sobota 14. února, 08:01 Svátek má Valentýn
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Missi
Výsledné hodnocení: 5

Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 10.05.2011 21:04

b 022pivon.jpg
Další fotografie:

Ještě nám tu chybí téma našich nákupů, zatím to cpeme, kam se dá winking smiley .

A hned začnu, dnes jsem navštívila zahradnictví "Chládek" a pochopitelně odtamtud se bez kytky odejít nedá winking smiley , tak jsem si udělala radost a zakoupila žlutou dřevitou pivoňku (doufám, že bude opravdu konečně žlutá) a japonskou kalinu Pink Beauty.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 5 z 21
  • Autor: alenak

Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 26.11.2024 20:11

Tj. ale cibule, snad jsem nikdy neviděla. eye popping smiley thumbs down Až, vykvete, nezapomeň na nás s fotem. grinning smileyTo dušička musela jásat. grinning smiley

• Autor: Reklama

• Re: Kytičky pro radost - nákupy

Datum: 26.11.2024 22:32

Aleno, dušička jásala hlavně u bramboříků. Měli spoustu velikostí a typů. Tyhle obry, tak velké jsem naživo ještě neviděla, jsem málem přešla.Byly v bedýnkách dole v regále.Asi se to stalo víc lidem, protože se mě cestou k pokladně vyptávali, kde jsem to vzala.Ve slevě jsem objevila docela slušný kamélie za 65Kč i s poupaty.Prolezla jsem ještě druhý velkoobchod, kam chodívám ale tam jsem byla vyloženě zklamaná.

Datum: 26.11.2024 22:39

Regino grinning smiley , tyhle nákupy musí uzdravovat, mně by určitě dopovaly. grinning smiley Mám v hlavě zítra výjezd, ale není to jistota.

Datum: 27.11.2024 18:11

20241127_143341881_ios.jpg
    Další fotografie:

Aleno, je to duševní doping.Člověk se podívá do kvetoucích kytek a půlka nasr. je pryč.

Částečně jsem bramboříky porovnala. Na jedničce jsou ty s velkými květy.Dvojka je midi. Poslední jsou tu už někdy od mých narozenin. To je droboť ale stále ještě kvetou.Teprve nedávno jsem je strčila mezi okna.Snesou skutečně dost chladno.

Datum: 27.11.2024 18:40

Jsou krásné. thumbs down Moc jich mít nemůžu, bohužel, není pro ně vhodné místo a nechci je trápit, v teple nevydrží.

Datum: 28.11.2024 13:33

Tak jsem po nákupech a nic nemám. V Kaufu pouze větší červené a já chci růžový, OBI taky nic, tam byly i za 200 žádný zázrak. Byly tam slevy na cubuloviny, 30% dolů, zdálo se mi to dost drahé na aktuální čas. Ještě plánuju Hornbach. winking smiley

• Autor: bosk

Datum: 28.11.2024 14:24

Regi,krásný bramboříky thumbs down

• Autor: kordula

Datum: 28.11.2024 15:53

img_20241128_154844.jpg

Nejsou to kytky, ale mám rádost, tohle rezané se špatně schaní .

• Autor: gabca

Datum: 28.11.2024 16:17

Kordulko, chválím, já totiž letzos jedu ve rzi. grinning smiley thumbs down

Hodím fotku do vánočního. winking smiley

Datum: 28.11.2024 21:59

Bosk, ještě kdyby mi to s nimi šlo jako tobě.Ale třeba to přijde, jednou...

Aleno, v OBI jsem byla taky pro substrát na pokojové rostliny,Žádná velká sláva, jako vždycky stovky vánočních hvězd, kterých půlku zlikvidují. Na cibule ve slevě jsem koukla a říkala si, že nemají rozum. Toho si za ty peníze a v tom výběru nikdo ani nevšimne. Nevím, komu teď patří OBI ale poslední roky jsou co se týče slev nějak zcela mimo.

• Autor: bosk

Datum: 29.11.2024 09:47

Regi,ale já s nimi nic moc nedělám,asi se jim u mě líbí winking smiley.

Datum: 29.11.2024 22:44

Dnes jsem byla v Hornbachu. Sice nic nemám, ale kdo potřebuje nutně cymbidium a má prostory, chladněji, nebo zimní zahradu, tak nádherné exempláře s několika velkými pruty, nakvetlé a nakvétající, no nádhera. 650 Kč.

Cibuloviny ještě něco málo k prodeji,. asi se ve slevách dobře vyprodávají, na rozdil od Obi.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil alenak (29.11.2024 22:46)

Datum: 03.12.2024 19:52

Jsem se dočkala, růžový brambořík je doma. Ale, v Globusu jsem přišla na krásné orchideje - phaly, za 179 -2 pruty. Nemohla jsem odejít bez ní, drobnější květ. Ještě jsem měla v košíku žlutou, takovou barvu jsem ještě neměla, ale není moc vhodného místa, tak jsem ukázněně odložila. smiling smiley

• Autor: Pinka

Datum: 04.12.2024 10:36

Alenko, jak já ti rozumím grinning smiley, tenhle boj zná většina z nás . Co jsi chtěla máš, tak se z něj raduj flower smiley

Datum: 04.12.2024 13:27

dsc08181 (2).jpg
    Další fotografie:

Pinko, dík. grinning smiley Brambořík má málo nakveteno, ale veliké množství poupat. flower smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.