|
|
středa 16. září, 20:15 Svátek má Ludmila
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Já mám výzdobu u dveří nějaké chvojí, vypadá už třetí měsíc stále stejně. Naštěstí jsem se vykašlala na vánoční zdobení, takže to není úplně nepatřičné, ale fakt se těším, až to poletí do krbu a nacpu tam něco barevného. Teď mě ty mrazy drží zkrátka, doma podmínky nemám.
Já si koupila tři petrklíče a dva jsem už zdárně utrápila. Asi teplo na ně....
Před barákem jsem uklidila akorát všechny svítidýlka a anděly a svíce jsem nechala. Pořád mám hezké vřesy.
Já dneska objela Starkla a Hortis, jak jsem se chystala. Bohužel jsem nikde nepotěšila pomalu ani oko, natož abych trochu provětrala peněženku.
Gabco, jak petrklíče nemůžou ven, moc se jim většinou nedaří.
Petrklíče jsou mezi prvními posly jara. Asi se dobře množí ze semen, výběr barev je taky veliký. V kaufu byly krásné phaly, ale ceny hodně vyšplhaly. Kdo potřeboval kytku, dalo se vybrat.
Aleno, dnes jsem videla macesky v bauhausu..
Já v Hortisu včera. 25Kč a žádná špičková kvalita.
Aleno, na Valentýna musí zvýšit ceny.
Vím, že na Valentýna si zahradníci po zimě dávají finanční injekci.
, nemají to jednoduché, proč toho nevyužít.
Nakonec budou následující týden mrazy, tak má dušička s maceškami pokoj. Chudobky mám obalené netkankou ve skleníku, snad to přežijí. Ve stínu bylo pod 0, sněhový poprašek a tj. na mrazy málo, tak dnes dostaly čemeřice krabice a kyble, hlavně ty mladé. Něco vydrží, ale pod - 10 st. jak co, podle umístění a zakořenění, když není sníh. Mám profukovací zahradu.
Abych nezůstala pozadu
, objevila jsem v Kauflandu sedmikrásky za 8Kč. Nejspíš sleva už od minulého týdne. Nahrabala jsem tři docela pěkné. To tam člověk nemůže přece nechat. 
Měla jsem na chodbě na okně v meziposchodí truhlík s čemeřicí a třema hyacinty. Byly nádherné pevné , modré, ovšem sousedce NĚCO smrdělo, otvírala okno a myslela si, že to je od nás / to mě nasralo, asi myslela kočky /, tak jsem je odnesla k Elišce. Ta jásala jak ji PROVONĚLY celý barák
Koupila jsem si v kaufu tyhle bile narcisky. Uz loni jsem si ty same koupila v bauhausu, pak zasadila do zahonu a moc jim neverila, kdyz jste tu kdysi rikaly, ze ty bile moc neprosperuji.. ale vcera jsem zjistila, ze lezou ze zeme a uz tam vidim i kvetni puky, tak jsem nadsene hned koupila dalsi. Je to odruda Snow baby a pestuje je Montano podle cedulky. Ale koukala jsem k nim na stranky a oni je nenabizeji. Skoda.. Uplne jsem se do nich zamilovala, takze si nejspis pojedu pro dalsi
Jeee, Betas, zrovna jsme přijely se ségrou z Kauflandu a tak jsme si je koupily. Moc se mi líbí. A taky jsem je měla už vloni, ale kam jsem je vsadila si teda nepamatuju.
Vyprodavali je i skoro odkvetle v bauhausu, ale nestihla jsem je. V kaufu jich moc nemeli, tak asi dlouho nevydrzi, natoz do slevy
Uz jsem prave hned koukala na cibule, ale nejak se moc sehnat nedaji. Urcite bych na podzim koupila, budu hledat..
Tak snad ty lonske ti nekde vylezou, pak dej vedet, jak jsou na tom, at si udelame nejakou predstavu o jejich vydrzi
Jste tu pokušitelky. Středy mám povětšinou nákupní a když už jsem byla v Kauflandu, tak jsem koukla, jestli náhodou neuvidím bílé narcisky. Měli už zbytky docela dole v regálech. Už i dost nakvetlé. Kdybych neviděla tady, asi by mi unikly. Neunikly. Dvoje skončily v košíku.
Jo! A az dneska jsem si vsimla, ze tam meli dalsi neobvyklou specialitku - modre a ruzove narychlene ladonicky. To jsem snad jeste nevidela..