|
|
sobota 14. února, 08:01 Svátek má Valentýn
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Tj. ale cibule, snad jsem nikdy neviděla.
Až, vykvete, nezapomeň na nás s fotem.
To dušička musela jásat. 
Aleno, dušička jásala hlavně u bramboříků. Měli spoustu velikostí a typů. Tyhle obry, tak velké jsem naživo ještě neviděla, jsem málem přešla.Byly v bedýnkách dole v regále.Asi se to stalo víc lidem, protože se mě cestou k pokladně vyptávali, kde jsem to vzala.Ve slevě jsem objevila docela slušný kamélie za 65Kč i s poupaty.Prolezla jsem ještě druhý velkoobchod, kam chodívám ale tam jsem byla vyloženě zklamaná.
Regino
, tyhle nákupy musí uzdravovat, mně by určitě dopovaly.
Mám v hlavě zítra výjezd, ale není to jistota.
Aleno, je to duševní doping.Člověk se podívá do kvetoucích kytek a půlka nasr. je pryč.
Částečně jsem bramboříky porovnala. Na jedničce jsou ty s velkými květy.Dvojka je midi. Poslední jsou tu už někdy od mých narozenin. To je droboť ale stále ještě kvetou.Teprve nedávno jsem je strčila mezi okna.Snesou skutečně dost chladno.
Jsou krásné.
Moc jich mít nemůžu, bohužel, není pro ně vhodné místo a nechci je trápit, v teple nevydrží.
Tak jsem po nákupech a nic nemám. V Kaufu pouze větší červené a já chci růžový, OBI taky nic, tam byly i za 200 žádný zázrak. Byly tam slevy na cubuloviny, 30% dolů, zdálo se mi to dost drahé na aktuální čas. Ještě plánuju Hornbach.
Regi,krásný bramboříky
Nejsou to kytky, ale mám rádost, tohle rezané se špatně schaní .
Kordulko, chválím, já totiž letzos jedu ve rzi.

Hodím fotku do vánočního.
Bosk, ještě kdyby mi to s nimi šlo jako tobě.Ale třeba to přijde, jednou...
Aleno, v OBI jsem byla taky pro substrát na pokojové rostliny,Žádná velká sláva, jako vždycky stovky vánočních hvězd, kterých půlku zlikvidují. Na cibule ve slevě jsem koukla a říkala si, že nemají rozum. Toho si za ty peníze a v tom výběru nikdo ani nevšimne. Nevím, komu teď patří OBI ale poslední roky jsou co se týče slev nějak zcela mimo.
Regi,ale já s nimi nic moc nedělám,asi se jim u mě líbí
.
Dnes jsem byla v Hornbachu. Sice nic nemám, ale kdo potřebuje nutně cymbidium a má prostory, chladněji, nebo zimní zahradu, tak nádherné exempláře s několika velkými pruty, nakvetlé a nakvétající, no nádhera. 650 Kč.
Cibuloviny ještě něco málo k prodeji,. asi se ve slevách dobře vyprodávají, na rozdil od Obi.
Jsem se dočkala, růžový brambořík je doma. Ale, v Globusu jsem přišla na krásné orchideje - phaly, za 179 -2 pruty. Nemohla jsem odejít bez ní, drobnější květ. Ještě jsem měla v košíku žlutou, takovou barvu jsem ještě neměla, ale není moc vhodného místa, tak jsem ukázněně odložila.
Alenko, jak já ti rozumím
, tenhle boj zná většina z nás . Co jsi chtěla máš, tak se z něj raduj 
Pinko, dík.
Brambořík má málo nakveteno, ale veliké množství poupat.