pátek 4. října, 06:40 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Gabco, tuhle mám. Je celkem bezproblémová. I letos vypadá docela slušně a to nemám dobrý rok.
K dotazu. Že nemá listí by zase až tak nevadilo. Podle fotky není naštěstí zase až tak hrozně nadopovaná a nemá tolik květů. To jsme s Alenou měly Pirouette, nádherný rostliny ale těch květů bylo tolik, že málem nepřežily zasazení. Máš to ale lákadlo v sousedství. Ať roste.
Magusko, došly hezký rostliny. V Penny jsem viděla, že mají vánoční. Kdes objednávala?
Regi paní je nabízí na Bazošu, já již od ní mám 2 divoké vánoční kaktusy co tam v loňi nabízela
každopádne krasavice
Mě se zase nelíbí nějaké listy, můžu je šmiknout.
Dnes v Lidlu. Máme to na půl se sousedkou. Už bylo dost přebráno.
Berdo, tys to rozjela.
berdo, jen do toho , když to máš kam dát. Já jen předpokládám nějaké ztráty , tak mám preventivně objednáno
Berdo . Naštěstí nikam nejezdím, syn dnes byl v Lídlu, ale koupil jen ledničkový nákup. Ví, že matka nějak nezvládá ani co by měla. Lemra líná.
AŤ se daří a dobře rostou .
Ahoj devčata. Obracím se na vás / jak jinak/ s prosbou. Máte nějaké zkušenosti s Zahradnictví Flos nebo Kruh ??? Hodlám obměniot svole truhlíky a místo muškátů a vějířovky hodlám na jižní truhlík nasadit lilek jsamínokvětý a obě tyto zahradnictví ho mají, u Flosů navíc ještě maji Kavyl péřovitý po kterém taky toužím.
Ale ty recenze jsou děsné - tak se ptám zkušených zahradnic jestli jste od nich něco objednávaly a jaká byla dodávka.
Díky . Lada
Ahoj,
od Flose jsem objednávala dvakrát,loni a předloni,všechno bylo na jedničku a všechno to roste.Já múžu Flose doporučit.
Ahoj, osobně ne, ale bratr bral z Kruhu a moc spokojenost nebyla, vše slabší. Flos dobírkou nevím, byla jsem kdysi osobně , trvalky se mi líbily, letničky ne. Naštěstí máme u nás zahr. Světí od dubna a tam mají veký výběr, ale ty nezasílají.
Dostala jsem dárek ,trvalka a kvete 2x ,nevíte co to je
Kordulko, mně to přide jako denivka.
Zamino, o Kruhu jsem toho neslyšela moc dobrého.Solanum jasminoides jsem kdysi objednávala u Lebiše. Neměl úplně špatné rostliny. [www.lebis.cz]
Kordul, taky bych tipla denivku, tj. ta nižší co ještě prokvítá. U tebe se ji bude líbit, mají rády vodu.
Moc děkuji. Zkusím od Flosů. Jsem ráda že mají jen lilek i tu trávu( tu všude nemaji), že to bude najednou.
Ono je sice brzo-ale píšou všude že je potřeba lilek zasadit v březnu aky se rozrostl. Tak zkusím.
PS: jejda ty chyby v min.přispěvku-já se z toho mobilu zbláznim- vždycky něco píšu a ono si to stejně přepíše.