak jsem se chystala. Bohužel jsem nikde nepotěšila pomalu ani oko, natož abych trochu provětrala peněženku.

Gabco, jak petrklíče nemůžou ven, moc se jim většinou nedaří.

• Autor: alenak

Datum: 15.02.2025 19:24

Petrklíče jsou mezi prvními posly jara. Asi se dobře množí ze semen, výběr barev je taky veliký. V kaufu byly krásné phaly, ale ceny hodně vyšplhaly. Kdo potřeboval kytku, dalo se vybrat.

• Autor: Betas

Datum: 16.02.2025 17:30

Aleno, dnes jsem videla macesky v bauhausu..

Datum: 16.02.2025 20:09

Já v Hortisu včera. 25Kč a žádná špičková kvalita.

Aleno, na Valentýna musí zvýšit ceny.

Datum: 16.02.2025 20:41

Vím, že na Valentýna si zahradníci po zimě dávají finanční injekci. grinning smiley, nemají to jednoduché, proč toho nevyužít.

Nakonec budou následující týden mrazy, tak má dušička s maceškami pokoj. Chudobky mám obalené netkankou ve skleníku, snad to přežijí. Ve stínu bylo pod 0, sněhový poprašek a tj. na mrazy málo, tak dnes dostaly čemeřice krabice a kyble, hlavně ty mladé. Něco vydrží, ale pod - 10 st. jak co, podle umístění a zakořenění, když není sníh. Mám profukovací zahradu.

Datum: 20.02.2025 22:03

20250220_152740087_ios.jpg

Abych nezůstala pozadu eye rolling smiley, objevila jsem v Kauflandu sedmikrásky za 8Kč. Nejspíš sleva už od minulého týdne. Nahrabala jsem tři docela pěkné. To tam člověk nemůže přece nechat. grinning smiley

Datum: 20.02.2025 22:14

thumbs downjsou moc pěkné, však už mají mrazy přestat, růžové mi trochu asi šlehl mráz ve skleníku, i když byly přikryté netkankou, bílým nic není, zdají se mi odolnějsí.

• Autor: kordula

Datum: 22.02.2025 09:00

Měla jsem na chodbě na okně v meziposchodí truhlík s čemeřicí a třema hyacinty. Byly nádherné pevné , modré, ovšem sousedce NĚCO smrdělo, otvírala okno a myslela si, že to je od nás / to mě nasralo, asi myslela kočky /, tak jsem je odnesla k Elišce. Ta jásala jak ji PROVONĚLY celý barák thumbs down

Datum: 04.03.2025 15:43

4b1f6b52-8360-4379-873e-b01ad2efbc9e.jpeg

Koupila jsem si v kaufu tyhle bile narcisky. Uz loni jsem si ty same koupila v bauhausu, pak zasadila do zahonu a moc jim neverila, kdyz jste tu kdysi rikaly, ze ty bile moc neprosperuji.. ale vcera jsem zjistila, ze lezou ze zeme a uz tam vidim i kvetni puky, tak jsem nadsene hned koupila dalsi. Je to odruda Snow baby a pestuje je Montano podle cedulky. Ale koukala jsem k nim na stranky a oni je nenabizeji. Skoda.. Uplne jsem se do nich zamilovala, takze si nejspis pojedu pro dalsi flower smiley

• Autor: gabca

Datum: 04.03.2025 18:48

Jeee, Betas, zrovna jsme přijely se ségrou z Kauflandu a tak jsme si je koupily. Moc se mi líbí. A taky jsem je měla už vloni, ale kam jsem je vsadila si teda nepamatuju. grinning smiley

Datum: 04.03.2025 19:01

Vyprodavali je i skoro odkvetle v bauhausu, ale nestihla jsem je. V kaufu jich moc nemeli, tak asi dlouho nevydrzi, natoz do slevy grinning smiley Uz jsem prave hned koukala na cibule, ale nejak se moc sehnat nedaji. Urcite bych na podzim koupila, budu hledat..

Tak snad ty lonske ti nekde vylezou, pak dej vedet, jak jsou na tom, at si udelame nejakou predstavu o jejich vydrzi please smiley

Datum: 05.03.2025 17:54

Jste tu pokušitelky. Středy mám povětšinou nákupní a když už jsem byla v Kauflandu, tak jsem koukla, jestli náhodou neuvidím bílé narcisky. Měli už zbytky docela dole v regálech. Už i dost nakvetlé. Kdybych neviděla tady, asi by mi unikly. Neunikly. Dvoje skončily v košíku. eye rolling smiley

Datum: 05.03.2025 19:56

grinning smiley grinning smiley grinning smiley Ja dnes prikoupila jedny dalsi tez stydlin smiley

Jo! A az dneska jsem si vsimla, ze tam meli dalsi neobvyklou specialitku - modre a ruzove narychlene ladonicky. To jsem snad jeste nevidela..

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.